asdfnikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ktsolkas είπε Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο ενημερωμένο link για την μεταφορά μέσω e-banking της εθνικής; Τι ακριβώς link ψάχνεις;
ktsolkas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Τι ακριβώς βάζουμε;θελουμε κ reference αριθμό όπως παλιά;
asdfnikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, ktsolkas είπε Τι ακριβώς βάζουμε;θελουμε κ reference αριθμό όπως παλιά; Γραφεις το IBAN σου και το ονομα σου και στελνεις τα χρηματα.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ktsolkas είπε Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο ενημερωμένο link για την μεταφορά μέσω e-banking της εθνικής; Δεν υπαρχει τετοιο λινκ βαζεις το ιβαν το ποσο και πατάς εκτέλεση
ktsolkas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπαρχει τετοιο λινκ βαζεις το ιβαν το ποσο και πατάς εκτέλεση Όταν έγραψα κάποιο link εννοούσα έναν οδηγό με φωτογραφίες που υπήρχε εδώ μέσα.Προφανως όχι κάτι άλλο.ευχαριστω όσους ασχοληθηκαν.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ktsolkas είπε Όταν έγραψα κάποιο link εννοούσα έναν οδηγό με φωτογραφίες που υπήρχε εδώ μέσα.Προφανως όχι κάτι άλλο.ευχαριστω όσους ασχοληθηκαν. Ακριβώς τα ίδια λέμε
merez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Έχει προσπαθήσει κανείς πρόσφατα να την προσθέσει σε PayPal; Μου είχε λήξει, την ανανέωσα, την έκανα edit στο PayPal αλλά δε γινόταν αποδεκτή. Διέγραψα την παλιά (ληγμένη) και δοκίμασα να προσθέσω νέα. Το μύνημα που παίρνω είναι: Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Χρησιμοποιήστε διαφορετική κάρτα. Η κάρτα έχει αρκετό υπόλοιπο μέσα
minotavros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, merez είπε Έχει προσπαθήσει κανείς πρόσφατα να την προσθέσει σε PayPal; Μου είχε λήξει, την ανανέωσα, την έκανα edit στο PayPal αλλά δε γινόταν αποδεκτή. Διέγραψα την παλιά (ληγμένη) και δοκίμασα να προσθέσω νέα. Το μύνημα που παίρνω είναι: Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Χρησιμοποιήστε διαφορετική κάρτα. Η κάρτα έχει αρκετό υπόλοιπο μέσα Ναι εγώ την Παρασκευή την πρόσθεσα κανονικά
alexpen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, merez είπε Έχει προσπαθήσει κανείς πρόσφατα να την προσθέσει σε PayPal; Μου είχε λήξει, την ανανέωσα, την έκανα edit στο PayPal αλλά δε γινόταν αποδεκτή. Διέγραψα την παλιά (ληγμένη) και δοκίμασα να προσθέσω νέα. Το μύνημα που παίρνω είναι: Αυτή η κάρτα δεν είναι αποδεκτή. Χρησιμοποιήστε διαφορετική κάρτα. Η κάρτα έχει αρκετό υπόλοιπο μέσα χθες το βραδυ! μια χαρα ολα
merez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όλα καλά παιδιά, έγραψα λάθος την Ημ/α λήξης και μου απενεργοποίησε για ασφάλεια τις ηλ.συνναλαγές, ενεργοποιούνται εύκολα από τις ρυθμίσεις.
tsakinik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω χρήματα στην revolut? Παλιά θυμάμαι από τον οδηγό σας έκανα μεταφορά μέσω ibankikg ισχύει πάλι το ίδιο? Δεν μπορώ μέσω της εφαρμογής (κινητού) να μεταφέρω χρήματα? Πάντως προσπάθησα με το app να προσθέσω την χρεωστική της eurobank αλλά δεν την δέχεται. Τους ρώτησα και μου είπαν επειδή έχουμε capital control. Αυτή ήταν η απάντηση τους από την εξυπηρέτηση. Ξέρετε κάτι άλλο?
asdfnikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, tsakinik είπε Καλησπέρα με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω χρήματα στην revolut? Παλιά θυμάμαι από τον οδηγό σας έκανα μεταφορά μέσω ibankikg ισχύει πάλι το ίδιο? Δεν μπορώ μέσω της εφαρμογής (κινητού) να μεταφέρω χρήματα? Πάντως προσπάθησα με το app να προσθέσω την χρεωστική της eurobank αλλά δεν την δέχεται. Τους ρώτησα και μου είπαν επειδή έχουμε capital control. Αυτή ήταν η απάντηση τους από την εξυπηρέτηση. Ξέρετε κάτι άλλο? Αυτη ειναι η απάντηση λόγο capital control.Μονο μέσω εμβασματος απο e-banking με χρέωση 1 ευρώ.
elpaso1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Παρατηρησα οτι η παλια virtual ειναι mastercard, ενω η καινουρια visa. Γιατι εγινε αυτη η αλλαγη; Επισης για ιντερνετ αγορες να χρησιμοποιω τον αριθμος της virtual ή της κανονικης; Τελος σχετικα με τις προστασιες της κανονικης καρτας, επειδη δεν ειναι αρκετα ξεκαθαρο. Για να ενεργοποιουνται οι ασφαλειες πρεπει να ξετσεκαρω τις επιλογες;
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Παρατηρησα οτι η παλια virtual ειναι mastercard, ενω η καινουρια visa. Γιατι εγινε αυτη η αλλαγη; Δικό τους θέμα, δεν επηρεάζει το χρήστη. 27 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Επισης για ιντερνετ αγορες να χρησιμοποιω τον αριθμος της virtual ή της κανονικης; Όποια θέλεις, οι κανόνες ασφαλείας για ηλεκτρονικές αγορές είναι οι ίδιοι. 27 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Για να ενεργοποιουνται οι ασφαλειες πρεπει να ξετσεκαρω τις επιλογες; Ναι.
antricos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Προσπαθώ να περάσω λεφτα στη Revolut μετά από καιρό και έχω μπερδευτεί λίγο! Παλιότερα έβαζα έναν κωδικό στο πεδίο "Αιτιολογία προς το δικαιούχο" τώρα δεν το βρίσκω αυτό στο application. Υπάρχει κάποιος ενημερωμένος οδηγός? Μπορεί κάποιος να μου πει τι βάζουμε τώρα στα πεδία της Alpha Bank στην φώτο που έχω επισυνάψει? Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα