prometheas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 9:02 ΜΜ, andreasomagiras είπε Χαζή (;) ερώτηση / σκέψη, εάν η κάρτα της nbg είναι συνδεδεμένη στην curve γίνεται να φορτίσει έτσι η revolut; υπάρχει πιθανότητα να παρακάμψει την χρέωση της nbg αυτός ο τρόπος; Η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική, έχω κάνει ήδη τις διαδικασίες να πάρω την μισθοδοσία μου από την nbg ένα μήνα πριν από την ανακοίνωση της χρέωσης. Οχι δεν γλυτώνεις την χρέωση
Doubt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Το αναρτώ κι εδώ που έχει πιο πολύ κόσμο. Υπάρχει κι άλλος τρόπος αποφυγής της νέας χρέωσης της εθνικής τράπεζας. Κάρτα εθνικής --> viber pay φόρτιση, δωρεάν και άμεσα Viber pay --> έμβασμα προς ρεβολουτ, δωρεάν, φτάνει σε μια ώρα (εργάσιμες ώρες και μέρες, δεν ξέρω τι γίνεται τις υπόλοιπες) 10
alfeios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Doubt είπε Το αναρτώ κι εδώ που έχει πιο πολύ κόσμο. Υπάρχει κι άλλος τρόπος αποφυγής της νέας χρέωσης της εθνικής τράπεζας. Κάρτα εθνικής --> viber pay φόρτιση, δωρεάν και άμεσα Viber pay --> έμβασμα προς ρεβολουτ, δωρεάν, φτάνει σε μια ώρα (εργάσιμες ώρες και μέρες, δεν ξέρω τι γίνεται τις υπόλοιπες) Σωστά, ισχύει αυτός ο τρόπος αποστολής. Δεν ισχύει όμως το "μία ώρα". Αν σηναιβει ήταν εξαίρεση και όχι ο κανονας
Doubt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μια ώρα με το ρολόι, σήμερα έγινε. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το χρόνο που θα κάνει το έμβασμα να φτάσει, παλιότερα που είχα κάνει σε ελληνική τράπεζα φάνηκαν την επόμενη εργάσιμη. Το τυπικό είναι "ως 2 εργάσιμες μέρες".
vaggelisp17 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα.Δεν υπάρχει πλέον χρέωση από χρεωστική της εθνικής μέσω top up στην revolut.Το δοκίμασα πριν λίγο και δεν με χρέωσε. 5
Mixail-1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω!
cyberguy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, Mixail-1 said: Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! ναι 1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! Έχεις και παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα; Δίπλωμα εννοείς το παλιό το χάρτινο; Θα έπρεπε να είχες βγάλει καινούρια όπως και να έχει, κακώς τα άφησες. Εγώ πάντως έκανα ταυτοποίηση με το δίπλωμα (έχω καινούριο) και το δέχτηκαν κανονικά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από gokuthelegend 1
geomrk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 21/12/2024 στις 10:01 ΜΜ, vaggelisp17 είπε Καλησπέρα.Δεν υπάρχει πλέον χρέωση από χρεωστική της εθνικής μέσω top up στην revolut.Το δοκίμασα πριν λίγο και δεν με χρέωσε. δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$)
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, geomrk είπε δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$) Εχασε επισοδεια😁 7
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Mixail-1 είπε Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω! Το έχουν λήξει σε τι νομίζεις ότι αναφέρεται; 1
VonLoutsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά έχουμε καταλήξει αν γίνεται πλέον χρέωση κατά την φόρτιση της Revolut από κάρτες της Εθνικής;
Evil13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δεν γινεται πλεον χρεωση απο εθνικη,εχω κανει top-up 4-5 φορες απο τοτε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα