alekoski Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στους φίλους. Το σύστημα μου αποτελείται από τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Έχω δύο λειτουργικά και όταν επιλέγω τα Windows 7 το Hdmi λειτουργεί κανονικά και μου επιτρέπει να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση. Όταν επιλέγω όμως τα Windows 10, ο υπολογιστής παγώνει, το ποντίκι δεν ανταποκρίνεται και κάτω δεξιά στην οθόνη δείχνει μόνο την ώρα και την ημερομηνία.Όταν το βγάζω επανέρχεται. Τι μπορεί να φταίει?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως οι drivers για την κάρτα γραφικών σε Windows 10. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
kallmaness Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Για αρχή δες αν οι drivers της κάρτας γραφικών σου είναι compatible για windows 10 για κοίτα και εδώ http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/89883/en-us, Άλλος ένας λόγος με τους drivers είναι ότι μπορεί να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο hdmi και άλλη οθόνη εάν έχεις. Έπειτα όταν είσαι στα windows 10 προσπάθησε το win+p για να αλλάξει την οθόνη σου, ακόμα και μαύρα να βλέπεις κάνε το στα τυφλά 3 φορές.
alekoski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, kallmaness είπε Για αρχή δες αν οι drivers της κάρτας γραφικών σου είναι compatible για windows 10 για κοίτα και εδώ http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/89883/en-us, Άλλος ένας λόγος με τους drivers είναι ότι μπορεί να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο hdmi και άλλη οθόνη εάν έχεις. Έπειτα όταν είσαι στα windows 10 προσπάθησε το win+p για να αλλάξει την οθόνη σου, ακόμα και μαύρα να βλέπεις κάνε το στα τυφλά 3 φορές. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα χρειαστεί να κάνω απεγκατάσταση των παλαιών, η απλά να τους εγκαταστήσω πάλι?
kallmaness Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, alekoski είπε Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα χρειαστεί να κάνω απεγκατάσταση των παλαιών, η απλά να τους εγκαταστήσω πάλι? Θα σου πρότεινα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση των driver. Μπες στο safe mode - ασφαλή λειτουργία του υπολογιστή σου Δεξί κλικ ο υπολογιστής μου/ Διαχείριση Διαχείριση συσκευών, Βρες την κάρτα γραφικών σου και κάνε δεξί κλικ απεγκατάσταση Ξεκίνα τον υπολογιστή σου κανονικά και κάνε εγκατάσταση τους driver από την σελίδα των drivres.
alekoski Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Όχι. Ακολούθησα τις συμβουλές' ου αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Μήπως έχει να κάνει με τους αντάπτορες επειδή έχω βάλει έναν στην έξοδο του dvi? Υπενθυμίζω πως όταν μπαίνω με τα Windows 7, δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Κάτι άλλο που εμφανίσθηκε μετά από αυτήν την διαδικασία είναι πως όταν σβήσω τον υπολογιστή από τα 7 και επιλέξω την επόμενη φορά να τον ανάψω μπαίνοντας στα 10, δεν λειτουργούν τα κάτω αριστερά εικονίδια πχ. start και search με αποτέλεσμα να κάνω τερματισμό του ssd από το power του υπολογιστή. Τι κάνω? έχω βάλει έναν στην έξοδο του dvi για το Hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα