turbat0s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, neverme είπε Υπάρχει τρόπος να δω τα exchange rates αυτή τη στιγμή που δίνει η revolut? Αν όχι, θα μπορούσε κάποιος που έχει revolut να μου πει ποσες λίρες Αγγλίας δίνει με 1 ευρώ; Να αγοράσω δηλαδή λίρα Μπορείς μέσα στην εφαρμογή εννοείται. Τώρα την έχει 0,8785. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από turbat0s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ τελικά να μην αλλάξω τα ΕΥΡΩ σε Lei σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Εγώ τελικά να μην αλλάξω τα ΕΥΡΩ σε Lei σωστά ? Δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος. Δηλαδή εγώ κάθε φορά που θα πληρώνω εκεί αυτό αυτόματα θα κάνει την μετατροπή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Δηλαδή εγώ κάθε φορά που θα πληρώνω εκεί αυτό αυτόματα θα κάνει την μετατροπή ? Σωστά, με την τρέχουσα ισοτιμία και δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captnemo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 7:09 ΜΜ, vgiozo είπε Εμένα λήγει η κάρτα 19 Φλεβάρη και μόλις σήμερα μού εμφανίστηκε ειδοποίηση για δωρεάν αντικατάσταση... ...χθες είχα επικοινωνήσει με την υποστήριξη, και μού έλεγαν να παραγγείλω νέα από μόνος μου και να μου επιστρέψουν τα 11.98€ (5.99€ για τη κάρτα + 5.99€ για την αποστολή) ... Η νέα κάρτα είναι κι αυτή Mastercard. Mastercard? Εμένα ήταν Mastercard και τώρα η νέα είναι Visa. Ότι θέλουν στέλνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Και σε εμένα visa έστειλαν virtual. Δε νομίζω να έχει καμία διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, minotavros είπε Και σε εμένα visa έστειλαν virtual. Δε νομίζω να έχει καμία διαφορά Μπορεί να μην θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω είχε ειπωθεί προηγουμένως ότι κάρτες VISA που δίνει δεν λειτουργούν με το GooglePay...θυμάμαι λάθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, neverme είπε Υπάρχει τρόπος να δω τα exchange rates αυτή τη στιγμή που δίνει η revolut? Αν όχι, θα μπορούσε κάποιος που έχει revolut να μου πει ποσες λίρες Αγγλίας δίνει με 1 ευρώ; Να αγοράσω δηλαδή λίρα Οσο περίπου λέει το xe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapnos23 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, θα ταξιδέψω Ιαπωνία και λέω να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου για τις συναλλαγές εκεί. Η διαδικάσία είναι να στείλω euro στον λογαριασμό μου με euro στην revolut και μετά να ανοίξω λογαριασμό YEN στο revolut app και να κάνω μετατροπή σε YEN; 'Η δεν χρειάζεται και κάνει αυτόματα την συναλλαγματική από euro σε YEN κάθε φορά που θα χρησιμοποιώ την κάρτα; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kapnos23 είπε Καλησπέρα, θα ταξιδέψω Ιαπωνία και λέω να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου για τις συναλλαγές εκεί. Η διαδικάσία είναι να στείλω euro στον λογαριασμό μου με euro στην revolut και μετά να ανοίξω λογαριασμό YEN στο revolut app και να κάνω μετατροπή σε YEN; 'Η δεν χρειάζεται και κάνει αυτόματα την συναλλαγματική από euro σε YEN κάθε φορά που θα χρησιμοποιώ την κάρτα; Ευχαριστώ! το 2ο... δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. αρκει να επιλεγεις να πληρωσεις στο τοπικο νομισμα που ειναι ΥΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapnos23 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bjj-p είπε το 2ο... δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. αρκει να επιλεγεις να πληρωσεις στο τοπικο νομισμα που ειναι ΥΕΝ. Αυτό πώς θα το επιλέγω; Στα POS στα καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, kapnos23 είπε Αυτό πώς θα το επιλέγω; Στα POS στα καταστήματα; συνηθως ειναι η default επιλογη... αλλα αν σε καποια συναλλαγη σε ρωτησουν αν προτιμας να πληρωσεις σε €, απλά το αρνείσαι και ζητάς να χρεωθείς στο τοπικό νόμισμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 2:43 ΜΜ, elpaso1 είπε Επισης θελω να ρωτησω αν εχει αλλαξει κατι πλεον με τις καταθεσεις μεσω revolut. Θα περνανε στο αφορολογητο; Κατι τετοιο διαβασα για τα εμβασματα. Όχι, δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν θέλουμε να αλλάξει (για μια σειρά από λόγους). Αυτό που διάβασες για τα εμβάσματα αφορά εμβάσματα προς επαγγελματικούς λογαριασμούς επιχειρήσεων σε Ελληνικές τράπεζες που καταχωρούνται ως επαγγελματικοί για αυτό το λόγο και μόνο. Στις 31/1/2019 στις 7:09 ΜΜ, vgiozo είπε Εμένα λήγει η κάρτα 19 Φλεβάρη και μόλις σήμερα μού εμφανίστηκε ειδοποίηση για δωρεάν αντικατάσταση... Πάμε άλλη μια φορά... Η κάρτα σου έληγε 28 Φλεβάρη. Δεν υπάρχει καμία κάρτα -παγκοσμίως- που να λήγει σε ενδιάμεση ημερομηνία. Όλες λήγουν την τελευταία μέρα του μήνα του έτους που αναγράφουν ως μήνα λήξης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsolkas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο ενημερωμένο link για την μεταφορά μέσω e-banking της εθνικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα