D.Luffy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε Είμαι περίεργος. Η Apple ελεγε οτι πανω απο 4 ιντσες ειναι παντοφλες. Ελεγε οτι πενακια ειναι ιου. Ελεγε οτι δεν χρειάζεται διαφορετικές εκδόσεις της συσκευης γιατι ειναι fragmentation. Έλεγε οτι δεν χρειαζόμαστε widgets, control center, group notifications και τοσα αλλα. Πόσες ακομα κωλοτούμπες, ποσο ακόμα δούλεμα πρεπει να ρίξει στο κοινό της για να σταματήσουν να αγοράζουν; Κατηγορείτε τους Android users. Αλλά καποτε, πρώτη μούρη στο Android ήταν η htc. Μόλις αρχισε τις βλακείες, πρώτη μούρη εγινε η Samsung. Και οπως ειδαμε ο κοσμος που δεν ικανοποιήθηκε απο το S9 δεν το αγόρασε. Κατηγορείτε τους Android users αλλά αυτοι εχουν το μυαλό, οταν μια εταιρεία τους κοροιδευει να πάνε αλλου. Η Apple του χρονου θα βγάλει iPhone χωρίς οθόνη και θα πουλάει εξτρα οθονη με 800 Ευρω. Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοί απο εσάς θα κυκλοφορείτε με μια 27αρα οθονη στην τσάντα και με υφάκι "πόσο cool και πόσο μπροστά ειμαι"... Πρέπει να πάσχεις από σύμπλεγμα ανωτερότητας αν πιστεύεις ότι η αιτία της κατάντιας της HTC ήταν επειδή οι Android users έχουν υψηλότερο IQ. Περισσότερες επιλογές έχουν. Καμία σχέση με την διανοητική ικανότητα. Εφόσον σου αρέσει το οικοσύστημα του Android και θέλεις να παραμείνεις σε αυτό, έχεις αρκετές επιλογές για κατασκευαστές. Όταν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάποιον, πας στον επόμενο. Δεν νομίζω ότι αυτό χρειάζεται πολύ μυαλό... Όταν είσαι χρήστης iOS όμως, προφανώς οι επιλογές σου περιορίζονται μόνο στην Apple. Εάν δεν σε ικανοποιεί, αλλάζεις εντελώς οικοσύστημα. 2 1
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, alprio είπε Περιμένω φωτό από ενεργή οθονη ώρες λειτουργίας και ποτέ το έβγαλες από φορτιστή. Δώσε μου 5 λεπτά και θα βάλω εγώ
Istros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, techplastic είπε Πόσο καιρό έχεις το κινέζικο..?Σε ρωτάω γιατί άμα πάρεις και τα 2 κινητά την ίδια μέρα και τους κάνεις την ίδια χρήση δεν νομίζω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Κινέζικου κινητού να αποδίδει το ίδιο με την μπαταρία του iphone. Επειδή διαβάζω να λέγονται διάφορα για την μπαταρία που έχουν τα iphone προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο σε άλλη μάρκα,η μπαταρία είναι "σκύλος",σαν παλιός χρήστης iphone 4s,5s έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την διάρκεια ζωής,ενώ με κάτι samsung που στο έτος πας για αντικατάσταση μπαταρίας...... εμεινες ικανοποιημενος γιατι μετα το update επεσε η αποδοση για να κραταει η μπαταρια! 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Το σασί τού 5 σχεδιάστηκε επί Jobs, ίσως και το 6. και το X και τo στειλε με email
dimosss Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, akamar είπε Ποια mah ποια dual sim , Μαλλον τα δες σινεμά , το Android έχει πρόβλημα εχεις 99 Ας τα αυτά , λέτε ψέματα δεν περνάνε αυτά με το 9 ( note ) φωτίζει το βράδυ σαν βεγγαλικά ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ Δικός μας είσαι εσύ 😂😂😂
D.Luffy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν λέω ότι θα βάλει android αλλά η Google με το android έχει σβήσει όλα τα άλλα λειτουργικά από το χάρτη.Σιγουρα δεν είναι καλό αυτό και ελπίζω να μείνει το iOS για να δούμε κάτι διαφορετικό αλλά ποτέ μη λες ποτέ!περίμενες εσύ iPhone dual SIM 6.5 inch? Εφόσον δεν λες ότι η Apple θα βάλει Android στο iPhone, τότε δεν βλέπω να διαφωνούμε. Ξαναλέω, καμία σχέση το dual SIM και οι 6.5 ίντσες με το λειτουργικό του iPhone. Το "ποτέ μη λες ποτέ" δεν αποτελεί επιχείρημα. Σου εξήγησα τους λόγους στο προηγούμενο μύνημα με επιχειρήματα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από D.Luffy
Istros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, alprio είπε Review δείχνει 4 ώρες screen on time. Και μου συγκρίνεις 5 ίντσες οθονη hd 4 πυρήνες και 0 ρουφηγμα μπαταρίας. Και πάλι βγάζεις μισές ώρες. Και η φωτό 18.58 στην ώρα πειραγμενη. 1 ώρα πριν, alprio είπε Review δείχνει 4 ώρες screen on time. Και μου συγκρίνεις 5 ίντσες οθονη hd 4 πυρήνες και 0 ρουφηγμα μπαταρίας. Και πάλι βγάζεις μισές ώρες. Και η φωτό 18.58 στην ώρα πειραγμενη. 1
Plapoutas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η Apple θα κυκλοφορήσει τώρα το δυκαρτο iPhone γιατί περίμενε να ωριμάσει πρωτα η τεχνολογία... Εδώ και 18 χρόνια. 😏
Istros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Καθόλου τρελή ήττα δεν είναι. Πρώτον δεν γίνεται να οδηγείς συνέχεια τις εξελίξεις και δεύτερον, αν δεν ακολουθήσεις δεν θα εξελιχθείς. Δεν είναι αγώνας δρόμου. Business είναι. Και δεν βλέπω προς το παρόν κάτι που να παραπέμπει σε ήττα όσο αναφορά την Apple ως επιχείρηση. Μια χαρά κέρδη έχουν. Τέλος, είναι πολύ λίγοι αυτοί που τους νοιάζει να έχουν κάτι πρώτοι στη συσκευή τους. Οι περισσότεροι κοιτάνε και αγοράζουν αυτό που τους βολεύει εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Αντε του χρονου στο νεο μοντελο θα υποστηριζει και ανταλλαγη αρχειων με bluetooth.καθε χρονο και μια καινοτομια για να αντεξουμε!
newton91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 57 λεπτά πριν, alprio είπε Ακόμα κάτι ουσιαστικό δεν έχεις πει. Ειπαμε το κινητό δεν είναι για όλους. το ότι σε βάζει να αγοράσεις ξεχωριστά ταχύφορτιστη είναι λάθος της. Αλλά αν έχεις 1200 δεν θα σε πειράξει το 80αρι. Και τι σημασία έχει αν εχω 1200 για το κινητό ; Δεν θα με πειράξει το έξτρα 80αρι; Ναι ε; Εσυ έτσι διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου ; Γενικά είσαι λίγο τραγικός με τα σχόλια σου. Ειδικα αυτό στην αρχή που είπες : ποιος επαγγελματίας χρησιμοποιεί BT για μεταφορά δεδομένων. Σώπα ρε μαν , που γνωρίζεις τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας. Γτ δεν έχεις φάει αναφορές απορώ. 6 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Πότε μου δεν κατανόησα την ζήτηση με τα δίκαρτα κινητά. Εδώ και χρόνια έχω 2in1 SIM και δεν κοιτάζω καν για δίκαρτα κινητά, πεταμένα λεφτά για κάτι που λύνεται τζάμπα. Τι φάση, μου διαφεύγει κάτι; Εχω Cosmote επειδη ολοι οι γνωστοι μου εχουν whats up και εχω και wind για ιντερνετ που μου εχει κανει δωρο η Wind 5GB πως θα τα παντρεψω αυτα;
D.Luffy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε Αντε του χρονου στο νεο μοντελο θα υποστηριζει και ανταλλαγη αρχειων με bluetooth.καθε χρονο και μια καινοτομια για να αντεξουμε! Δεν ξέρω για το Bluetooth, πάντως το face ID με 3D scan κάμερα είναι μια καινοτομία που δεν την βλέπουμε προς το παρόν στα υπόλοιπα smarphones. Οπότε καλό θα ήταν να μη χλευάζουμε συνεχώς.
