prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:02 μμ (επεξεργασμένο) Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Ποια λύση υπάρχει μέσω revolut ώστε να βάζουμε πάγια εντολή πχ για πληρωμή ρεύματος αλλά ή να μας ρωτάει πριν την πληρωμή (που μάλλον δεν γίνεται) ή να ακυρώνεται η συναλλαγή.. Έχει ban list είδα αλλά δεν θέλω να κάνω ban, απλά να έλεγχο εγώ το πότε εκτελείτε η πάγια εντολή. Το κακό είναι ότι πάντα έχω κάποια λεφτά στην revolut, οπότε χρειάζομαι μια λύση, αν υπάρχει, ώστε και να μην χρειάζεται να μηδενίζω τον λογαριασμό στην revolut για να ελέγχω τις πάγιες εντολές. Γίνεται να έχω κάρτα ψηφιακή revolut που δεν είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό revolut που έχω χρήματα; Μια λύση είναι να ξανά ενεργοποιήσω την payzy αλλά θα προτιμούσα να έχω λιγότερα app και κωδικούς. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:06 μμ από prefuse
someone- Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:27 μμ 23 λεπτά πριν, prefuse είπε Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Ποια λύση υπάρχει μέσω revolut ώστε να βάζουμε πάγια εντολή πχ για πληρωμή ρεύματος αλλά ή να μας ρωτάει πριν την πληρωμή (που μάλλον δεν γίνεται) ή να ακυρώνεται η συναλλαγή.. Έχει ban list είδα αλλά δεν θέλω να κάνω ban, απλά να έλεγχο εγώ το πότε εκτελείτε η πάγια εντολή. Το κακό είναι ότι πάντα έχω κάποια λεφτά στην revolut, οπότε χρειάζομαι μια λύση, αν υπάρχει, ώστε και να μην χρειάζεται να μηδενίζω τον λογαριασμό στην revolut για να ελέγχω τις πάγιες εντολές. Γίνεται να έχω κάρτα ψηφιακή revolut που δεν είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό revolut που έχω χρήματα; Μια λύση είναι να ξανά ενεργοποιήσω την payzy αλλά θα προτιμούσα να έχω λιγότερα app και κωδικούς. Δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από την επιστροφή του payzy, εκτός αν θες να μπλέξεις με κάρτες τύπου nexo που το cashback είναι σε κρυπτονομισμα. Επίσης οι αγορές από payzy περνάνε κατευθείαν στο αφορολογητο
alxandros_gr Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:59 μμ 1 hour ago, prefuse said: Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Ποια λύση υπάρχει μέσω revolut ώστε να βάζουμε πάγια εντολή πχ για πληρωμή ρεύματος αλλά ή να μας ρωτάει πριν την πληρωμή (που μάλλον δεν γίνεται) ή να ακυρώνεται η συναλλαγή.. Έχει ban list είδα αλλά δεν θέλω να κάνω ban, απλά να έλεγχο εγώ το πότε εκτελείτε η πάγια εντολή. Το κακό είναι ότι πάντα έχω κάποια λεφτά στην revolut, οπότε χρειάζομαι μια λύση, αν υπάρχει, ώστε και να μην χρειάζεται να μηδενίζω τον λογαριασμό στην revolut για να ελέγχω τις πάγιες εντολές. Γίνεται να έχω κάρτα ψηφιακή revolut που δεν είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό revolut που έχω χρήματα; Μια λύση είναι να ξανά ενεργοποιήσω την payzy αλλά θα προτιμούσα να έχω λιγότερα app και κωδικούς. Να μην είναι συνδεδεμένη σε λογαριασμό δεν γίνεται αλλά μπορείς να την κάνεις 'freeze' οπότε απενεργοποιείται μέχρι να την ενεργοποιήσεις ξανά χειροκίνητα. Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί κάτι τέτοιο.
OmeletaMAN Δημοσ. Τετάρτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:57 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prefuse είπε Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Ποια λύση υπάρχει μέσω revolut ώστε να βάζουμε πάγια εντολή πχ για πληρωμή ρεύματος αλλά ή να μας ρωτάει πριν την πληρωμή (που μάλλον δεν γίνεται) ή να ακυρώνεται η συναλλαγή.. Έχει ban list είδα αλλά δεν θέλω να κάνω ban, απλά να έλεγχο εγώ το πότε εκτελείτε η πάγια εντολή. Το κακό είναι ότι πάντα έχω κάποια λεφτά στην revolut, οπότε χρειάζομαι μια λύση, αν υπάρχει, ώστε και να μην χρειάζεται να μηδενίζω τον λογαριασμό στην revolut για να ελέγχω τις πάγιες εντολές. Γίνεται να έχω κάρτα ψηφιακή revolut που δεν είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό revolut που έχω χρήματα; Μια λύση είναι να ξανά ενεργοποιήσω την payzy αλλά θα προτιμούσα να έχω λιγότερα app και κωδικούς. Δημιουργείς ένα πόκετ και βάζεις εκεί τα χρήματα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:57 μμ από OmeletaMAN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα