Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kakoura είπε

ναι την έχω.

Στην αρχική σελίδα πάτησε τον σταυρό + προσθήκη χρημάτων και σε κατευθυνει

• Like 1
Δημοσ.

Επομενως εκει που ειναι το + προσθηκη χρηματων θα προσθεσω την ελληνικη debit καρτα; και αυτος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για μεταφορα προς revolut; καλα καταλαβα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kakoura είπε

Επομενως εκει που ειναι το + προσθηκη χρηματων θα προσθεσω την ελληνικη debit καρτα; και αυτος ειναι ο πιο φθηνος τροπος για μεταφορα προς revolut; καλα καταλαβα;

πολυ καλα καταλαβες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kakoura είπε

Ακριβώς έτσι αλλά να έχεις υπόψη ότι πρόσφατα η Εθνική έβαλε μια μικρή χρέωση για μεταφορές στη Revolut, αν έχεις χρησιμοποίησε κάρτες άλλων τραπεζών.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ακριβώς έτσι αλλά να έχεις υπόψη ότι πρόσφατα η Εθνική έβαλε μια μικρή χρέωση για μεταφορές στη Revolut, αν έχεις χρησιμοποίησε κάρτες άλλων τραπεζών.

Νομίζω την έβαλε για λίγο και μετά την έβγαλε ξανά. Έκανα πρόσφατα μεταφορά από κάρτα εθνικής και δε με χρέωσε κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nnoutas είπε

Νομίζω την έβαλε για λίγο και μετά την έβγαλε ξανά. Έκανα πρόσφατα μεταφορά από κάρτα εθνικής και δε με χρέωσε κάτι.

Δεκτό αλλά κοίταξα μόλις τώρα τα τιμολόγια της τράπεζας για τις κάρτες και υπάρχει ακόμη η συγκεκριμένη χρέωση, οπότε ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Δημοσ.
2 hours ago, gokuthelegend said:

Δεκτό αλλά κοίταξα μόλις τώρα τα τιμολόγια της τράπεζας για τις κάρτες και υπάρχει ακόμη η συγκεκριμένη χρέωση, οπότε ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.

Χθές μετέφερα 60 ευρώ στη revolut από πιστωτική εθνικής και δεν είχα καμία έξτρα χρέωση.

Δημοσ.

Μέχρι που θα κατρακυλήσει ρε παιδιά το επιτόκιο στην "προθεσμιακη" έχει φτάσει 2.18%,  2.50-2.70% δίνει η αττικά μπάνκ σχεδόν ίδιο δηλαδή αφαιρώντας τη 15% φορολογία.

Δημοσ.
Στις 3/1/2025 στις 10:45 ΠΜ, lucidsteve είπε

Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτό το μυστήριο;

Έχω κάρτα Eurobank debit.

Θέλω να κάνω top up στη Ρεβ. 1500ε.

Πριν το top up:

- Αλλαγή ανώτατου ορίου π.χ. 3000ε διάρκειας μιας μέρας απο το app της eurobank

- Επιβεβαιώνω οτι η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις αγορες για εξωτερικό.

- Επιβεβαιώνω η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει τα 1500ε.

------

Κάνω λοιπον το top  up και εφόσον κάνω την 2fa επιβεβαίωση μεσω του app, η rev απορρίπτει τη συναλλαγή με το μήνυμα:

"Your bank has declined the transaction due to a limit breach. Please retry using another card or deposit method"

Υπόψιν οτι την ίδια μέρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη κάρτα. Επίσης με 1000ε top up περνάει μια χαρά.

edit- για οσου εμφανισουν το ίδιο θεμα: Πρέπει να μιλήσετε με τράπεζα να αυξήσουν αυτοι το  όριο. Μεσω ebanking δε γίνεται.

Τι όριο αλλάζεις στις συναλλαγές; Της κάρτας ή του ebanking; Εάν αλλάζεις της κάρτας και δεν περνάει μπορεί να παίζει κόφτης από τα κεντρικά της eurobank που με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση ίσως λυθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2024 στις 11:48 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Το έχουν λήξει σε τι νομίζεις ότι αναφέρεται;

Το παλιό χάρτινο δίπλωμα δεν έχει λήξει ακόμη. Έως 19/1/2033 έχει ισχύ. 

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, someone- είπε

Μέχρι που θα κατρακυλήσει ρε παιδιά το επιτόκιο στην "προθεσμιακη" έχει φτάσει 2.18%,  2.50-2.70% δίνει η αττικά μπάνκ σχεδόν ίδιο δηλαδή αφαιρώντας τη 15% φορολογία.

Δεν είναι προθεσμιακή, επένδυση είναι και τα χρήματα είναι "ανοιχτά".

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν είναι προθεσμιακή, επένδυση είναι και τα χρήματα είναι "ανοιχτά".

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές πάντως.

Για αυτό το έγραψα έτσι το "προθεσμιακη" για αυτό το λόγο επειδή είναι επένδυση έπρεπε να δίνουν περισσότερο και όχι να πηγαίνουν με βάση τις μειώσεις επιτοκίων όποτε τις ανακοινώνει η fed. Από άλλες πορτοκαλιές χρησιμοποιώ trade republic και trading212 τα έχω σπάσει σε 3 εταιρείες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, someone- είπε

Από άλλες πορτοκαλιές χρησιμοποιώ trade republic και trading212 τα έχω σπάσει σε 3 εταιρείες.

Πολύ καλά κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...