stark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Just now, Ukforthemoment said: Κάνε τις λίρες ευρώ και ψώνισε μέχρι αυτό το ποσό.Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Ναι τελικά αυτό έκανα, πλήρωσα κι ένα αστείο fee 0,02 και όλα ΟΚ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, stark είπε Ναι τελικά αυτό έκανα, πλήρωσα κι ένα αστείο fee 0,02 και όλα ΟΚ. Γιατί το έκανες Σάββατο. Επίσης κοίτα στην κάρτα που χρησιμοποιείς (κάρτες,επιλογή κάρτας,settings,spend from ) να το έχεις απο όλους τους λογαριασμούς. 1
nk9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nk9 είπε Καλημέρα. Την βοήθεια σας παρακαλώ... Σύμφωνα με την Revolut, η πληρωμή μέσω Apple Pay δεν είναι διαθέσιμη σε πελάτες από Σερβία. Άρα, ακόμα κι αν εχουμε ελληνικό λογαριασμό χρήστη, για πληρωμές στην Σερβία πρέπει να διαθέτουμε φυσική κάρτα, εφόσον χρησιμοποιούμε iphone. Σωστά; Μια βοήθεια διότι το chat της Revolut μου έδωσε δύο διαφορετικές απαντήσεις... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από nk9
orfeas11 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 22 minutes ago, nk9 said: Μια βοήθεια διότι το chat της Revolut μου έδωσε δύο διαφορετικές απαντήσεις... Με την ιδια γυναίκα σε περίοδο μίλησες 😊 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 58 λεπτά πριν, nk9 είπε Μια βοήθεια διότι το chat της Revolut μου έδωσε δύο διαφορετικές απαντήσεις... Πέρασε την κάρτα στο apple pay και δοκίμασε όταν θα είσαι εκεί.Αλλιώς έχε την φυσική κάρτα μαζί σου . Θα πήγαινες ταξίδι χωρίς φυσική κάρτα μαζί σου;
giostau Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Ήμουν το φθινόπωρο στο Βελιγράδι. όπου δεχόντουσαν ανέπαφες συναλλαγές (σχεδόν παντού αν δεν κάνω λάθος) πλήρωνα με apple pay με τη revolut χωρίς θέμα. 2
nk9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πέρασε την κάρτα στο apple pay και δοκίμασε όταν θα είσαι εκεί.Αλλιώς έχε την φυσική κάρτα μαζί σου . Θα πήγαινες ταξίδι χωρίς φυσική κάρτα μαζί σου; Δεν ειναι για εμένα, αλλά για ανήλικο που θα πάει σχολική εκδρομή εκεί. Όλα θα πρέπει να είναι ελεγμένα από πριν. Φυσική Revolut δεν υπάρχει και γι' αυτό ρωτάω εάν θα πρέπει να βγάλω. Εάν είναι ok το Apple Pay δεν μας χρειάζεται (θα υπάρχει φυσική ελληνική μαζί για back up). 35 λεπτά πριν, giostau είπε Ήμουν το φθινόπωρο στο Βελιγράδι. όπου δεχόντουσαν ανέπαφες συναλλαγές (σχεδόν παντού αν δεν κάνω λάθος) πλήρωνα με apple pay με τη revolut χωρίς θέμα. Σε ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από nk9
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, nk9 είπε Δεν ειναι για εμένα, αλλά για ανήλικο που θα πάει σχολική εκδρομή εκεί. Όλα θα πρέπει να είναι ελεγμένα από πριν. Φυσική Revolut δεν υπάρχει και γι' αυτό ρωτάω εάν θα πρέπει να βγάλω. Σε ευχαριστώ πολύ. Επρεπε να έχεις ήδη βγάλει αφου είναι για εξωτερικό.Αν έχεις δικιά σου δώσε του την κάρτα για παν ενδεχόμενο . 1
nk9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Επρεπε να έχεις ήδη βγάλει αφου είναι για εξωτερικό.Αν έχεις δικιά σου δώσε του την κάρτα για παν ενδεχόμενο . Αφού ο φίλος έγραψε πως μια χαρά του δούλεψε το Apple Pay δεν μας χρειάζεται. Είμαστε κομπλέ. 1
minotavros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπέρα! Εκανα αίτηση για φυσική κάρτα revolut 18< και την περιμένω. Μπορεί κάποιος που την έχει να μου πει πως τη φορτίζω και αν αρκεί να έχει χρήματα η δική μου ψηφιακή κάρτα ή πρέπει να τη φορτίζω ανεξάρτητα?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, minotavros είπε Καλησπέρα! Εκανα αίτηση για φυσική κάρτα revolut 18< και την περιμένω. Μπορεί κάποιος που την έχει να μου πει πως τη φορτίζω και αν αρκεί να έχει χρήματα η δική μου ψηφιακή κάρτα ή πρέπει να τη φορτίζω ανεξάρτητα? Η κάρτα ειναι χρεωστικη, ΌΧΙ προπληρωμενη. Τραβαει χρηματα απο τον λογαριασμό που εχεις στην ρεβο όπως καθε χρεωστική. 1
flyer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, minotavros said: Καλησπέρα! Εκανα αίτηση για φυσική κάρτα revolut 18< και την περιμένω. Μπορεί κάποιος που την έχει να μου πει πως τη φορτίζω και αν αρκεί να έχει χρήματα η δική μου ψηφιακή κάρτα ή πρέπει να τη φορτίζω ανεξάρτητα? Οι <18 λογαριασμοί δε φορτίζουν αυτόματα. Δεν έχουν πρόσβαση στο κεντρικό λογαριασμό. Εννοείται ότι ο ασκών τη γονική μέριμνα και κάτοχος του κεντρικού λογαριασμού διαχείριζεται το budget του ανήλικου τέκνου. Τον φορτίζεις, λοιπόν, εσύ από το διαθέσιμο ποσό που έχεις στο κεντρικό revolut λογαριασμό. Από τη στιγμή που θα μπει δορυφόρος στον revolut λογαριασμό σου κάποιος <18 λογαριασμός, δημιουργούνται στο app και οι απαραίτητες συντομεύσεις για παρακολούθηση και topup των <18 λογαριασμών... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από flyer 2
ison Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Στις 7/1/2025 στις 10:07 ΠΜ, someone- είπε Για αυτό το έγραψα έτσι το "προθεσμιακη" για αυτό το λόγο επειδή είναι επένδυση έπρεπε να δίνουν περισσότερο και όχι να πηγαίνουν με βάση τις μειώσεις επιτοκίων όποτε τις ανακοινώνει η fed. Από άλλες πορτοκαλιές χρησιμοποιώ trade republic και trading212 τα έχω σπάσει σε 3 εταιρείες. Μεταξυ trade republic και trading 212 τι θα διαλεγες? Σκεφτομουν να βαλω καποια λεφτα revolut για το εστω και 2% κατι αλλα στις αλλες ειναι 3%+ .
someone- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 30 λεπτά πριν, ison είπε Μεταξυ trade republic και trading 212 τι θα διαλεγες? Σκεφτομουν να βαλω καποια λεφτα revolut για το εστω και 2% κατι αλλα στις αλλες ειναι 3%+ . Τα έχω σπάσει στα τρία τα χρήματα μου σε αυτές τις εταιρίες που αναφέρεις. 3.4 trd212 , 3 t rep, 2,16 revo
prometheas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η TR212 επενδύει τα χρήματα σε QMMF λογαριασμούς . Δεν ειναι UCITS (ούτε ειναι πολύ ξεκάθαρο πως ακριβώς επενδύονται) οπότε αν τα δηλώνεις , οι τόκοι που προκύπτουν θα φορολογηθούν με 15% Η Revo τα επενδύει σε UCITS money market fund της Fidelity με Ελληνικό KID οπότε οι τόκοι ειναι αφορολόγητοι. Δεν ξέρω για την Trade Republic , πάντως γνωστοι μου στην Γερμανία την αποφεύγουν διότι θεωρούν οτι έχει τραγικό support Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από prometheas 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα