Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haHa είπε

Συνεχιζεις και χανεις το νοημα. Οι αλλες εταιρειες εβαλαν notch για τον ιδιο λογο που εβαλε η essential(αλλα και αργοτερα και η apple): για να βαλουν οσο μεγαλυτερη οθονη γινεται σε συγκεκριμενο πλαισιο(=μεγαλο screen-to-body ratio).

Οσο για το τι ειπε ο istros, φροντισες εσυ να πεις οτι ηταν ανακριβες, δεν χρειαζεται να επαναληφθει απο αλλους. Το εκανες βεβαια λεγοντας αλλη ανακριβεια που τωρα διορθωθηκε. Δεν εγινε κατι, παμε παρακατω.

Κανένα νόημα δεν χάνω, είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Και αυτό που είπε ο Istros ήταν και ανακριβές και υποτιμητικό για αυτό που έφτιαξε η apple. Είναι απολύτως προφανές αυτό...

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Με 200 ευρώ παιρνεις αυτα τα μπαζοSMARTκινητα με την 4000 μπαταρία έτσι και αλλιώς. Τωρα αν εσυ θες να σκας 800 για ενα dumbphone επειδη η 2600αρα μπαταρια του συγκρίνεται με αυτή των κινητών των 200 ευρώ, μου θυμιζεις την κλασσική σκηνή από τα φιλαράκια...

Απόκρυψη περιεχομένων

Hint: Στο 1:29

Μάλλον τα φιλαράκια πάνε προς εσένα γιατί χάνεις το νόημα. Όταν εγω σε 2 χρόνια θα κρατάω ακόμα μια μέρα εσυ θ έχεις αλλάξει 2 μπαταρίες και ισως κινητό γιατί δεν θα παίρνεις αναβάθμιση πια και με τόσο βαρύ που θα είναι λειτουργικό θα είναι μονόδρομος.

εγω θα έχω 8 plus και 5 χρόνια μετά θα έχω την τελευταία έκδοση.

αν για κάθε χρόνο που θες εσυ αλλαγή κινητού των 150 ευρώ γιατί είναι και κινεζικό πως να το κάνουμε κάτι θα βγάλει θα είχες πάρει iPhone και θα ήσουν jet. Θα μου πεις μόνοτονια ένα κινητό αλλά τι να κάνουμε. Δεν είναι όλα για όλους  

Όποτε δεν είναι μόνο τα mah. Είναι η ποιότητα,η αντοχή στον χρόνο.

απο τι φαίνεται όμως δεν καταλαβαίνετε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexandros74 είπε

Υπάρχει φίλε μου.. Δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση και εύχομαι να είναι εξαιρετική.

Αλλά δεν γίνεται να έχουν στην Ελλάδα του 2018 όλοι 1000 ευρώ για το δίκαρτο ή μονόκαρτο iPhone.

(y.g. είμαι κάτοχος iPhone)

εχεις δικιο σε αυτο θα συμφωνησω.!

Δημοσ.

@Malthador

Με 2 In 1 sim , μπορείς να έχεις δύο διαφορετικούς όμως παρόχους ταυτόχρονα; Πχ wind και Vodafone (καρτοκινητό+εταιρικό) ? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alprio είπε

Το Bluetooth το κλείνεις να μην ψάχνει για νέες συσκευές και σου τρώει μπαταρία ;

Αντιλαμβανομαι που θελεις να καταληξεις αλλα υποθετωντας οτι η αρχικη αναφορα ηταν οτι για bluetooth συνεχως ανοιχτο 9χε σχεση με καταναλωση μπαταριας) , οχι δεν το κλεινω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfox1 είπε

Η apple δεν εβαλε απλά το notch. Έβαλε ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και ασφαλές συστημα αναγνώρισης προσώπου, το face id το οποίο δεν χωρούσε αλλιώς εφόσον ήθελαν να κάνουν το Χ όσο πιο bezelless γινόταν. Οι άλλες εταιρείες έβαλαν απλά ένα notch αφού το μόνο που έχουν σε αυτό είναι μια κάμερα απλά και μόνο για να ακολουθήσουν την apple. Είναι ανακριβές λοιπόν αυτό που λες....

Να το χαίρεστε το notch και το face Id.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nextp είπε

Αντιλαμβανομαι που θελεις να καταληξεις αλλα υποθετωντας οτι η αρχικη αναφορα ηταν οτι για bluetooth συνεχως ανοιχτο 9χε σχεση με καταναλωση μπαταριας) , οχι δεν το κλεινω. 

Το Bluetooth δουλεύει συνέχεια αλλά το κλείνεις από το να ψάχνει για νέα ζεύγοποίηση. 

Σηκωνεις το control center πατάς μια φορά να γκριζάρει και το αφήνεις.

1 λεπτό πριν, Istros είπε

ΤΟ χαιρόμαστε όπως το χαίρεστε και εσείς στα Android σας...

ουπς

Μην μιλήσουμε για 900 ευρώ s9 plus που ξεγελάει το face ακόμα και μια ζωγραφιά.😂😂😂😂😂

https://www.theverge.com/2018/8/2/17638764/apple-worlds-first-1-trillion-company-market-cap-stock-price

Done. 

Επεξ/σία από alprio
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Εγώ χαίρομαι το iphone 8 plus μου πάντως, δεν ξερω για σένα. Απαντάς ακριβώς όπως απαντάει κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα, συγχαρητήρια...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ποσα απο αυτα  (1.000.000.000.000) μπηκαν στην τσεπη σου ειπαμε?

Ούτε ένα ευρώ. Καλά θα ήταν όμως. 

Δεν το γράφω γιατί χαίρομαι.ποσος με ενδιαφέρει αν χτυπήσε και τα 4.000.000.000

το γράφω για τους haters  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfox1 είπε

Η apple δεν εβαλε απλά το notch. Έβαλε ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και ασφαλές συστημα αναγνώρισης προσώπου, το face id το οποίο δεν χωρούσε αλλιώς εφόσον ήθελαν να κάνουν το Χ όσο πιο bezelless γινόταν. Οι άλλες εταιρείες έβαλαν απλά ένα notch αφού το μόνο που έχουν σε αυτό είναι μια κάμερα απλά και μόνο για να ακολουθήσουν την apple. Είναι ανακριβές λοιπόν αυτό που λες....

Πώς γίνεται την κάθε πατάτεα που βγάζει η apple να την παρουσιάζεται σαν καινοτομία μόνο εσείς το καταφέρνετε.θες να μου πεις ότι το notch είναι φοβερή καινοτομια?φοβερή καινοτομία θα ήταν να βάλει όλα τα συστήματα χωρίς notch.οπως η oppo.Το notch είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της δεκαετίας,μια φτηνή και  εύκολη λυση.και κακό είναι ότι ακολουθούν και άλλοι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alprio είπε

Ούτε ένα ευρώ. Καλά θα ήταν όμως. 

Δεν το γράφω γιατί χαίρομαι.ποσος με ενδιαφέρει αν χτυπήσε και τα 4.000.000.000

το γράφω για τους haters  

Ετσι οπως το γραφεις ομως αξιζεις να εχεις Haters...Η θεωρεις οτι ειναι αδικο οτι σε κραζουν?Ολα τα μηνυματα σου ειναι προκλητικα και στο τελος πετας και το Linkακι με Done. απο κατω λες και κατι εκανες εσυ η το οτι εγινε αυτο εχει καμια σημασια για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σε αυτη την χωρα...Ενα Milestone ειναι και τιποτα παραπανω...
Υπαρχουν και αλλοι που υποστηριζουν την Apple αλλα κανεις δεν γραφει οπως εσυ και για αυτο κανεις δεν τους τα χωνει οπως σε σενα...Απαντανε απλα οι κλασικοι με τα γνωστα σχολια κατα της Apple...Οπως γινεται και σε θεματα της Samsung και πλεον καi της Huawei...Ατομα σαν και εσενα ειναι που εκτρεπουν τα νηματα με το στυλακι " δεν με φτανετε ειμαι πολυ γαματος,καλογουστος και πλουσιος κρατώντας το μηλοκινητο μου και δεν μπορω καν να διαβασω τα σχολια σας γιατι εχω βαλει το μηλοκινητο μου να blockαρει σχολια κινεζοκινητων που κοστιζουν κατω απο 700ευρο εκαστως"

