Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, captnemo είπε

Η virtual κάρτα μου λήγει 02/19
Πριν λίγο μου ήρθε ειδοποίηση για έκδοση νέας την οποία και έκανα.
Τώρα πλέον μου εμφανίζονται 2 κάρτες,πρέπει να ακυρώσω την παλιά(λήγει 28/02)?
Συνδέω την νέα στο paypal και μεταφέρεται αυτόματο το υπόλοιπο της παλιάς στην νέα(ακόμα και τώρα που δεν έχει λήξει η παλιά)?

Δεν χρειάζεται να σβήσεις κάτι, όταν η παλιά λήξει θα αφαιρεθεί αυτόματα. 

Όσο για την μεταφορά υπολοίπου που λες, ένας λογαριασμός που έχει χρήματα μπορεί να συνδεθεί με πολλές κάρτες και να χρεωθεί από πολλές κάρτες. Τα λεφτά δεν είναι ποτέ συνδεδεμένα με την κάρτα. Η κάρτα είναι με τον λογαριασμό. 

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, georgerov είπε

Δεν χρειάζεται να σβήσεις κάτι, όταν η παλιά λήξει θα αφαιρεθεί αυτόματα. 

Όσο για την μεταφορά υπολοίπου που λες, ένας λογαριασμός που έχει χρήματα μπορεί να συνδεθεί με πολλές κάρτες και να χρεωθεί από πολλές κάρτες. Τα λεφτά δεν είναι ποτέ συνδεδεμένα με την κάρτα. Η κάρτα είναι με τον λογαριασμό. 

Σε ευχαριστώ πολύ!
Λες δηλαδή ότι αν τώρα συνδέσω και την νέα κάρτα στο paypal,θα μπορώ να επιλέγω από ποια από τις 2 αυτές κάρτες να γίνει η πληρωμή?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, captnemo είπε

Σε ευχαριστώ πολύ!
Λες δηλαδή ότι αν τώρα συνδέσω και την νέα κάρτα στο paypal,θα μπορώ να επιλέγω από ποια από τις 2 αυτές κάρτες να γίνει η πληρωμή?

Ναι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, captnemo είπε

Η virtual κάρτα μου λήγει 02/19
Πριν λίγο μου ήρθε ειδοποίηση για έκδοση νέας την οποία και έκανα.
Τώρα πλέον μου εμφανίζονται 2 κάρτες,πρέπει να ακυρώσω την παλιά(λήγει 28/02)?
Συνδέω την νέα στο paypal και μεταφέρεται αυτόματο το υπόλοιπο της παλιάς στην νέα(ακόμα και τώρα που δεν έχει λήξει η παλιά)?

Η παλιά θα ισχύει ως τέλος Φεβρουαρίου. Συνδέεις τη νέα στο paypal και το υπολοιπο που έχεις είναι κοινό και για τις 2 κάρτες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Η παλιά θα ισχύει ως τέλος Φεβρουαρίου. Συνδέεις τη νέα στο paypal και το υπολοιπο που έχεις είναι κοινό και για τις 2 κάρτες

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Παιδια, οι βρωμοελληνικες τραπεζες χρεωνουν για αναληψη απο revolut? Θυμαμαι τελευταια φορα που ελεγξα κατι ελεγαν για 2.5€. 

Δημοσ.

Επανέρχομαι για να πω ενα μπράβο στο αγγλικό τραπεζικό σύστημα και στη Revolut.  Οπως είχα πει βρήκα ξεχασμένα σε μια τσέπη του μπουφάν μου 2 χαρτονομίσματα των 10 pounds και βλέποντας οτι έχουν αντικατασταθεί πλέον απο πλαστικά (όπως και τα 5 - πεντόλιρα) και δεν περνάνε πουθενά απο τον Μάρτιο του 2018 αποφάσισα να τα στείλω ταχυδρομικά στην τράπεζα της Αγγλίας https://www.bankofengland.co.uk μαζί με την αντίστοιχη φόρμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία διαβατηρίου, και λογαριασμό σταθερού τηλεφώνου για την διεύθυνση) και ζήτησα να μου τα πιστώσουν στον Αγγλικό λογαριασμό της Revolut σε pounds.  Ολα λοιπόν κύλησαν ομαλά και μέσα σε μια εβδομάδα πιστώθηκαν όντως στον λογαριασμό μου δίχως καμιά προμήθεια. 

Μακάρι να είχαμε έστω το 70% της οργάνωσης και της απλότητας επικοινωνίας με τον κρατικό μηχανισμό που έχουν οι Βόρειες Ευρωπαικές χώρες και στην Ελλάδα. :( 

Δημοσ.

Πόσο είναι το μέγιστο ποσό εμβάσματος που μπορώ να στείλω στο λογαριασμό μου στη Revolut; Η χρέωση παραμένει ίδια 1€;

Δημοσ.

Εμένα λήγει η κάρτα 19 Φλεβάρη και μόλις σήμερα μού εμφανίστηκε ειδοποίηση για δωρεάν αντικατάσταση...

...χθες είχα επικοινωνήσει με την υποστήριξη, και μού έλεγαν να παραγγείλω νέα από μόνος μου και να μου επιστρέψουν τα 11.98€ (5.99€ για τη κάρτα + 5.99€ για την αποστολή) ...

Η νέα κάρτα είναι κι αυτή Mastercard.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kapnos23 είπε

Πόσο είναι το μέγιστο ποσό εμβάσματος που μπορώ να στείλω στο λογαριασμό μου στη Revolut; Η χρέωση παραμένει ίδια 1€;

4000€ / Διμηνο Λόγω Κάπιταλ κοντρόλ!

Παιδιά επειδή πλέον σχεδόν το 95% των ερωτήσεων εδώ μέσα είναι αν μπορείτε και με τι κόστος και μέχρι το ποσό παρακαλώ κάντε ένα κόπο και ασχοληθείτε λίγο με το τι συμβαίνει στην χώρα και ποιοι οι κανονισμοί που ισχύουν... 

Καλη η ρεβολουτ αλλά δεν ξέρετε τι συμβαίνει στην ίδια σας την χώρα δεν χρειάζεται να ανοίγετε λογαριασμούς αλλού.

Εντελώς φιλικά και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν το λέω

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δω τα exchange rates αυτή τη στιγμή που δίνει η revolut? Αν όχι, θα μπορούσε κάποιος που έχει revolut να μου πει ποσες λίρες Αγγλίας δίνει με 1 ευρώ; Να αγοράσω δηλαδή λίρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...