Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, alexpen είπε

Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.)

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Μήπως ξέρεις γιατί εμφανίζει την ανάληψη από την εθνική ως "μετρητά στο Dimitris flat in Thessaloniki" γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο ;

Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

34 λεπτά πριν, alexpen είπε

Μπορεις να ανεβάσεις ενα screenshot?

Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ.

IMG_20190211_171026.jpg.56feb0acc141edc20835fd11b68a1173.jpg

Επεξ/σία από alexisgav

37 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Ναι φυσικά.Να πω επίσης πως ήταν η πρώτη μου χρήση της κάρτας και δεν έκανα κάποια αγορά κλπ.

IMG_20190211_171026.jpg.56feb0acc141edc20835fd11b68a1173.jpg

απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm?

9 λεπτά πριν, kon1to είπε

απο κατάστημα τράπεζας εκανες αναληψη ή από off-site atm?

Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη.

3 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Από ατμ που ήταν ακριβώς έξω απο το κατάστημα της εθνικής έγινε η ανάληψη.

λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki)

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, kon1to είπε

λογικα το app της revolut τραβάει την τοποθεσια απο το google maps, και το atm που χρησιμοποιησες ειναι κοντα σε καποιο airbnb με το τίτλο Dimitris flat (in Thessaloniki)

https://www.trivago.gr/θεσσαλονίκη-31408/ξενοδοχειο/dimitris-flat-in-thessaloniki-8305448

Οποιος θυμαται παρακαλω για να μην ψαχνω 100 σελιδες, για φιλη μου που μολις παρελαβε την καρτα, για την ενεργοποιηση της, να την βαλει σε ΑΤΜ και να ρωτησει υπολοιπο?

7 ώρες πριν, nek4d είπε

Οποιος θυμαται παρακαλω για να μην ψαχνω 100 σελιδες, για φιλη μου που μολις παρελαβε την καρτα, για την ενεργοποιηση της, να την βαλει σε ΑΤΜ και να ρωτησει υπολοιπο?

Μην ψάχνεις 100 σελίδες φίλε! Δες στην προηγούμενη ΜΟΝΟ

• Like 1

Αυτό με την πρόβλεψη άφιξης της νέας κάρτας "στο δόξα πατρί" μου συνέβη κι εμένα.

image.png.0c7a4bc72a116b65ab53a8d9d3363564.png

12/2 έλεγε το μέιλ στις 31/1 και το πέτυχαν διάνα. Το "πως" θα ήθελα να ήξερα.

Μόλις φόρτωσα 6000nok (~600€) και είναι η πρώτη φορά που ζητάει να βεβαιώσω source of funds... Ανέβασα όλα τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν (μισθοδοσία 3 τελευταίων μηνών, εκκαθαριστικό εφορίας και κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού για τους 3 τελευταίους μήνες) και θα πρέπει να περιμένω περίπου 24hrs λέει. 

Βέβαια το έχω παρακάνει με το Google pay καθώς χρησιμοποιώ αποκλειστικά την ρεβολουτ και καθόλου την κάρτα της τράπεζας μου.

Οψομεθα

Υ.γ πριν λίγες μέρες έγινα μέταλ

13 λεπτά πριν, alexpen είπε

Μόλις φόρτωσα 6000nok (~600€) και είναι η πρώτη φορά που ζητάει να βεβαιώσω source of funds... Ανέβασα όλα τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν (μισθοδοσία 3 τελευταίων μηνών, εκκαθαριστικό εφορίας και κινήσεις τραπεζικού λογαριασμού για τους 3 τελευταίους μήνες) και θα πρέπει να περιμένω περίπου 24hrs λέει. 

Βέβαια το έχω παρακάνει με το Google pay καθώς χρησιμοποιώ αποκλειστικά την ρεβολουτ και καθόλου την κάρτα της τράπεζας μου.

Οψομεθα

Υ.γ πριν λίγες μέρες έγινα μέταλ

Που μένεις; 

Καλημέρα σας.. παρέλαβα τη νέα φυσική κάρτα μου (ως αντικατάσταση της παλιάς) πριν από 3εις ημέρες περίπου, ωστόσο διαπίστωσα ότι στην πίσω όψη της κάτω αριστερά γράφει prepaid, μπαίνω να ελέγξω το bin και στον τύπο της κάρτας δεν αναφέρει τίποτα σε αντίθεση με την παλαιά που γράφει debit.. έκανα τον όλο έλεγχο διότι ενώ με την παλαιά κάρτα δούλευα απροβλημάτιστα το google pay, τη νέα δε μπορώ να την περάσω.. αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ 

Μόλις τώρα, nikosmts είπε

μπαίνω να ελέγξω το bin και στον τύπο της κάρτας δεν αναφέρει τίποτα σε αντίθεση με την παλαιά που γράφει debit.

πού το τσέκαρες αυτό?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...