Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης, κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Ξέρω ότι δεν γίνεται να φορτίσεις με ελληνική κάρτα, αλλά κάτι είδα που μπορέσαν κάποιοι μέσω ενός ενδιάμεσου wallet, τύπου Leopay ή icard αν θυμάμαι καλά. Όπου σε αυτά μπορείς να κάνεις topup με οποιαδήποτε ελληνική κάρτα με 0.5% προμήθεια??

Με ενδιαφέρει η αμεσότητα, δλδ τον πιο γρήγορο τρόπο να βάλω λεφτά στη revo, ακόμα και αν είναι με τη χρήση κάποιου ενδιαμέσου. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, SerMark είπε

Με ενδιαφέρει η αμεσότητα, δλδ τον πιο γρήγορο τρόπο να βάλω λεφτά στη revo, ακόμα και αν είναι με τη χρήση κάποιου ενδιαμέσου. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει?? 

Εκτιμώ ότι σε συμφέρει να στείλεις ένα έμβασμα μια φορά και μετά να τη χρησιμοποιείς απερίσπαστος χωρίς ενδιάμεσους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε email και έκανα παραγγελία φυσική κάρτα δωρεάν.

Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on the 2019-02-16. 

Please note: You can only receive your first card for free if you have not ordered a physical card before. For verification purposes, we require customers to top up their account with £10 (or equivalent) before ordering a card. This is not a fee for the card and can be immediately spent with your Revolut card or transferred back to your original bank account. This offer ends on the 2019-02-16.

Επεξ/σία από esertas
more info

1 ώρα πριν, esertas είπε

You can only receive your first card for free if you have not ordered a physical card before

Δηλαδή είχες ανοίξει λογαριασμό revolut χωρίς να έχεις ήδη φυσική κάρτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νέους πελάτες είναι ή για κάποιους που έχουν μόνο virtual.

Είχε ξανατρέξει αυτή η προσφορά, πριν 2-3 μήνες.

Υ.Γ.

https://blog.revolut.com/order-your-first-revolut-card-for-free-until-christmas/

Επεξ/σία από Doubt

2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Δηλαδή είχες ανοίξει λογαριασμό revolut χωρίς να έχεις ήδη φυσική κάρτα?

Ναι και δεν είχα πάρει κάρτα λόγο του 6ευρου που ήθελε.

1 ώρα πριν, ppetr είπε

Νομιζω η πρωτη καρτα ηταν παντα δωρεαν

η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά

33 minutes ago, Billator said:

η αποστολή ήταν δωρεάν για περίπου 6-7 μήνες από την στιγμή που η Revolut ξεκίνησε. Μετά έβαλε μεταφορικά

Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα.

• Like 1

Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Σε εμένα έληξε η πρώτη που είχα πάρει (δωρεάν όλα) και μου έστειλαν δεύτερη πάλι δωρεάν όλα.

Μιλάω για την δημιουργία NEOY λογαριασμού και την αποστολή φυσικής κάρτας. Αυτό που λες είναι άλλο :)

Προς το παρών η αλλαγή της ληγμένης κάρτας μας είναι δωρεάν :P

• Like 1

Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό;

3 λεπτά πριν, alexisgav είπε

Έκανα ανάληψη τελικά απο ΑΤΜ Εθνικής.Παρατήρησα 2 περίεργα πράγματα το πρώτο είναι ότι είχε 3 επιλογές Checkings, Savings και Credit. Επέλεξα την savings ,έκανα πατατα;Επίσης χρεωθηκα 2 ευρώ για την ανάληψη είναι φυσιολογικό αυτό;

Ναι ειναι φυσιολογικο (ολες οι Ελληνικες τραπεζες βάζουν πλεον καπελο στις αναλήψεις, εκτος απο Eurobank νομιζω). Η 1η συναλλαγη απλά επρεπε να γινει με chip&pin ωστε να ενεργοποιηθουν οι ενεπαφες συναλλάγες, θα μπορουσες απλά να πας και να αγοράσεις κάτι με την καρτα σου (προσοχη σε οτι αγορά κάνεις να ζητας στο POS, αν ερωτηθείς να χρεωθείς στο τοπικο νομισμα πχ στην Ελλάδα σε Ευρώ, στην Ρουμανία σε RON κ.ο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...