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ετσι οπως το γραφεις ομως αξιζεις να εχεις Haters...Η θεωρεις οτι ειναι αδικο οτι σε κραζουν?Ολα τα μηνυματα σου ειναι προκλητικα και στο τελος πετας και το Linkακι με Done. απο κατω λες και κατι εκανες εσυ η το οτι εγινε αυτο εχει καμια σημασια για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σε αυτη την χωρα...Ενα Milestone ειναι και τιποτα παραπανω...
Υπαρχουν και αλλοι που υποστηριζουν την Apple αλλα κανεις δεν γραφει οπως εσυ και για αυτο κανεις δεν τους τα χωνει οπως σε σενα...Απαντανε απλα οι κλασικοι με τα γνωστα σχολια κατα της Apple...Οπως γινεται και σε θεματα της Samsung και πλεον καi της Huawei...Ατομα σαν και εσενα ειναι που εκτρεπουν τα νηματα με το στυλακι " δεν με φτανετε ειμαι πολυ γαματος,καλογουστος και πλουσιος κρατώντας το μηλοκινητο μου και δεν μπορω καν να διαβασω τα σχολια σας γιατι εχω βαλει το μηλοκινητο μου να blockαρει σχολια κινεζοκινητων που κοστιζουν κατω απο 700ευρο εκαστως"

Μπερδεύτηκες. Το να έχεις haters είναι καλό. Σε ζηλεύουν για κάτι που έχεις κάνει η κάτι κανείς καλά.

μιλουσα για τους γενικούς haters της Apple. Και όπως έχεις μόνο σε ότι έχει να κάνει με Apple γίνεται όλο αυτό. Μόνο όμως. Γιατί ; 

Κράζεις θαυμάζεις.

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Πώς γίνεται την κάθε πατάτεα που βγάζει η apple να την παρουσιάζεται σαν καινοτομία μόνο εσείς το καταφέρνετε.θες να μου πεις ότι το notch είναι φοβερή καινοτομια?φοβερή καινοτομία θα ήταν να βάλει όλα τα συστήματα χωρίς notch.οπως η oppo.Το notch είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της δεκαετίας,μια φτηνή και  εύκολη λυση.και κακό είναι ότι ακολουθούν και άλλοι

Είχε κάποια αλλη εταιρεία σύστημα face id όπως αυτό που έβγαλε η apple; Εφόσον όχι, ναι είναι καινοτομία είτε σου αρέσει είτε όχι.

Και δεν είναι καινοτομία το notch φυσικα που λες ειρωνικά, αλλά το συστημα του face id που μπορείς να δεις και σε αυτή την εικόνα:

screen-shot-2017-11-28-at-11-53-28-am-720x720.jpg

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Εγώ χαίρομαι το iphone 8 plus μου πάντως, δεν ξερω για σένα. Απαντάς ακριβώς όπως απαντάει κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα, συγχαρητήρια...

Η apple δεν εβαλε απλά το notch. Έβαλε ένα ολοκληρωμένο, αξιόπιστο και ασφαλές συστημα αναγνώρισης προσώπου, το face id το οποίο δεν χωρούσε αλλιώς εφόσον ήθελαν να κάνουν το Χ όσο πιο bezelless γινόταν. Οι άλλες εταιρείες έβαλαν απλά ένα notch αφού το μόνο που έχουν σε αυτό είναι μια κάμερα απλά και μόνο για να ακολουθήσουν την apple.

Τι επιχeiρhματα θες ακριβως εδω μου παρουσιαζεις την πατατα με το notch ως την ανακαλυψη του αιωνα και θες επιχειρηματα?καινοτομια θα ηταν να τα βaλει ολα αυτα χωρις notch.η ευκολη και τζαμπα λυση πεταμε ενα notch και ασε τους χαζους (βλεπε mi mix )να ταλαιπωρουνται.

36 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Είχε κάποια αλλη εταιρεία σύστημα face id όπως αυτό που έβγαλε η apple; Εφόσον όχι, ναι είναι καινοτομία είτε σου αρέσει είτε όχι.

Και δεν είναι καινοτομία το notch φυσικα που λες ειρωνικά, αλλά το συστημα του face id που μπορείς να δεις και σε αυτή την εικόνα:

screen-shot-2017-11-28-at-11-53-28-am-720x720.jpg

καινοτομια θα ηταν να τα βaλει ολα αυτα χωρις notch.η ευκολη και τζαμπα λυση πεταμε ενα notch και ασε τους χαζους (βλεπε mi mix )να ταλαιπωρουνται.πως γινεται και υποσηριζεται κατι το οποιο κραζουν ολοι?φυσικα επειδη το εβγαλε η apple

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...