Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Κωλοτούμπα σε τι? Οτιδήποτε αλλάξει η Apple θα θεωρηθεί κωλοτούμπα. Γιατί "ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίων σου".
papp0us Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ντάξει πολλα ερωτηματικά αν γινει. Δεύτερη SIM θα σημαίνει αυξηση στην τιμή, μεγαλύτερο SAR και μείωση στην αυτονομία . Το σημαντικότερο ομως είναι το θέμα χώρου, για το οποίο η Apple κάνει οτι μπορεί για να ΜΕΙΩΣΕΙ τον χώρο που χρειάζεται. δύσκολα θα βάλει συρτάρι για SIM. Νομίζω οτι αν το κάνει, θα το κάνει αλλοπρόσαλλα, πιθανότατα με κάποιου είδους eSIM. Η συμβατική Dual SIM δομή δε νομίζω πως θα μπεί ποτε σε iPhone. Επίσης φαντάζομαι οτι για αρχή τουλάχιστον θα το κάνει στο μεγαλύτερο/ακριβότερο μοντέλο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από papp0us 3
tolstoy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ένα βήμα την φορά. Δηλαδή την δεκαετία. Μην το παρακάνουν στην εξέλιξη και πάθουμε τίποτα
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ουαουυυυυ δεύτερη sim Ε εντάξει τώρα με τέτοια καινοτομία,λογικό ρε φίλε να το βγάλουν στα 2000€ το κάθε νέο μοντέλο. Κατσεεεε,δεύτερη sim είναι αυτή.σαν να έχεις δύο κινητά θα είναι. 😛 😛 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από stelios18120 Θα γίνει χαμοςςςς!!!
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αυτη η apple με κανει να νοιωθω ποιο νεος με γυρναει χρονια πισω.
eko13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Τρομερη καινοτομια! Σε λιγο θα βγαλουν και αποστολη αρχειων σε αλλο κινητο με bluetooth!😆😆😆 2
Hetfield Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αδιαφορο. Εχω λεφτα και για iPhone και για μια καλη SIM.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Πότε μου δεν κατανόησα την ζήτηση με τα δίκαρτα κινητά. Εδώ και χρόνια έχω 2in1 SIM και δεν κοιτάζω καν για δίκαρτα κινητά, πεταμένα λεφτά για κάτι που λύνεται τζάμπα. Τι φάση, μου διαφεύγει κάτι; 1 1
panosveto12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Η Apple ότι και να κάνει το κάνει καλύτερα ! 1
Paragontas-x Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αααα ρε Apple αυτά που το android έχει εδώ και αιώνες(Ασύρματη φόρτιση, αδιάβροχο, dual sim, γρήγορη φόρτιση, μεγαλύτερη οθόνη ενώ κατηγορούσες σε κάποια παλιότερα διαφημιστικά σου γι' αυτό ακριβώς το λόγο την samsung αλλά απ' ότι βλέπω τα ακολούθησες κι εσύ. και πολλά άλλα) εσύ τώρα θυμήθηκες να τα βάλεις στα κινητά σου και τα προσφέρεις και σαν νέα τεχνολογία τρομάρα σου. Ήθελα να 'ξερα πως έχεις κρατηθεί τόσο καιρό στης 5 πρώτες θέσεις κινητών παγκοσμίως. Κάποτε ήσουν πρώτη. Αυτό όμως ήταν κάποτε πλέον δεν το βλέπω να ξανά είσαι ποτέ πρώτη εταιρία κινητών παγκοσμίως. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Paragontas-x 3
pseira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Πότε μου δεν κατανόησα την ζήτηση με τα δίκαρτα κινητά. Εδώ και χρόνια έχω 2in1 SIM και δεν κοιτάζω καν για δίκαρτα κινητά, πεταμένα λεφτά για κάτι που λύνεται τζάμπα. Τι φάση, μου διαφεύγει κάτι; Δεν ζεις εξωτερικό :Ρ Ή δεν έχεις αναγκαστικά ΚΑΙ επαγγελματικό κινητό. Το ότι δεν έχεις εσύ μια ανάγκη, δε σημαίνει αυτομάτως πως το ίδιο ισχύει για όλο τον κοσμο 6 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίο option, καλώς να μας έρθει, να μην χρειάζομαι δυο iPhone. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Dr.Fuzzy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα