dimitrios93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, laziokos είπε Ως εξοδα φορτισης πλεον μου βγαζει 2,50 συνολο. 1+ 1,50 δεν ξερω γιατι...μαλλον αλλαξανε χρεωσεις το 2019? Κάνε πίσω και βάλε με κανονική προτεραιότητα λογικά έχεις βάλει υψηλή. 1
laziokos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, dimitrios93 είπε Κάνε πίσω και βάλε με κανονική προτεραιότητα λογικά έχεις βάλει υψηλή. εισαι αρχοντας...θενκ γιου...το εγραφε κιολλας απο κατω αλλα στραβομαρα μου
Doubt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, laziokos είπε Ως εξοδα φορτισης πλεον μου βγαζει 2,50 συνολο. 1+ 1,50 δεν ξερω γιατι...μαλλον αλλαξανε χρεωσεις το 2019? Πειραιώς μήπως; Άκυρο... απαντήθηκε. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από Doubt
turbat0s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimitrios93 είπε Οκ. Επειδή όμως θα μείνω και ΣΚ εκεί, δεν συμφέρει για να γλιτώσω την αύξηση 1,5%, να κάνω όλο το πόσο μετατροπή απο ευρώ σε λίρες μέσα στην εβδομάδα που είναι δωρεάν μέσω της εφαρμογής? Νομίζω 0,5% είναι το markup των ΣΚ αλλά ψάξτο, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με φραγκοδίφραγκα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από turbat0s
spartak1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, turbat0s είπε Νομίζω 0,5% είναι το markup των ΣΚ αλλά ψάξτο, εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με φραγκοδίφραγκα. 0,5% είναι για Δολάριο και Λίρα. Για τα περισσότερα είναι 1% και για κάποια λίγα 1,5%
vgiozo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 3:49 ΠΜ, asdfnikos είπε τον έχω συνδέσει κανονικά. Εμένα συνεχίζει το Paypal να μην δέχεται το ΙΒΑΝ για τον EUR λογαριασμό της REvolut, μου βγάζει σφάλμα σαν να μην το αναγνωρίζει/να είναι λανθασμένο
asdfnikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, vgiozo είπε Εμένα συνεχίζει το Paypal να μην δέχεται το ΙΒΑΝ για τον EUR λογαριασμό της REvolut, μου βγάζει σφάλμα σαν να μην το αναγνωρίζει/να είναι λανθασμένο Μίλησε με το Support και θα στο περάσουν αυτοί χειροκίνητα.
barrcode Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί απλά ήθελα να μάθω αν μπορείς να κάνεις κατάθεση μετρητά σε revolut.
asdfnikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, barrcode είπε Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί απλά ήθελα να μάθω αν μπορείς να κάνεις κατάθεση μετρητά σε revolut. Όχι 2
molot12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, barrcode είπε Καλησπέρα παιδιά, συγγνώμη αν έχει απαντηθεί απλά ήθελα να μάθω αν μπορείς να κάνεις κατάθεση μετρητά σε revolut. 22 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Όχι Μετρητά; Cash; κατηγορηματικά ΟΧΙ , ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Αγγλία, συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα ============================================================================================================================== Να ρωτήσω και εγω κάτι, έχει λάβει κανείς στον Αγγλικό του λογαριασμό (local) σε στερλίνες GBP χρήματα (στερλίνες) απο άλλη Τράπεζα; Ανακάλυψα οτι μου έχουν ξεμείνει δύο χαρτονομίσματα των 10 pounds απο παλαιότερο ταξίδι και βλέπω οτι τα έχουν αντικαταστήσει με νέα πλαστικά (και τα πεντόλιρα ) και πλέον δεν τα δέχονται παρά μόνο για αλλαγή με νέα στην Τράπεζα της Αγγλίας https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/exchanging-old-banknotes Οπότε λέω να τα στείλω ταχυδρομικά με τα ανάλογα έντυπα και να μου πιστώσουν το τρομερό ποσό των 20 pounds στον αγγλικό λογαριασμό της Revolut. Λέτε να πετύχει ; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από molot12
alexpen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, molot12 είπε Μετρητά; Cash; κατηγορηματικά ΟΧΙ , ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Αγγλία, συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα ============================================================================================================================== Να ρωτήσω και εγω κάτι, έχει λάβει κανείς στον Αγγλικό του λογαριασμό (local) σε στερλίνες GBP χρήματα (στερλίνες) απο άλλη Τράπεζα; Ανακάλυψα οτι μου έχουν ξεμείνει δύο χαρτονομίσματα των 10 pounds απο παλαιότερο ταξίδι και βλέπω οτι τα έχουν αντικαταστήσει με νέα πλαστικά (και τα πεντόλιρα ) και πλέον δεν τα δέχονται παρά μόνο για αλλαγή με νέα στην Τράπεζα της Αγγλίας https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/exchanging-old-banknotes Οπότε λέω να τα στείλω ταχυδρομικά με τα ανάλογα έντυπα και να μου πιστώσουν το τρομερό ποσό των 20 pounds στον αγγλικό λογαριασμό της Revolut. Λέτε να πετύχει ; Φιλος που μετακόμισε εκει πήρε τους 2 πρωτους μισθους στην Revo (δεν είχε προλάβει να βγάλει αγγλικό λογαριασμό). Οπότε, δεν βλέπω γτ να μην μπουν τα λεφτα σε εσένα
bjj-p Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, molot12 είπε Να ρωτήσω και εγω κάτι, έχει λάβει κανείς στον Αγγλικό του λογαριασμό (local) σε στερλίνες GBP χρήματα (στερλίνες) απο άλλη Τράπεζα; Ανακάλυψα οτι μου έχουν ξεμείνει δύο χαρτονομίσματα των 10 pounds απο παλαιότερο ταξίδι και βλέπω οτι τα έχουν αντικαταστήσει με νέα πλαστικά (και τα πεντόλιρα ) και πλέον δεν τα δέχονται παρά μόνο για αλλαγή με νέα στην Τράπεζα της Αγγλίας https://www.bankofengland.co.uk/banknotes/exchanging-old-banknotes Οπότε λέω να τα στείλω ταχυδρομικά με τα ανάλογα έντυπα και να μου πιστώσουν το τρομερό ποσό των 20 pounds στον αγγλικό λογαριασμό της Revolut. Λέτε να πετύχει ; 34 λεπτά πριν, alexpen είπε Φιλος που μετακόμισε εκει πήρε τους 2 πρωτους μισθους στην Revo (δεν είχε προλάβει να βγάλει αγγλικό λογαριασμό). Οπότε, δεν βλέπω γτ να μην μπουν τα λεφτα σε εσένα δεν εχει σημασια αν ειναι ο λογαριασμος σε ευρω ή λιρες;
ThanosR92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι έτοιμος να βγάλω και εγώ μια τέτοια κάρτα. Πως ακριβώς δουλεύει? Από την Πειραιώς π.χ στέλνω λεφτά μέσα σωστά? Από την κάρτα όμως πως μπορώ να πληρώσω σε Lei στην Ρουμανία? Μου τα μετατρέπει όταν βάζω λεφτά στο νόμισμα που θέλω? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από ThanosR92
alexpen Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, bjj-p είπε δεν εχει σημασια αν ειναι ο λογαριασμος σε ευρω ή λιρες Φυσικά και έχει γι'αυτό και θα δώσει τον local με το sorting code
dimitrislitsikakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2019 στις 7:32 ΜΜ, Jason13 είπε φιλος με προσκληση εφτιαξε λογαριασμο αλλα εχει χρεωση 6 ευρω. Εχουμε καμια προσφορα ή γινεται να αλλαξει σε ηδη εγγεγραμμένο εφοσον βγει καποια "χριστουγεννιατικη προσφορα" για δωρεαν καρτα Οι προσφορές που κατά καιρούς βγαίνουν είναι συνήθως για νέους χρήστες που εγγράφονται με ένα συγκεκριμένο Promo Link, άρα μάλλον δύσκολο αυτό που ζητάς. Πάντως οι νέοι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή και να παίρνουν δωρεάν κάρτα από το link που έχει αυτό το forum: https://www.revolut.com/?p=iPhoneHellasBonusGR που μάλιστα πιστώνει αυτόματα 1.5 ευρώ bonus στις νέες εγγραφές. 💯 Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το link για να προσκαλείτε φίλους σας 😉 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από dimitrislitsikakis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα