shooterg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Γνωρίζει κανείς κάποιο plugin για να βλέπω τα τοπικά κανάλια της Ελλάδας mega ant1 κτλπ Στο kodi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μπορεις να στησεις το iptv simple client με τον τροπο που λεει εδω https://seo-michael.co.uk/how-to-setup-livetv-pvr-simple-xbmc-kodi/ και εκει που λεει για τη λιστα, να επιλεξεις m3u play list url και να βαλεις αυτο https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u Ετσι το εχω στο δικο μου kodi. Δεν παιζουν ολα τα καναλια απο τη λιστα, και αρκετες φορες οσα παιζουν σταματανε αποτομα, αλλα ειναι η πιο αξιοπιστη λιστα με ελληνικα καναλια που εχω βρει και ανανεωνεται σχεδον καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Βάλε ένα ελληνικό build από το gkn και τα εχει έτοιμα και με το alive gr και με άλλα τριτα plugins από iptv. Στα υποψη οτι αν το εκαστοτε καναλι παιζει κατι με πνευματικά δικαιώματα, συνηθως κοβει το streaming (οπως αν προσπαθεις να δεις απο την ιστοσελιδα τους live) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ovidius80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το οποίο έχω κάνει εγώ είναι να βάλω μια κάρτα τηλεόρασης (αγοράζεις μια usb με το πολύ 15 ευρώ ). Αν δουλεύεις Windows εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου το NextPVR (είναι δωρεάν) το οποίο έχει την δυνατότητα να κάνει streaming. Μετά εγκαθιστάς το plugin του kodi για το NextPVR. Με τον τρόπο αυτό βλέπεις όλα τα κανάλια που πιάνεις με το TV Tuner σε οποιαδήποτε συσκευή έχεις kodi. Έχε υπόψιν πώς αν θες να δεις σε παραπάνω απο μια συσκευές τηλεόραση μέσω kodi και γενικά με τον τροπο που σου είπα η δεύτερη συσκευή μπορεί αν δει μόνο τα κανάλια που είναι στο ίδιο μπουκέτο με την πρώτη. Αυτό λύνεται με την αγορά μιας ή δυο ακόμα καρτών. Εγώ αγόρασα από το ali express 3 καρτούλeς usb με συνολικό κόστος περίπου 20 ευρώ. Εγώ χρησιμοποιώ linux οπότε αντί για το NextPVR χρησιμοποίησα το TVHeadend το οποίο επίσης έχει plugin για το kodi. Με τις τρεις κάρτες πλέον μπορείς να βλέπεις σε όλες τις συσκευές που έχουν kodi όλα τα κανάλια από 3 διαφορετικά μπουκέτα καναλιών. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε pm Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από ovidius80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2018 στις 5:03 ΜΜ, shooterg είπε Γνωρίζει κανείς κάποιο plugin για να βλέπω τα τοπικά κανάλια της Ελλάδας mega ant1 κτλπ Στο kodi? Αν θες κάτι πιο απλό και μάλλον πιο γρήγορο από το kodi: Κωδικός (15 φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί) για δική μου εφαρμογή από store: Best Player, media & iptv player με υποστήριξη online υπότιτλων, m3u playlists, epg κ.τ.λ. Στις λίγες demo playlists περιλαμβάνονται τα επίγεια (δωρεάν) ελληνικά κανάλια (demo_greek_tv) και υποστηρίζεται epg χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις κάτι. Υποστηρίζεται πλήρως και το Xbox (gamepad και remote control). ΥΓ. πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μια ανανέωση της λίστας (όταν φορτωθεί πάτα το κίτρινο κουμπί). Ελπίζω να το καταλάβεις. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από marios28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα