Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papp0us είπε

Το Face id είναι μεγάλη καινοτομία. την οποία ομως για να καταφέρει η Apple, επέλεξε μια κακόγουστη λύση οπως το Notch, απλά για να γράψει 0.9% παραπάνω στο Screen to body ratio. Δεν υπήρχε κανείς απολύτως λόγος να βάλει το σεμέν, και να μην πιάσει ολο το πάνω μέρος, κάτι που στην πράξη μπορεί να σήμαινε οτι το Notch θα μπορούσε να γίνει πιο λεπτό, οπότε να είχαμε ένα κανονικό αποτέλεσμα, όχι αυτό το πράγμα.  

Οι Android κατασκευαστές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, είναι ΣΑΦΩΣ χειρότεροι απο την Apple που το ξεκίνησε, αυτό δε σημαίνει ομως οτι η Apple είναι εκτός κριτικής. Όσοι δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να προσπαθήσουν κάτι, σχεδιαστικά, νεο, που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα, απλά κόβουν κομμάτι της οθόνης, γιατι "αφου το έκανε η Apple, σιγά μην γκρινιάξουν εμάς".

Κινητό με Notch κρατάω, και μάλιστα κλώνο κακής ποιότητας σχεδιαστικά, ένα Asus Zenfone 5, το οποίο ευτυχώς η δυστυχώς σε ολους τους άλλους τομείς με καλύπτει απόλυτα, και αυτά τα "μετά απο λίγο καιρό το Notch το ξεχνάς" τα ακούω βερεσέ. Είναι μια τρύπα στην οθόνη σου. Δεν μπορείς να το ξεχάσεις.

ωραιο το Asus Zenfone 5 και σε λιγο βγαινει και το 5Z με καλυτερο επεξεργαστη,gpu.Οντως το notch ειναι ενα θεμα ας ειναι καλα η apple και ολοι οι κατασκευαστες που την ακολουθουν.οπως eiπαμε η ευκολη λυση.και επανερχομαι ευγε στην LG για το V35 που το εβγαλε χωρις notch

2 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Μας παραθέτεις συνέχεια ένα άρθρο που υπολογίζει μπακαλίστικα το κόστος ενος iphone και αποκαλεί στον τίτλο του όσους αγοράζουν iphone, suckers; Σοβαρα τώρα;

http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price

https://www.esquireme.com/content/24667-how-much-profit-does-apple-make-off-each-iphone-x-they-sell

https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2017/11/08/apple-iphonex-profit-margin-price-cost/amp/

Thank to the teardown analysis by TechInsights (reported on by Reuters’ Stephen Nellis) we know that the raw cost of the iPhone X is $357. Comparing that to the list price gives a gross profit margin of sixty-four percent. Once you add in R&D costs, manufacturing, shipping, distribution, and other ancillary costs, the iPhone X should offer Apple the almost traditional forty percent margin on the final handset sale.

https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-cost-what-apple-is-paying/amp/

Εχεις δικιο ολοι αυτοι ειναι μπακαληδες και πολλοι ακομα και οι συσκευες της apple ειναι value for money.1200E+80 o φορτιστης.και το τρις στο joker το πιασε?

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Istros είπε

ωραιο το Asus Zenfone 5 και σε λιγο βγαινει και το 5Z με καλυτερο επεξεργαστη,gpu.Οντως το notch ειναι ενα θεμα ας ειναι καλα η apple και ολοι οι κατασκευαστες που την ακολουθουν.οπως eiπαμε η ευκολη λυση.και επανερχομαι ευγε στην LG για το V35 που το εβγαλε χωρις notch

http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price

https://www.esquireme.com/content/24667-how-much-profit-does-apple-make-off-each-iphone-x-they-sell

https://www.forbes.com/sites/ewanspence/2017/11/08/apple-iphonex-profit-margin-price-cost/amp/

Thank to the teardown analysis by TechInsights (reported on by Reuters’ Stephen Nellis) we know that the raw cost of the iPhone X is $357. Comparing that to the list price gives a gross profit margin of sixty-four percent. Once you add in R&D costs, manufacturing, shipping, distribution, and other ancillary costs, the iPhone X should offer Apple the almost traditional forty percent margin on the final handset sale.

https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-cost-what-apple-is-paying/amp/

Εχεις δικιο ολοι αυτοι ειναι μπακαληδες και πολλοι ακομα και οι συσκευες της apple ειναι value for money.1200E+80 o φορτιστης.και το τρις στο joker το πιασε?

Είπα εγώ πουθενά ότι τα iphone είναι vfm; Εννοείται ότι είναι υπερτιμημένα, αλλά άρθρα που "υπολογίζουν" πόσο κοστίζει στην apple το iphone βάση του κόστους των υλικών κατασκευής, δεν τα πολυπαίρνω στα σοβαρά. Ιδίως όταν με αποκαλούν sucker στον τίτλο τους!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Είπα εγώ πουθενά ότι τα iphone είναι vfm; Εννοείται ότι είναι υπερτιμημένα, αλλά άρθρα που "υπολογίζουν" πόσο κοστίζει στην apple το iphone βάση του κόστους των υλικών κατασκευής, δεν τα πολυπαίρνω στα σοβαρά. Ιδίως όταν με αποκαλούν sucker στον τίτλο τους!

δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στον πρηγουμενο που θεωρει οτι τα 1280Ε ειναι normal και οσοι δεν τα δινουν ειναι φτωχοι!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στον πρηγουμενο που θεωρει οτι τα 1280Ε ειναι normal και οσοι δεν τα δινουν ειναι φτωχοι!

Ελπίζω αντιλαμβάνεσαι ότι για κάποιους είναι normal και ίσως για κάποιους άλλους ασήμαντα ......

Δημοσ.
9 minutes ago, Istros said:

Αισχροκερδεια ειναι οταν πουλαει το συγκεκριμενο 1200Ε χωρις φορτιστη και αισχροκερδεια οταν ζηταει +80Ε για το φορτιστη.Αλλα καλα κανει αφου βρισκει τα παιρνει και γω να ημουν το ιδιο θα τα πουλαγα μη σου πω και περισσοτερο.Ο καθενας μπορει να βαλει 700 δοσεις και να παρει ενα iphone δεν αγοραζετε και κανενα σπιτι μην εχετε την εντυπωση οτι οσοι εχετε iphone ειστε και πλουσιοι και οι υπολοιποι φτωχοι.Το iphone X ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα μεχρι 700Ε δεν αξιζει περισσοτερα.Δεν υπαρχει αδικημα για να κανεις μυνηση,ελευθερη αγορα ειναι και πουλαει ο καθενας οσο θελει και αφου βρισκει και τα παιρνει καλα κανει.Αισχροκερδεια δεν το λεω μονο εγω ολος ο πλανητης ακομα καο πολλοι πελατες της apple.διαβασε το αρθρο της Metro.co.uk

Apple is taking home £425 profit for every iPhone 7 you buy, you suckers

https://metro.co.uk/2016/09/26/apple-is-taking-home-425-profit-for-every-iphone-7-you-buy-you-suckers-6153801/amp/

και πες μου τι καταλαβαινεις!υπαρχουν και αλλα στο ιντερνετ αν ψαξεις.

Αισχροκέρδεια=αδίκημα

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Όποιος νομίζει ότι καταλαβαίνει για ποιον πραγματικά λόγο η Apple έχει τα κέρδη που έχει (γελάω και μόνο που το γράφω), πρέπει να είναι ή πολύ βλάκας ή μέλος του οικονομικού επιτελείου τής Apple. Μοιάζει κάποιοι να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος για το οποίο μιλάμε. Αυτά τα άρθρα είναι για να ασχολείται και να αγοράζει ο κόσμος και συνήθως κατευθυνόμενα. Τι να διαβάσω; Οικονομική ανάλυση με τίτλο "you suckers"? Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι "είδους" άρθρα είναι αυτά; Άλλο να τα ποστάρεις εδώ για να πειράζεις τους "άλλους" και άλλο να τα πιστεύεις πραγματικά έτσι; Μπορεί να διαφωνούμε και σου έχω απαντήσει και ειρωνικά (με διάθεση χιούμορ) αλλά στο λέω τελείως φιλικά, αυτό το επιχείρημα του πόσο κοστίζει και πόσο πουλιέται το iPhone, μην το χρησιμοποιείς αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά, τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Ελπίζω αντιλαμβάνεσαι ότι για κάποιους είναι normal και ίσως για κάποιους άλλους ασήμαντα ......

το να παρεις ενα iphone δεν ειναι κατι τοσο τρομερο,μην το γελιοποιητε το θεμα καταντατε γραφικοι!

19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αισχροκέρδεια=αδίκημα

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Όποιος νομίζει ότι καταλαβαίνει για ποιον πραγματικά λόγο η Apple έχει τα κέρδη που έχει (γελάω και μόνο που το γράφω), πρέπει να είναι ή πολύ βλάκας ή μέλος του οικονομικού επιτελείου τής Apple. Μοιάζει κάποιοι να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος για το οποίο μιλάμε. Αυτά τα άρθρα είναι για να ασχολείται και να αγοράζει ο κόσμος και συνήθως κατευθυνόμενα. Τι να διαβάσω; Οικονομική ανάλυση με τίτλο "you suckers"? Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι "είδους" άρθρα είναι αυτά; Άλλο να τα ποστάρεις εδώ για να πειράζεις τους "άλλους" και άλλο να τα πιστεύεις πραγματικά έτσι; Μπορεί να διαφωνούμε και σου έχω απαντήσει και ειρωνικά (με διάθεση χιούμορ) αλλά στο λέω τελείως φιλικά, αυτό το επιχείρημα του πόσο κοστίζει και πόσο πουλιέται το iPhone, μην το χρησιμοποιείς αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά, τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζουν.

εχεις δικιο αρθρα της metro.co.uk ,forbes ,esquireme ,timeinc ειναι αναξιοπιστα.Ο τιτλος σε πειραξε οχι το περιεχομενο!!Ο τιτλος απλα δινει εμφαση στο περιεχομενο του αρθρου!τα αρθρα αυτα ειναι κατευθυνομενα απο ποιον?Δηλ επιμενεις οτι τα 1280Ε δεν ειναι υπερκοστολογηση αλλα η πραγματικη αξια της συσκευης!?Το αν τα δινεις η οχι δικαιωμα σου.μαγκια σου και καλα κανεις,εγω δεν κρινω που δινεις τα χρηματα σου,ουτε στο τι αγοραζεις,αλλα σχολιαζω την πολιτικη της apple η οποια εχει το μονοπωλειο του λειτουργικου και καθοριζει τις τιμες.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
13 minutes ago, Istros said:

τα αρθρα αυτα ειναι κατευθυνομενα απο ποιον?

Μια απλοϊκή απάντηση είναι "Απ' τους Άγγλους".

15 minutes ago, Istros said:

Δηλ επιμενεις οτι τα 1280Ε δεν ειναι υπερκοστολογηση αλλα η πραγματικη αξια της συσκευης!?

Δεν ξέρω πώς καθορίζονται η "υπερκοστολόγηση" και η "πραγματική αξία". Δώσε λίγη σημασία σ' αυτά που έγραψα πριν.
Για μένα προσωπικά (βάσει γούστων και τσέπης) τα 1200 είναι πολλά για κινητό εκτός αν βγάζω λεφτά απ' αυτό (και όχι από κάποιο άλλο, π.χ. τραβάω προϊοντικά πλάνα slow motion). Το πακέτο SE+iPad με τα ίδια λεφτά με δελεάζει πολύ περισσότερο.
Το SE (μου) το θεωρώ γενικά πολύ τίμιο και για μένα κάτι παραπάνω από τίμιο, αφού θέλω το μέγεθός του, μ' αρέσει το design του και κοστίζει πολύ λιγότερο, που μου δίνει το περιθώριο να το χαίρομαι χωρίς θήκες και χωρίς να έχω το άγχος μην πάθει κάτι. (Θα πάρω άλλο 😉).
Άσε που αν θέλω dual SIM παίρνω κι ένα ακόμα! 😄

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, overpower είπε

Δεν είναι bug αλλά οκ. Ξαναλέω, που βλέπεις το συγκεκριμένο, bug κατά τα λεγόμενα σου, στο συγκεκριμένο γράφημα. Πάει από 100% σε 15. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δεν σου φταίει το Android. Επίσης, εγω εξακολουθώ να βλέπω στο iPhone να μετράει την ενεργή οθόνη και πριν την φόρτιση, οπότε δείχνει 24ωρου.