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εφόσον δεν λες ότι η Apple θα βάλει Android στο iPhone, τότε δεν βλέπω να διαφωνούμε. Ξαναλέω, καμία σχέση το dual SIM και οι 6.5 ίντσες με το λειτουργικό του iPhone. Το "ποτέ μη λες ποτέ" δεν αποτελεί επιχείρημα. Σου εξήγησα τους λόγους στο προηγούμενο μύνημα με επιχειρήματα. εννοειται οτι δεν θα βαλει android γιατι η συσκευη βασιζεται σε ios.το θεμα ειναι οτι ακολουθει τις εξελιξεις και τον δρομο που οδηγουν οι κινεζοι.Αυτο τα λεει ολα.Κανενας δεν περιμενε Iphone 6,5 η iphone dual sim και αυτο λεει πολλα.Γιατι να το κανει αυτο θελει να παρει κομματι απο τους χρηστες android?η θελει να κρατησει τους υπαρχοντες?η μηπως κοιταει την ασιατικη αγορα που δεν πουλαει λογω τιμης?
alprio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, newton91 είπε Και τι σημασία έχει αν εχω 1200 για το κινητό ; Δεν θα με πειράξει το έξτρα 80αρι; Ναι ε; Εσυ έτσι διαχειρίζεσαι τα λεφτά σου ; Γενικά είσαι λίγο τραγικός με τα σχόλια σου. Ειδικα αυτό στην αρχή που είπες : ποιος επαγγελματίας χρησιμοποιεί BT για μεταφορά δεδομένων. Σώπα ρε μαν , που γνωρίζεις τι κάνει ο κάθε επαγγελματίας. Γτ δεν έχεις φάει αναφορές απορώ. Να φάω αναφορά που λέω την αλήθεια και σε πειραζει μάλλον ; Αν έχεις να σκάσεις 1200 για κινητό γιατί το θες και όχι για νας πα για καφέ ναι δεν έχεις θέμα για 80. Ούτε 400 για ρολόι ούτε 80 για ασύρματη. 25 λεπτά πριν, Istros είπε Μίλησα για 2600 mah. Και εσυ μου μιλάς για τα 2πλασια. Και είπα ότι πολλά δεν αντέχουν τόσο ακόμα και με 4000. Όχι όλα. Εννεοιται πως θα υπάρχει κινητό να αντέχει παραπάνω λολ.
Istros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, techplastic είπε Πόσο καιρό έχεις το κινέζικο..?Σε ρωτάω γιατί άμα πάρεις και τα 2 κινητά την ίδια μέρα και τους κάνεις την ίδια χρήση δεν νομίζω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Κινέζικου κινητού να αποδίδει το ίδιο με την μπαταρία του iphone. Επειδή διαβάζω να λέγονται διάφορα για την μπαταρία που έχουν τα iphone προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο σε άλλη μάρκα,η μπαταρία είναι "σκύλος",σαν παλιός χρήστης iphone 4s,5s έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την διάρκεια ζωής,ενώ με κάτι samsung που στο έτος πας για αντικατάσταση μπαταρίας...... Δες και κανενα αλλο κινητο!δες το Asus Zoom S και μετα μας λες για μπαταρια Iphone Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Istros
redcom7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μεγάλο πρόβλημα θα έχουν σίγουρα κάποιοι τύποι που έχουν ήδη δύο iPhone στο τραπέζι. Τι θα λένε τώρα? Μάλλον ότι έχουν 4 νούμερα... Πώς θα πουλάνε μούρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα