Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, gabriel1981 said:

Σιχαμένες τράπεζες με τις ληστρικές προμήθειες . 

Τωρα εγινε θεμα στα ΜΜΕ..., λες και δεν το ξεραμε καποιοι απο πριν.
3% προμηθεια στις συναλλαγες POS (δηλ σχεδον ολες) στα ενοικιαζομενα δωματια εδω και χρονια.
Ολες, συννενοημενα.
Ανεξαρτητως τζιρου.
Αντε να στο κατεβασουν κανα 0,20% αν εχεις γνωστο...
3%..., για αυτοματοποιημενες συναλλαγες, για συναλλαγμα στην χωρα σου, τιποτε δεν μετραει, νταβατζης/συνεταιρος στην δουλεια σου με το ζορι δηλ...
Εε, τωρα το μαθαινει και ο κοσμακης απο τα ΜΜΕ, που "ξαφνικα" και "ολως τυχαιως", πηρε πολιτικες διαστασεις...λογω και των υπολοιπων κατηγοριων χρεωσεων.

Κλασσικο το σχεδιο, αφου προηγουμενως φουσκωσαν υπερβολικα ολες τις κατηγοριες συναλλαγων, εε, τωρα θα μας κανουν την χαρη να τις κατεβασουν λιγο, θα λεμε και ευχαριστω, ολοι happy, καταναλωτες, κυβερνηση, τραπεζες, απλα τα πραγματα, ολα καλα...

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s2117 είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει συνδικαιούχο στο λογαριασμό του στη revolut?

Σκεφτόμουν να μεταφέρω κάποιες οικονομίες εκεί ώστε να έχω αυτό το 2,37% επιτόκιο που δίνει για αποταμίευση, αλλά αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί, θα ήθελα να υπάρχει κάποιος συνδικαιούχος στο λογαριασμό, να πάρει τα χρήματα.

Αν έχει και ο άλλος δικαιούχος Revolut, είναι υπόθεση 1'. 

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, s2117 είπε

Σκεφτόμουν να μεταφέρω κάποιες οικονομίες εκεί ώστε να έχω αυτό το 2,37% επιτόκιο που δίνει για αποταμίευση, αλλά αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί, θα ήθελα να υπάρχει κάποιος συνδικαιούχος στο λογαριασμό, να πάρει τα χρήματα.

Δεν γίνεται αυτό από όσο ξέρω. Αν είστε και οι 2 μέλη, μπορείτε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό λογαριασμό κοινό και μάλιστα με κάρτα virtual συνδεδεμένη.

Οι ατομικοί λογαριασμοί του καθενός θα παραμείνουν και οι επενδυτικοί επίσης, αλλά δεν θα μπορείς να πειράξεις εσύ τον επενδυτικό του άλλου, ούτε εκείνος τον δικό σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει συνδικαιούχο στο λογαριασμό του στη revolut?

Συνδικαιούχος στον κύριο ατομικό σου λογαριασμό δεν γίνεται(οπως σε μια τράπεζα που προσθέτεις ενα όνομα σε ενα λογαριασμό σου), πρέπει να ανοίξεις ενα άλλον λογαριασμό που να είναι κοινός. 

Επίσης αυτος δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλες επενδύσεις που τυχόν εχεις παρά μόνο αυτόν το κοινό λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ @NikosKallithea και @Doubt.

Οπότε αν ανοίξουμε ένα κοινό λογαριασμό, υπάρχει η επιλογή για "κοινό αποταμιευτικό",  ώστε να έχουμε και οι 2 κανονικά πρόσβαση και διαχείρισή του ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Οπότε αν ανοίξουμε ένα κοινό λογαριασμό, υπάρχει η επιλογή για "κοινό αποταμιευτικό",  ώστε να έχουμε και οι 2 κανονικά πρόσβαση και διαχείρισή του ;

Όχι, είναι απλός λογαριασμός ηλεκτρονικού χρήματος, δεν τοκίζεται, δεν επενδύεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Ευχαριστώ @NikosKallithea και @Doubt.

ή δίνεις κωδικούς κλπ ή βγάζεις μια ακόμα κάρτα και την δίνεις στο άλλο άτομο.Μπορείς να την έχεις παγωμένη την κάρτα αν θες ώστε να μην έχει πρόσβαση χωρίς δικιά σου άδεια.

Ισως πάλι να γίνεται να ανοίξει το άλλο άτομο revolut και να κάνει αυτόματη μεταφορά απο τον δικό σου λογαριασμό όταν θα πέφτει κάτω απο κάποιο όριο ο λογαριασμός του άλλου ατόμου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερίζω την παρέα. 

Πρόκειται να ταξιδέψω τα Χριστούγεννα στην Πολωνία. Πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με την κάρτα της revolut, με την οποία σκέφτομαι να κάνω όλες τις πληρωμές;   Ή μήπως είναι καλύτερα να έχω μετρητά; Και αν ναι, να έχω ευρώ, η να κάνω συνάλλαγμα ζλότι; 

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Δημοσ.

Καλησπερα,

σκεφτομαι να βαλω καποια χρηματα στο ευελικτο κεφαλαιο της revolut μεχρι 5000 απλα για να τοκιζονται.

Ειναι ασφαλες;; υπαρχει κινδυνος να τα χασω;;

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα! Σε περιπτωση ατομικης επιχειρησης για source of funds, φανταζομαι στελνουμε Εκκαθαριστικό ε? Πέρυσι αυτο τους ειχα στειλε και δεν με ενοχλησαν ξανα, αλλα φετος ξαναεπεσε μηνυμα. Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, manolis27 είπε

Καλησπερα,

σκεφτομαι να βαλω καποια χρηματα στο ευελικτο κεφαλαιο της revolut μεχρι 5000 απλα για να τοκιζονται.

Ειναι ασφαλες;; υπαρχει κινδυνος να τα χασω;;

Είναι ασφαλές, καλύπτεσαι μέχρι 22.000ευρώ για πιθανή αφερεγγυότητα της Revolut.

Λεφτά δεν μπορείς να χάσεις, σε περίπτωση που το επιτόκιο πάει αρνητικό (που η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αλλά θεωρητικά υπάρχει) την πρώτη μέρα που δεις αρνητικό τόκο μεταφέρεις από τον Ευέλικτο λογαριασμό στο Προσωπικό σου και περιμένεις το επιτόκιο να γίνει πάλι θετικό.

Το θέμα οπότε είναι αν εμπιστεύεσαι την Revolut ή όχι ως εταιρεία, προσωπικά σε εμένα η κεντρική μου Τράπεζα, ο καθένας αποφασίζει για τον ευατό του όμως. 

Επεξ/σία από Billator
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε πριν μερικές μέρες στο εταιρικό mail το κάτωθι (legit είναι γιατί προέρχεται από domain [email protected]), για πρόταση συνεργασίας με επαγγελματικό λογαριασμό. Υπ'όψιν, η εταιρία μου είναι 100% εξαγωγική.

Screenshot 2024-12-10 at 08.48.36.png

Επεξ/σία από bill_viper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...