Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα 2μηνο ειχα φαει ξενερωμα γιατι στην σχετικα καινουρια tv μου ειχα εντοπισει 5-6 καμενα πιξελ,βεβαια δε φαινοντουσαν παρα μονο απο κοντα,και εγω

πανω στον καθαρισμο του πανελ τα εντοπισα.Κατι φιλοι μου πιο γνωστες μου ειπαν δεν επανερχονται παρα μονο αν ηταν κολλημενα σε καποιο χρωμα.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω απ οτι εψαξα απο εδω και απο κει και σε ξενα φορα ολοι το ιδιο ελεγαν.

Προχθες εκει που καθομουν κοντα στο πανελ λεω κατσε να δω μηπως καηκαν και αλλα και προς εκπληξη μου οχι μονο δεν ειδα αλλα μαυρα πιξελ αλλα και αυτα τα 5-6 που ειχα εντοπισει εξαφανιστηκαν.

Η μονη αλλαγη που εγινε στην τηλεοραση τον τελευταιο μηνα ηταν οτι την αλλαξα θεση στο σαλονι και την βλέπει πολυ περισσοτερο ο ηλιος.

Και λεω εγω υπαρχει περιπτωση λογο αυτου να εγινε κατι ως δια μαγειας και να εφτιαξαν τα πιξελ?Τι αλλο μπορει να εχει συμβει μιας και δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα μετα τις απογοητευτικες απαντησεις που ελαβα.Ουτε χρησιμοποιησα καποιο προγραμμα η κατι τετοιο μιας και ολα ηταν για κολλημενα πιξελ και  οχι καμενα.

Και τι πρεπει να προσεχω πανω κατω για να αποφυγω μαυρα πιξελ.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Και τι πρεπει να προσεχω πανω κατω για να αποφυγω μαυρα πιξελ.

Να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να μήν "ψυρίζεις" το πάνελ σου για πίξελς. Οτιδήποτε δεν φαίνεται από κανονική απόσταση θέασης δεν αξίζει ψάξιμο.

Έτσι θα έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...