Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, bill_viper said:

Μου ήρθε πριν μερικές μέρες στο εταιρικό mail το κάτωθι (legit είναι γιατί προέρχεται από domain [email protected]), για πρόταση συνεργασίας με επαγγελματικό λογαριασμό. Υπ'όψιν, η εταιρία μου είναι 100% εξαγωγική.

Έχεις κρύψει την επωνυμία από το subject, αλλά έχεις αφήσει το email σας να φαίνεται 🙃

• Haha 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Tsino είπε

H Trading212 πάει να χτυπήσει την Revolut στο συνάλαγμα με την καινούρια της κάρτα 

image.png.606d61917f18a1339850e8db1c2f37ec.png

Κράτα μικρό καλάθι, 0% fees δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. Το exchange rate που προσφέρουν έχει νόημα. 

Το μεγαλύτερο ατού της Revolut (που δεν μπορεί να την φτάσει καμία εταιρεία στην Ευρώπη, τουλάχιστον ακόμα), είναι η τεράστια πελατειακή της βάση. Αυτό σημαίνει ότι έχει πρόσβαση σε λεφτά σε πολλά διαφορετικά νομίσματα οπότε μπορεί να προσφέρει exchange rates καλύτερα των Κεντρικών τραπεζών γιατί δεν έχει κανένα λογιστικό κόστος για την ίδια.

Φυσικά για πολύ μεγάλα κεφάλαια αλλάζει το exchange rate της, αλλά σίγουρα γίνεται το ίδιο σε όλες τις εταιρείες που προσφέρουν οριακά ίδια ή καλύτερα exchange rate συγκριτικά με αυτών των κεντρικών τραπεζών. 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικά με τα όρια μετατροπής συναλλάγματος της revolut,

στο standard προγραμμα αναφέρει πως το όριο είναι 1000€/μήνα, αυτό μεταφράζεται πως αν για παράδειγμα ταξιδέψω στην Αγγλία και ξεκινήσω να την χρησιμοποιώ για αγορές, αν το κόστος αυτών ξεπεράσει τα 1000€ δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιώ καθόλου ακόμα και αν ο λογαριασμός μου σε ευρώ έχει επαρκές υπόλοιπο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lostgravity είπε

Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικά με τα όρια μετατροπής συναλλάγματος της revolut,

στο standard προγραμμα αναφέρει πως το όριο είναι 1000€/μήνα, αυτό μεταφράζεται πως αν για παράδειγμα ταξιδέψω στην Αγγλία και ξεκινήσω να την χρησιμοποιώ για αγορές, αν το κόστος αυτών ξεπεράσει τα 1000€ δεν θα μπορώ να την χρησιμοποιώ καθόλου ακόμα και αν ο λογαριασμός μου σε ευρώ έχει επαρκές υπόλοιπο?

Όχι απλά μετά τα 1000€ θα υπάρχει κάποια χρέωση, είναι 1% 

• Like 1
Δημοσ.

Χαζή (;) ερώτηση / σκέψη, εάν η κάρτα της nbg είναι συνδεδεμένη στην curve γίνεται να φορτίσει έτσι η revolut; υπάρχει πιθανότητα να παρακάμψει την χρέωση της nbg αυτός ο τρόπος; 

Η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική, έχω κάνει ήδη τις διαδικασίες να πάρω την μισθοδοσία μου από την nbg ένα μήνα πριν από την ανακοίνωση της χρέωσης. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε

Χαζή (;) ερώτηση / σκέψη, εάν η κάρτα της nbg είναι συνδεδεμένη στην curve γίνεται να φορτίσει έτσι η revolut; υπάρχει πιθανότητα να παρακάμψει την χρέωση της nbg αυτός ο τρόπος; 

Η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική, έχω κάνει ήδη τις διαδικασίες να πάρω την μισθοδοσία μου από την nbg ένα μήνα πριν από την ανακοίνωση της χρέωσης. 

Φυσικά και γίνεται η φόρτιση 

Όχι δεν παρακάμπτεται η χρέωση από την Εθνική 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη, η ΕΤΕ, οποτε βλεπει χρεωση απο revolut, βαζει προμηθεια. Ετσι, γιατι δεν γουσταρει να χρησιμοποιει ο κοσμος revolut εναντι της δικης της καρτας. Σωστα;

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, christos4 είπε

Έχεις κρύψει την επωνυμία από το subject, αλλά έχεις αφήσει το email σας να φαίνεται 🙃

Αναμενόμενο μέσα στα τόσα να ξεφύγει κάτι, θενξ! Αν και το mail της εταιρίας φαίνεται παντού (site, social media, Χ.Ο., κτλ.) δεν είναι κρυφό αντιθέτως πρέπει να είναι φανερό. ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Με κάρτα Revolut μιας χρήσης δεν μπορείς να πληρώσεις συνδρομή; 

Εβγαλα μια εικονική μιας χρήσης και πήγα να πληρώσω μια συνδρομή  και μου βγήκε μήνυμα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Δημοσ.
20 minutes ago, teot said:

Εβγαλα μια εικονική μιας χρήσης και πήγα να πληρώσω μια συνδρομή  και μου βγήκε μήνυμα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Όχι, μιας και η κάρτα μιας χρήσης χρήσης δεν μπορεί να κάνει επαναλαμβανόμενες πληρωμές, καταστρέφεται μετά την χρήση. Κάπως γίνονται flag και απορρίπτονται.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Όχι, μιας και η κάρτα μιας χρήσης χρήσης δεν μπορεί να κάνει επαναλαμβανόμενες πληρωμές, καταστρέφεται μετά την χρήση. Κάπως γίνονται flag και απορρίπτονται.

Ευχαριστώ....

Αυτό κατάλαβα και εγώ.... απλα επειδή ήθελα να κάνω μια και μοναδική πληρωμή είπα να βάλω μιας χρήσης και δεν πέρασε, οπότε έβαλα την κανονική και άφησα ενεργοποιημένη την επιλογή να μην γίνει άλλη πληρωμή   

Δημοσ.
11 ώρες πριν, teot είπε

Σου αλλαξε ο αριθμος παρολο που δεν σε χρεωσε ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, runner69 είπε

Όταν "ενεργοποιηθεί" και δημιουργηθεί η νέα virtual card ισχύει για συγκεκριμένη ώρα. 

Παλιά "κρατούσε" μέχρι να γινόταν χρέωση (λόγο αυτού υπήρχαν σενάρια abuses των καρτών αυτών), τώρα λήγει. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, runner69 είπε

Να σου πω την αλήθεια ... δεν το πρόσεξα... απλα ειδα το μήνυμα που μου έβγαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...