Evil13 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2025 στις 2:22 ΠΜ, NikosKallithea είπε Δεν χρειάζεται να περιμένεις να ερθει ή να της δώσεις καμία κάρτα απλα εκδίδεις μια virtual μεσα απο το app και την φορτώνεις στο gpay του κινητού της κόρης σου. Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα αυτο,μπορω να βγαλω απο μια virtual καρτα στα παιδια <18 και να τις βαλω στα gpay των κινητων τους ΧΩΡΙΣ να μπει η εφαρμογη revolut σε αυτα? Γιατι προσπαθησα να περασω την χρεωστικη καρτα στο gpay τους αλλα επρεπε να μπει κι η εφαρμογη στα κινητα τους για να λειτουργησει. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Evil13
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, Evil13 είπε Επειδη με ενδιαφερει κι εμενα αυτο,μπορω να βγαλω απο μια virtual καρτα στα παιδια <18 και να τις βαλω στα gpay των κινητων τους ΧΩΡΙΣ να μπει η εφαρμογη revolut σε αυτα? Γιατι προσπαθησα να περασω την χρεωστικη καρτα στο gpay τους αλλα επρεπε να μπει κι η εφαρμογη στα κινητα τους για να λειτουργησει. Ναι μπορείς Η εφαρμογή δε χρειάζεται στα παιδιά, εγω βεβαια δεν εχω καταλάβει και σε τι ακριβώς χρειάζεται η κάρτα <18
lambros Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγώ έφτιαξα μια εικονική στο λογαριασμό μου, και έβαλε αυτή το παιδί μου στο google wallet του χωρίς εφαρμογή. Δεν έχω πολλά χρήματα μέσα στο λογαριασμό. Και εγώ βάλει και όριο χρήσης κάρτας.
pp6210 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ναι μπορείς Η εφαρμογή δε χρειάζεται στα παιδιά, εγω βεβαια δεν εχω καταλάβει και σε τι ακριβώς χρειάζεται η κάρτα <18 για αρχη εχουν στο χερι μια φυσικη καρτα με το ονομα τους, μπορουν να κανουν αναληψη απο ατμ καποιο ποσο σε περιπτωση αναγκης, μαθαινουν τον ελεγχο της καρτας τους (ανοιγοκλεινουν τα online charges πχ), εγω του περναω αυτοματα ενα εβδομαδιαιο ποσο ως χαρτζιλικι.. το σημειο προβληματισμου ειναι οτι εχω πληρη προσβαση κ ενημερωση για καθε κινηση, δειχνει λιγο παρακολουθηση αλλα για ηλικιες 14-16 ειναι κ ενας ελεγχος ασφαλειας, πχ εγω το σαββατο ξερω ποτε μπηκε μετρο, που φαγανε κτλ. επισης πιστευω πιο πιθανο ειναι να χασουν/τους κλεψουν το κινητο παρα τη φυσικη καρτα. κ ο δικος μου θα παει ταξιδι εξωτερικο, θα εχει τη φυσικη καρτα <18 και στο google wallet την <18 του κ μια απο τις virtual μου για την περιπτωση που χρειαστει καποιο μεγαλυτερο ποσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα