Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 9:02 ΜΜ, andreasomagiras είπε

Χαζή (;) ερώτηση / σκέψη, εάν η κάρτα της nbg είναι συνδεδεμένη στην curve γίνεται να φορτίσει έτσι η revolut; υπάρχει πιθανότητα να παρακάμψει την χρέωση της nbg αυτός ο τρόπος; 

Η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική, έχω κάνει ήδη τις διαδικασίες να πάρω την μισθοδοσία μου από την nbg ένα μήνα πριν από την ανακοίνωση της χρέωσης. 

Οχι δεν γλυτώνεις την χρέωση

• Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αναρτώ κι εδώ που έχει πιο πολύ κόσμο.

Υπάρχει κι άλλος τρόπος αποφυγής της νέας χρέωσης της εθνικής τράπεζας.

Κάρτα εθνικής --> viber pay φόρτιση, δωρεάν και άμεσα 

Viber pay --> έμβασμα προς ρεβολουτ, δωρεάν, φτάνει σε μια ώρα (εργάσιμες ώρες και μέρες, δεν ξέρω τι γίνεται τις υπόλοιπες)

• Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Το αναρτώ κι εδώ που έχει πιο πολύ κόσμο.

Υπάρχει κι άλλος τρόπος αποφυγής της νέας χρέωσης της εθνικής τράπεζας.

Κάρτα εθνικής --> viber pay φόρτιση, δωρεάν και άμεσα 

Viber pay --> έμβασμα προς ρεβολουτ, δωρεάν, φτάνει σε μια ώρα (εργάσιμες ώρες και μέρες, δεν ξέρω τι γίνεται τις υπόλοιπες)

Σωστά, ισχύει αυτός ο τρόπος αποστολής. Δεν ισχύει όμως το "μία ώρα". Αν σηναιβει ήταν εξαίρεση και όχι ο κανονας

Δημοσ.

Μια ώρα με το ρολόι, σήμερα έγινε.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το χρόνο που θα κάνει το έμβασμα να φτάσει, παλιότερα που είχα κάνει σε ελληνική τράπεζα φάνηκαν την επόμενη εργάσιμη.

Το τυπικό είναι "ως 2 εργάσιμες μέρες".

Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω!

Δημοσ.
10 minutes ago, Mixail-1 said:

Καλημερα και Χρονια Πολλα. Εκανα μια εγγραφη στη revolut αλλα δεν μου κανει ταυτοποιηση με τιποτα μιας και μου λεει οτι τα εγγραφα που εχω ανεβασει εχουν ληξει.. Εχω παλια ταυτοτητα και παλιο διπλωμα πρεπει να βγαλω καινουρια? Ευχαριστω!

ναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε

Έχεις και παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα; Δίπλωμα εννοείς το παλιό το χάρτινο; Θα έπρεπε να είχες βγάλει καινούρια όπως και να έχει, κακώς τα άφησες. Εγώ πάντως έκανα ταυτοποίηση με το δίπλωμα (έχω καινούριο) και το δέχτηκαν κανονικά.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 10:01 ΜΜ, vaggelisp17 είπε

Καλησπέρα.Δεν υπάρχει πλέον χρέωση από χρεωστική της εθνικής μέσω top up στην revolut.Το δοκίμασα πριν λίγο και δεν με χρέωσε.

δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geomrk είπε

δηλαδή να κάνεις προσθήκη χρημάτων μέσα απτο app μέσω κάρτας εθνικής; εμένα τόσα χρόνια είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική δεν χρεωνόταν γιατί το βλέπει σαν αγορά και όχι σαν μεταφορά. Μόνο από revolut αν τραβήξεις προς εθνική σε χρεώνει (για πάνω απο 15$)

Εχασε επισοδεια😁

• Haha 7
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

Το έχουν λήξει σε τι νομίζεις ότι αναφέρεται;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...