Το screenshot να το έχει από προηγούμενη μέρα δεν παίζει, ε?

Εντάξει τώρα ;

9DDDB998-A823-44D7-97D9-E9EA3DD28C8A.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμπρός - πίσω που λέει και ο πρόεδρος του ΒΥΖΑΝ!

Επεξ/σία από Bl4ckSn4ke
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alprio είπε

Εντάξει τώρα ;

5-8 ωρες βγαζουν τα περισσοτερα κινητα, android ή iOS. Και επειδη καπου εδω θα πεις "μα εδω μιλαμε για 2600mah" (το εχεις ηδη πει), αλλες αναγκες το ios και αλλες το android.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

το να παρεις ενα iphone δεν ειναι κατι τοσο τρομερο,μην το γελιοποιητε το θεμα καταντατε γραφικοι!

εχεις δικιο αρθρα της metro.co.uk ,forbes ,esquireme ,timeinc ειναι αναξιοπιστα.Ο τιτλος σε πειραξε οχι το περιεχομενο!!Ο τιτλος απλα δινει εμφαση στο περιεχομενο του αρθρου!τα αρθρα αυτα ειναι κατευθυνομενα απο ποιον?Δηλ επιμενεις οτι τα 1280Ε δεν ειναι υπερκοστολογηση αλλα η πραγματικη αξια της συσκευης!?Το αν τα δινεις η οχι δικαιωμα σου.μαγκια σου και καλα κανεις,εγω δεν κρινω που δινεις τα χρηματα σου,ουτε στο τι αγοραζεις,αλλα σχολιαζω την πολιτικη της apple η οποια εχει το μονοπωλειο του λειτουργικου και καθοριζει τις τιμες.

Έχεις χιούμορ .......

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρει την apple η καινοτομία. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο. Ότι και να βγάλει, ότι και να πείτε θα πουλάει σαν τρελή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, overpower είπε

5-8 ωρες βγαζουν τα περισσοτερα κινητα, android ή iOS. Και επειδη καπου εδω θα πεις "μα εδω μιλαμε για 2600mah" (το εχεις ηδη πει), αλλες αναγκες το ios και αλλες το android.

Ακριβώς. Ανώτερο σαν λειτουργικό σαν resources. Μην μιλήσουμε για επεξεργαστική ισχυ που σπάει κάθε φορά τα bench σε ταχύτητα.

οπως και να το κάνουμε σαν λειτουργικό και σαν κινητό είναι κάτι ζηλευτό. Παίρνεις κάτι που ξέρεις ότι γι 5 χρόνια θα δουλεύει. Δεν θα σε προδώσει ποτέ. Δεν θα χρειαστεί επανεκκίνηση δεν θα κολλήσει. Έχω 25 εφαρμογές background διότι δεν τις κλείνω. Ουαν το έκανα με το mate 10 pro έβλεπες το lag να υπάρχει. Δεν ευθύνεται στη συσκευή. Αλλά στο σάπιο λειτουργικό 

Επεξ/σία από alprio
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Istros είπε

δεν διαφωνω οτι δεν ηταν και το τελειο συστημα,ηταν ομως μια προσπαθεια αξιολογη που θελει δουλεια.Η apple και οι αλλοι απλα εβγαλαν το notch.Η samsung θα βγαλει την ιδια τεχνολογια σε δικη της συσκευη και το παρουσιαζουν σαν πρωτοπορια.

Μου φαίνεται έτσι δύσκολο να βάλει κάτι τέτοιο στη ναυαρχίδα της. Θα δούμε ομως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...