Hapatingo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Andy said: Για να μην εχω θεμα, σκεφτομαι να τα βαλω ολα στην prepaid που εχω εδω και να τα βαζω σιγα σιγα στην revolut ωστε να μην εχω θεμα. Δεν εχεις fees απο καρτες νομιζω, επομενως θα με βολεψει λογικα ΟΧΙ μην μπλοκάρεις τα χρήματα σου σε ελληνική prepaid κάρτα. Λόγο cc δεν μπορείς να στείλεις χρήματα από την ελληνική κάρτα σου στη revolut. Εγω εάν ήμουν στη θέση σου θα άνοιγα όσες περισσότερες μπορούσα και θα μοίραζα το ποσό και στη συνέχεια θα τα έστελνα σε μια εάν αυτό με εξυπηρετούσε. Δηλαδή στείλε με έμβασμα στη revolut, στη Ν26, στη ΤW κοκ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 αα οκ. τοτε θα τα στειλω μεσω λογαριασμου. Δεν θελω να ανοιξω σε πολλες εταιριες. Προτιμω να εχω μια. Αν στειλω απο 2-3κ την φορα θα μου πουν κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, Πρόκειται στο επόμενο διάστημα να ταξιδέψω στην Αγγλία και ως καινούργιος χρήστης της υπηρεσίας, πρόσφατα παρήγγειλα την 1η μου φυσική κάρτα (είναι VISA παρεπιπτόντως) έχω μια βασική απορία: Έχει νόημα προ του ταξιδιού μου να μετατρέψω Ευρώ σε Λίρες ή απλά να κάνω τις συναλλαγές μου κανονικά με το υπάρχον balance μου σε € και η Revolut κάνει μόνη της τη μετατροπή; Έχει κάποια πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα ο κάθε ένας απο τους παραπάνω 2 τρόπους (πέραν του να "κλειδώσω" μια καλή ισοτιμία προ του ταξιδιού μου -αν υποθέσουμε οτι αυτό είναι δυνατό) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Εκτός από το να κλειδώσεις την ισοτιμία εκεί που σου "αρέσει" και νιώθεις καλά, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Αυτή τη στιγμή έχω στο υπόλοιπό μου ευρώ και λίρες, μια χαρά κάνω τις συναλλαγές μου σε όποιο νόμισμα θέλω, Αναλαμβάνει η Ρεβ γι' αυτό, αλλά πάντα με την ισοτιμία της στιγμής. Ο μόνος λόγος να έχεις λίρες καβάτζα στην κάρτα σου είναι για τα ΣΚ, όταν υπάρχουν κάποιες ελάχιστες χρεώσεις. Δεν είναι όμως ανάγκη να έχεις όλο το ποσό σε λίρες, μετέτρεψε την Παρασκευή το βράδυ ένα ποσό και από Δευτέρα βλέπεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, jonkyr είπε Εκτός από το να κλειδώσεις την ισοτιμία εκεί που σου "αρέσει" και νιώθεις καλά, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Αυτή τη στιγμή έχω στο υπόλοιπό μου ευρώ και λίρες, μια χαρά κάνω τις συναλλαγές μου σε όποιο νόμισμα θέλω, Αναλαμβάνει η Ρεβ γι' αυτό, αλλά πάντα με την ισοτιμία της στιγμής. Ο μόνος λόγος να έχεις λίρες καβάτζα στην κάρτα σου είναι για τα ΣΚ, όταν υπάρχουν κάποιες ελάχιστες χρεώσεις. Δεν είναι όμως ανάγκη να έχεις όλο το ποσό σε λίρες, μετέτρεψε την Παρασκευή το βράδυ ένα ποσό και από Δευτέρα βλέπεις... Σωστή σκέψη η καβάτζα για το ΣΚ, σε ευχαριστώ... Όταν όμως έχεις ταυτόχρονα στο υπόλοιπο σου και ευρώ και λίρες από ποιο νόμισμα "τραβάει" πρώτα; Θα τραβήξει πρώτα από τις λίρες μέχρι να τελειώσουν; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από kon1to 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Τραβαει απο το νομισμα που ζηταει να πληρωθει. Δλδ, στην Αγγλια θα τραβαει απο λιρες. Αν δεν εχει λιρες, θα παει στα ευρω. Αν δεν κανω λαθος, οταν εχεις λιγοτερο υπολοιπο απο οσο ζηταει, τοτε στο αφηνει αθικτο και παιρνει απο το αλλο. Π.χ. αν θελεις να πληρωσεις 10 λιρες, αλλα εχεις μονο 9 μεσα, θα σου παρει το ισοδυναμο των 10 λιρων απο τα ευρω (και θα σου αφησει αθικτες τις 9 λιρες). Ειμαι αυτη τη στιγμη στο Γιβραλταρ, παιζω με λιρες οταν ψωνιζω εδω και με ευρω οταν περναω στην Ισπανια. Σε διαβεβαιω οτι δεν κολλησα πουθενα. Ολα γινονται αυτοματα. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι σε ενα συγκεκριμενο σουπερμαρκετ στην Ισπανια το POS με ρωταει αν θελω να πληρωσω σε λιρες ή σε ευρω (οπως στα ΑΤΜ δλδ). Φυσικα επιλεγω ευρω και τελειωνει η ιστορια, αλλα μου κανει εντυπωση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Top up γίνεται μόνο από λογαριασμό που είναι στο όνομά μου ή μπορώ και από λογαριασμό τρίτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Par1s* είπε Top up γίνεται μόνο από λογαριασμό που είναι στο όνομά μου ή μπορώ και από λογαριασμό τρίτου; Από οποιονδήποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislitsikakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/92567/metalliki-karta-me-epistrofi-lansarei-i-revolut Μεταλλική κάρτα με επιστροφή της αξίας σε κρυπτονομίσματα λανσάρει σήμερα η Revolut, η βρετανική ψηφιακή τράπεζα που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας. Με τη Revolut Metal, οι πελάτες της Revolut θα λαμβάνουν επιστροφή 1% της αξίας των συναλλαγών τους εκτός Ευρώπης, και 0,1% εντός Ευρώπης, σε κάποιο από τα πέντε κρυπτονομίσματα που υποστηρίζει η εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Παράλληλα, η νέα premium κάρτα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν αναλήψεων έως και 600 λιρών –ή του ισοδύναμου αυτού σε ευρώ– από τα ΑΤΜ σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, παρέχει προνόμια όπως απεριόριστη μετατροπή συναλλάγματος, δωρεάν διεθνή εμβάσματα, προνομιακή υποστήριξη πελατών 24/7 και ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες όπως υγεία, οδοντιατρική κάλυψη, προστασία από καθυστερημένες πτήσεις και αποσκευές που χάθηκαν. Καθώς το νέο προϊόν έχει ήδη πολλά οφέλη, η Revolut σχεδιάζει την παροχή επιπλέον προνομίωνμ όπως μειωμένες τιμές για είσοδο στους χώρους lounge των διεθνών αεροδρομίων, οικογενειακούς λογαριασμούς, απεριόριστες άυλες κάρτες μιας χρήσης και έξτρα κίνητρα για την πολυαναμενόμενη πλατφόρμα αγοραπωλησίας μετοχών χωρίς προμήθεια, η οποία πρόκειται να λειτουργήσει εντός των επόμενων μηνών. Η νέα μεταλλική κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια. Έχει 3πλάσιο βάρος από μια συνηθισμένη κάρτα, καθώς κατασκευάζεται από ένα ενιαίο φύλλο από ενισχυμένο ατσάλι χρησιμοποιώντας ένα διαμαντένιο τρυπάνι ακριβείας. Το φύλλο αυτό φέρει επίστρωση από σωματίδια βαφής, με τα στοιχεία του κατόχου να χαράσσονται πάνω στην κάρτα με λέιζερ υψηλής ακρίβειας. «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Revolut Metal θα είναι η exclusive κάρτα του μέλλοντος και ένα must για τους ταξιδιώτες διεθνώς. Αν και το προϊόν είναι ήδη γεμάτο από δυνατές υπηρεσίες, έρχονται ακόμα περισσότερα, όπως οι αγοραπωλησίες μετοχών χωρίς προμήθεια και τα lounges αεροδρομίων», δήλωσε σχετικά ο Νικ Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Revolut σ’ αυτή τη νέα μεταλλική κάρτα κύρους. Από το μοναδικό της φινίρισμα μέχρι το εντυπωσιακό εύρος υπηρεσιών για τον κάτοχο της, και σε συνδυασμό με την σφραγίδα της Mastercard για αποδοχή της κάρτας διεθνώς, γίνεται ένα συναρπαστικό προϊόν για όλους τους τακτικούς ταξιδιώτες στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο Ντάρεν Ντιλ, αντιπρόεδρος του τομέα Προπληρωμένων Καρτών της Mastercard στο ΗΒ και την Ιρλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Τι 13€/μήνα καλέ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon1to Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, jonkyr είπε Ειμαι αυτη τη στιγμη στο Γιβραλταρ, παιζω με λιρες οταν ψωνιζω εδω και με ευρω οταν περναω στην Ισπανια. Σε διαβεβαιω οτι δεν κολλησα πουθενα. Ολα γινονται αυτοματα. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι σε ενα συγκεκριμενο σουπερμαρκετ στην Ισπανια το POS με ρωταει αν θελω να πληρωσω σε λιρες ή σε ευρω (οπως στα ΑΤΜ δλδ). Φυσικα επιλεγω ευρω και τελειωνει η ιστορια, αλλα μου κανει εντυπωση. Αυτό απ όσο γνωρίζω και από τη δουλειά μου είναι θέμα τράπεζας (της τράπεζας που συνεργάζεται η εταιρία στην οποία κάνεις την πληρωμή) Παραδείγματος χάριν, στην Ελλάδα η Alpha Bank δίνει αυτή τη δυνατότητα στην πληρωμή ενώ η Eurobank όχι. Όταν ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει στο νόμισμα του ουσιαστικά επιβαρύνεται αυτός με τα διαχειριστικά fees αντί για την επιχείρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα. Λογικό να είναι όπως τα λες, διότι το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι το εκπτωτικό της περιοχής, το πιο δημοφιλές και με τρομερό τζίρο. Για να ρίχνει τις τιμές, πιθανώς να επιλέγει αυτό που λες. Επίσης το ένα τρίτο της πελατείας του θα έχει λογαριασμούς σε λίρες, συνεπώς είναι απόλυτα λογικό να μην θέλει να χρεώνεται όλες τις μετατροπές (που είναι εκατοντάδες καθημερινά) σε άλλο νόμισμα. Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν θα με βοηθήσει σε κάτι γενικά αλλά ήταν ενδιαφέρουσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Στις 21/8/2018 στις 9:58 ΜΜ, jonkyr είπε Εκτός από το να κλειδώσεις την ισοτιμία εκεί που σου "αρέσει" και νιώθεις καλά, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Αυτή τη στιγμή έχω στο υπόλοιπό μου ευρώ και λίρες, μια χαρά κάνω τις συναλλαγές μου σε όποιο νόμισμα θέλω, Αναλαμβάνει η Ρεβ γι' αυτό, αλλά πάντα με την ισοτιμία της στιγμής. Ο μόνος λόγος να έχεις λίρες καβάτζα στην κάρτα σου είναι για τα ΣΚ, όταν υπάρχουν κάποιες ελάχιστες χρεώσεις. Δεν είναι όμως ανάγκη να έχεις όλο το ποσό σε λίρες, μετέτρεψε την Παρασκευή το βράδυ ένα ποσό και από Δευτέρα βλέπεις... Δεν το έπιασα αυτό, τι εννοείς; Τι θα αλλάξει το ΣΚ αν δεν έχεις λίρες και πρέπει να πληρώσεις σε αυτές; Θα πάρει την ισότιμια της Δευτέρας. Εχει κάποια διαφορα που δεν βλέπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, runner69 είπε Δεν το έπιασα αυτό, τι εννοείς; Τι θα αλλάξει το ΣΚ αν δεν έχεις λίρες και πρέπει να πληρώσεις σε αυτές; Θα πάρει την ισότιμια της Δευτέρας. Εχει κάποια διαφορα που δεν βλέπω; Τα ΣΚ κρατάνε την ισοτιμία που υπήρχε στο τέλος της Παρασκευής και προσθέουν από 0,5 έως 1 τοις εκατό σε αυτή. Αναφορά σε κείμενο At the weekend (Friday 23:59 - Sunday 23:59) we apply a small mark up on the spot rate as the Forex markets are closed. We take the rate from Friday 00:00 and apply a 0.5% mark up on major currencies and 1.0% on other currencies to protect the company from potential losses due to a large fluctuation in the rate. For illiquid currencies Russian Ruble and Thai Baht, there is 1.5% mark up on weekend. 21 ώρες πριν, Par1s* είπε Top up γίνεται μόνο από λογαριασμό που είναι στο όνομά μου ή μπορώ και από λογαριασμό τρίτου; 15 ώρες πριν, turbat0s είπε Από οποιονδήποτε. Ίσως χαζή η παρακάτω ερώτηση.. Σε περίπτωση που συγγενικό πρόσωπο, μου μεταφέρει 3000€ θα έχω θέμα, είτε με φορολογία Ελλάδος, είτε θα πρέπει να δικαιολογήσω κάπως τον σκοπό της συναλλαγής; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Par1s* 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 να ρωτησω κατι. αν περασω σε revolut τα λεφτα μου απο ελλαδα και οταν παω σκωτια και ανοιξω εκει λογαριασμο σε τραπεζα, μπορω να τα περασω ολα στν σκωτσεζικο λογαριασμο η θα θεωρηθει ξεπλυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα