VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 5 hours ago, manost said: H παραγγελία κάρτας για 1η φορά είναι δωρεάν, ή με χρέωση; Διαβάζω στο help της Revolut "Standard plan customers get their first card at no cost", έκανα invite συγγενή μου, και όταν παρήγγειλε την κάρτα τον χρέωσαν με € 7,00. Οσα invites και αν εχω κανει ( ή έχω πει να κανουν ) πάντα η αποστολή της κάρτας χρεώνεται. Όχι η ίδια η κάρτα αλλα η απόστολή της ( και ειναι μεσα στα απαιτούμενα για να παρεις το μπονους ). 2
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Οσα invites και αν εχω κανει ( ή έχω πει να κανουν ) πάντα η αποστολή της κάρτας χρεώνεται. Όχι η ίδια η κάρτα αλλα η απόστολή της ( και ειναι μεσα στα απαιτούμενα για να παρεις το μπονους ). Οκ αν σου δίνουν 70-80ευρώ για το invite , εφόσον γίνει συνεννόηση , αν σπάσει 50-50 το ποσό που δίνει η Revolut , πάλι θα μείνει σε αυτόν που κάνει το νέο account ένα καλό "ποσό", ειδικα αν είχε σκοπό ούτως ή άλλως να κάνει Revolut.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Just now, Billator said: Οκ αν σου δίνουν 70-80ευρώ για το invite , εφόσον γίνει συνεννόηση , αν σπάσει 50-50 το ποσό που δίνει η Revolut , πάλι θα μείνει σε αυτόν που κάνει το νέο account ένα καλό "ποσό", ειδικα αν είχε σκοπό ούτως ή άλλως να κάνει Revolut. Τωρα που το κοίταξα δίνει 35 ευρώ. Δηλαδή βγαίνει 14 ευρώ έκαστος. Το μέγιστο που έχω πετύχει να δίνει ειναι στα 50 ευρώ. Χοντρικά εκεί παίζει.
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Τωρα που το κοίταξα δίνει 35 ευρώ. Δηλαδή βγαίνει 14 ευρώ έκαστος. Το μέγιστο που έχω πετύχει να δίνει ειναι στα 50 ευρώ. Χοντρικά εκεί παίζει. Εμένα Δεκέμβριο ήταν 100ευρώ ( 50 ευρώ για απλή εγγραφή + άλλα 50 για εγγραφή στο Pro) και για τον Ιανουάριο τώρα είναι 70ευρώ (40 για απλή εγγραφή + 30 για επιπλέον εγγραφή στο Pro). Γενικά ποικίλει πολύ, προσωπικά δεν τα εκμεταλεύομαι γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω κάποιον αλλά τα ποσά είναι αρκετά καλά για να γίνει "δώρο" και η κάρτα.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Just now, Billator said: Εμένα Δεκέμβριο ήταν 100ευρώ ( 50 ευρώ για απλή εγγραφή + άλλα 50 για εγγραφή στο Pro) και για τον Ιανουάριο τώρα είναι 70ευρώ (40 για απλή εγγραφή + 30 για επιπλέον εγγραφή στο Pro). Γενικά ποικίλει πολύ, προσωπικά δεν τα εκμεταλεύομαι γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω κάποιον αλλά τα ποσά είναι αρκετά καλά για να γίνει "δώρο" και η κάρτα. Βαζεις και τα Pro μεσα. Δεν το ήξερα αυτό. Όμως εντάξει μόνο αν ακούσεις κάποιον να θέλει το κάνεις γιατί ειναι κρίμα να χαθούνε 4 πιτόγυρα έτσι 1
manost Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 πμ 13 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Τωρα που το κοίταξα δίνει 35 ευρώ. Δηλαδή βγαίνει 14 ευρώ έκαστος. Το μέγιστο που έχω πετύχει να δίνει ειναι στα 50 ευρώ. Χοντρικά εκεί παίζει. Τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου μού έδινε € 45 για invitation στο standard plan, μετά, μέχρι και την Πρωτοχρονιά μού έδινε € 30, και από την Πρωτοχρονιά μού δίνει € 40.
spH3RiCal Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Καλησπέρα, Για μεταφορά ποσου γύρω στα 1000 ευρω από ελληνική τράπεζα προτείνετε μέσω κάρτας ή καλύτερα τραπεζική μεταφορά?
asdfnikos Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ 1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Για μεταφορά ποσου γύρω στα 1000 ευρω από ελληνική τράπεζα προτείνετε μέσω κάρτας ή καλύτερα τραπεζική μεταφορά? μέσω κάρτας αμεσο και δωρεάν 2
kakoura Δημοσ. Δευτέρα στις 02:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:39 μμ καλη χρονια σε ολους/ες. Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος για μεταφορα ποσου απο eurobank ή εθνικη προς revolut; Στην revolut υπαρχει debit λογαριασμος και καρτα. Στις αλλες 2 μονο λογαριασμος.
alfeios Δημοσ. Δευτέρα στις 02:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:47 μμ 6 λεπτά πριν, kakoura είπε καλη χρονια σε ολους/ες. Ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος για μεταφορα ποσου απο eurobank ή εθνικη προς revolut; Στην revolut υπαρχει debit λογαριασμος και καρτα. Στις αλλες 2 μονο λογαριασμος. 23 ώρες πριν, asdfnikos είπε μέσω κάρτας αμεσο και δωρεάν Δεμ εχεις χρεωστικη καρτα για τους λογαριασμούς σου στην Eurobank και στην Εθνική ?
kakoura Δημοσ. Δευτέρα στις 02:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:51 μμ 3 λεπτά πριν, alfeios είπε Δεμ εχεις χρεωστικη καρτα για τους λογαριασμούς σου στην Eurobank και στην Εθνική ? οχι δεν εχω. μπορω να βγαλω αν ετσι ειναι φθηνοτερα.
alfeios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ 40 λεπτά πριν, kakoura είπε οχι δεν εχω. μπορω να βγαλω αν ετσι ειναι φθηνοτερα. δωρεαν θα ειναι και αμεσα
andreasomagiras Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ 58 λεπτά πριν, kakoura είπε οχι δεν εχω. μπορω να βγαλω αν ετσι ειναι φθηνοτερα. Ίσως με iris μεταφορά σε τράπεζα που έχεις χρεωστική και από εκεί στην revolut...
kakoura Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ απο την χρεωστικη πως τα στελνει κανεις στην revolut; με ποια κινηση; συγγνωμη για τις "χαζες" ερωτησεις.
alfeios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:19 μμ 19 λεπτά πριν, kakoura είπε απο την χρεωστικη πως τα στελνει κανεις στην revolut; με ποια κινηση; συγγνωμη για τις "χαζες" ερωτησεις. Εχεις την εφαρμογη της Revolut στο κινητό σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα