Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτό το μυστήριο;

Έχω κάρτα Eurobank debit.

Θέλω να κάνω top up στη Ρεβ. 1500ε.

Πριν το top up:

- Αλλαγή ανώτατου ορίου π.χ. 3000ε διάρκειας μιας μέρας απο το app της eurobank

- Επιβεβαιώνω οτι η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις αγορες για εξωτερικό.

- Επιβεβαιώνω η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό που έχει τα 1500ε.

------

Κάνω λοιπον το top  up και εφόσον κάνω την 2fa επιβεβαίωση μεσω του app, η rev απορρίπτει τη συναλλαγή με το μήνυμα:

"Your bank has declined the transaction due to a limit breach. Please retry using another card or deposit method"

Υπόψιν οτι την ίδια μέρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη κάρτα. Επίσης με 1000ε top up περνάει μια χαρά.

edit- για οσου εμφανισουν το ίδιο θεμα: Πρέπει να μιλήσετε με τράπεζα να αυξήσουν αυτοι το  όριο. Μεσω ebanking δε γίνεται.

Επεξ/σία από lucidsteve
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

Πριν το top up:

------

Κάνω λοιπον το top  up και εφόσον κάνω την 2fa επιβεβαίωση μεσω του app, η rev απορρίπτει τη συναλλαγή με το μήνυμα:

"Your bank has declined the transaction due to a limit breach. Please retry using another card or deposit method"

Υπόψιν οτι την ίδια μέρα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τη κάρτα. Επίσης με 1000ε top up περνάει μια χαρά.

αφου περνάει με 1000€ κάνε δύο  συναλλαγές.

Δημοσ.
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Στη 2η απορρίπτεται και μαλλον πρέπει να περιμένω 24ωρο.

Δημοσ.
42 minutes ago, Ukforthemoment said:

κάνε το με google pay

Η google pay χρησιμοποιει την ίδια κάρτα. Με 1000ε μου το απέρριψε. Με 10ε το δέχθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Ukforthemoment said:

τα υπόλοιπα 500€

Θα το δοκιμάσω. Το ερώτημα μου ειναι κυρίως να ξέρω να λυθεί τελείως το θέμα. Μπορεί αύριο μεθαύριο να θέλω να μεταφέρω 1501ε. Θα μιλήσω με τραπεζα συντομα να δω τι μπορεί να γινει.

edit- για οσου εμφανισουν το ίδιο θεμα: Πρέπει να μιλήσετε με τράπεζα να αυξήσουν αυτοι το  όριο. Μεσω ebanking δε γίνεται.

Επεξ/σία από lucidsteve
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lucidsteve είπε

Πριν το top up:

------

Νομίζω υπάρχει όριο 1.000 ευρώ ανά συναλλαγή στον λογαριασμό, όχι στην κάρτα. Αυτό το όριο αφορά 1 συναλλαγή, δηλαδή αν κάνεις πολλαπλές συναλλαγές μικρότερες των 1.000 ευρώ, οι οποίες όμως αθροιστικά βγαίνουν πάνω από 1.000, τότε λογικά θα μπορείς να το κάνεις, χωρίς να είμαι σίγουρος φυσικά. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να κάνεις 2 συναλλαγές, πχ 750 + 750 ευρώ. Δες πάντως στα στοιχεία του λογαριασμού αν μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να αλλάξεις αυτό το όριο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

H παραγγελία κάρτας για 1η φορά είναι δωρεάν, ή με χρέωση; 

Διαβάζω στο help της Revolut "Standard plan customers get their first card at no cost", έκανα invite συγγενή μου, και όταν παρήγγειλε την κάρτα τον χρέωσαν με € 7,00.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, lucidsteve είπε

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

5 ώρες πριν, lucidsteve είπε

Στη 2η απορρίπτεται και μαλλον πρέπει να περιμένω 24ωρο.

3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Νομίζω υπάρχει όριο 1.000 ευρώ ανά συναλλαγή στον λογαριασμό, όχι στην κάρτα. Αυτό το όριο αφορά 1 συναλλαγή, δηλαδή αν κάνεις πολλαπλές συναλλαγές μικρότερες των 1.000 ευρώ, οι οποίες όμως αθροιστικά βγαίνουν πάνω από 1.000, τότε λογικά θα μπορείς να το κάνεις, χωρίς να είμαι σίγουρος φυσικά. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις να κάνεις 2 συναλλαγές, πχ 750 + 750 ευρώ. Δες πάντως στα στοιχεία του λογαριασμού αν μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να αλλάξεις αυτό το όριο.

Οταν πριν ένα χρόνο (ίσως και περισσότερο) βγήκε ο νόμος οτι σε περίπτωση  απάτης οι τράπεζες ειναι συνυπεύθυνες για την προστασία του πελάτη  και οτι πρέπει να αποζημιώνουν τον πελάτη κλπ κλπ.... οι τράπεζες για να φυλάξουν τον κώλο τους θέσπισαν ενα ημερήσιο όριο  1000 ευρώ  που η καθε τράπεζα αθροίζει όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές  (πλην ΑΤΜ)  που μόλις κάποιος πελάτης το υπερβεί ζητούν πρόσθετες επιβεβαιώσεις.  

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
2 hours ago, teot said:

Οταν πριν ένα χρόνο (ίσως και περισσότερο) βγήκε ο νόμος οτι σε περίπτωση  απάτης οι τράπεζες ειναι συνυπεύθυνες για την προστασία του πελάτη  και οτι πρέπει να αποζημιώνουν τον πελάτη κλπ κλπ.... οι τράπεζες για να φυλάξουν τον κώλο τους θέσπισαν ενα ημερήσιο όριο  1000 ευρώ  που η καθε τράπεζα αθροίζει όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές  (πλην ΑΤΜ)  που μόλις κάποιος πελάτης το υπερβεί ζητούν πρόσθετες επιβεβαιώσεις.  

Αυτο που λες είναι μαλλον. Ο υπάλληλος μάλιστα ήθελε να μάθει για τι αγορές θέλω να αυξήσω το όριο.

Παρολαυτα, η Πειραιώς ουδέποτε μου το έκανε αυτό (αν ξερει καποιος το όριο που έχει βάλει η Πειραιώς ευχαρίστως να πει).

Δημοσ.

Λοιπον πηγα χθες να μεταφερω λεφτα απο λογαριασμο VIVA σε revolut.

Μεταφορα λοιπον μεσω google pay με την καρτα μου. Επιλεγω την καρτα και βλεπω οτι εχω χρεωση 6€ !!! απο την revolut. Ωπα λεω τι εγινε εδω, ξυπνησαν και αυτοι και μας ζητανε φραγκα για μεταφορες.
Ξαναδοκιμαζω και κοιταω τις καρτες μου, ειχα βαλει την επαγγελματικη.
Αλλαζω λοιπον στην προσωπικη και δοκιμαζω την μεταφορα ξανα ...ωωωπ καμια χρεωση. Ολοκληρωνω τη μεταφορα και ξαναδοκιμαζω μηπως λεω εγινε λαθος πριν. ΟΧΙ με την επαγγελματικη καρτα, οχι πιστωτικη, εχει χρεωση στην μεταφορα χρηματων.
Ενδιαφερον μου φανηκε.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

Αυτο που λες είναι μαλλον. Ο υπάλληλος μάλιστα ήθελε να μάθει για τι αγορές θέλω να αυξήσω το όριο.

Παρολαυτα, η Πειραιώς ουδέποτε μου το έκανε αυτό (αν ξερει καποιος το όριο που έχει βάλει η Πειραιώς ευχαρίστως να πει).

Πριν 4-5 μήνες που ειχα προσπαθήσει να μεταφέρω με έμβασμα ενα αρκετα μεγάλο ποσο απο Πειραιώς σε ρεβο, αυτο δεν ηταν αδύνατον, λεω κατι λαθος παει, προσπαθώ μια φορα, δυο φορες, τρεις φορές τίποτα, παίρνω τλφ την τράπεζα και τι μου λενε, δεν επιτρέπουμε τέτοιες μεταφορές για την δικη σας ασφάλεια, και τι κανουμε της λεω, και μου λέει το εξής επικό για μενα. Θα ενεργοποιήσουμε εμεις την τελευταία σας προσπάθεια, οκ; 

οκ της λεω, και το έκανα αυτοί 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δημοσ.
22 minutes ago, NikosKallithea said:

Πριν 4-5 μήνες που ειχα προσπαθήσει να μεταφέρω με έμβασμα ενα αρκετα μεγάλο ποσο απο Πειραιώς σε ρεβο, αυτο δεν ηταν αδύνατον, λεω κατι λαθος παει, προσπαθώ μια φορα, δυο φορες, τρεις φορές τίποτα, παίρνω τλφ την τράπεζα και τι μου λενε, δεν επιτρέπουμε τέτοιες μεταφορές για την δικη σας ασφάλεια, και τι κανουμε της λεω, και μου λέει το εξής επικό για μενα. Θα ενεργοποιήσουμε εμεις την τελευταία σας προσπάθεια, οκ; 

οκ της λεω, και το έκανα αυτοί 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Απίστευτο.

Απο την άλλη σκέφτομαι, η ρεβολουτ δεν έχει αυτή την αμεσότητα που έχουν οι ελληνικες τράπεζες. Δηλαδή να πάρεις τηλέφωνο και να μιλάς με κάποιον τα επομενα 15-30 λεπτά.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Λοιπον πηγα χθες να μεταφερω λεφτα απο λογαριασμο VIVA σε revolut.

Μεταφορα λοιπον μεσω google pay με την καρτα μου. Επιλεγω την καρτα και βλεπω οτι εχω χρεωση 6€ !!! απο την revolut. Ωπα λεω τι εγινε εδω, ξυπνησαν και αυτοι και μας ζητανε φραγκα για μεταφορες.
Ξαναδοκιμαζω και κοιταω τις καρτες μου, ειχα βαλει την επαγγελματικη.
Αλλαζω λοιπον στην προσωπικη και δοκιμαζω την μεταφορα ξανα ...ωωωπ καμια χρεωση. Ολοκληρωνω τη μεταφορα και ξαναδοκιμαζω μηπως λεω εγινε λαθος πριν. ΟΧΙ με την επαγγελματικη καρτα, οχι πιστωτικη, εχει χρεωση στην μεταφορα χρηματων.
Ενδιαφερον μου φανηκε.

Οι επαγγελματικές έχουν μεγαλύτερες χρεώσεις στην αποδοχή πληρωμών οπότε από εκεί προκύπτουν τα επιπλέον έξοδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...