Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δηλαδη, για καθε συναλλαγη μεσω revolut με συνδεδεμενη ελληνικη καρτα, θα χρεωνει και η ελληνικη τραπεζα;

Προς το παρόν το κάνει μόνο η Εθνική και αφορά μόνο την φόρτιση της Revolut.

• Like 1
  • Απαντ. 11,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mindreader είπε

Δηλαδη, για καθε συναλλαγη μεσω revolut με συνδεδεμενη ελληνικη καρτα, θα χρεωνει και η ελληνικη τραπεζα;

Η Revolut δεν ειναι συνδεδεμενη με καμια ελληνική καρτα. Πώς θα σε χρεωσει ;

Η Εθνική χρεωνει οταν ανεβαζεις χρηματα απο καρτα της στην Revolut. όχι η Revolut

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να το παρακάμψουμε το χαράτσι, στέλνω κάθε μήνα 1κ περίπου ρεβο και από εκεί φεύγει σε 3-4 άλλες εταιρίες 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, someone- είπε

Πρέπει να βρούμε τρόπο να το παρακάμψουμε το χαράτσι, στέλνω κάθε μήνα 1κ περίπου ρεβο και από εκεί φεύγει σε 3-4 άλλες εταιρίες 

Μια λύση θα ήταν αν έχεις λογαριασμό και σε άλλη τράπεζα τότε να στέλνεις με IRIS τα λεφτά εκεί και να χρησιμοποιείς την αντίστοιχη κάρτα. Φυσικά αν υποθέσουμε ότι δεν θα βάλουν αντίστοιχο χαράτσι και οι άλλες τράπεζες.

7 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Αυτό με την χρέωση ισχύει μόνο για την εθνική η και για άλλες τράπεζες?

Αναφέρθηκε λίγο παραπάνω. Καλό είναι να διαβάζουμε τουλάχιστον την τελευταία σελίδα πριν ρωτήσουμε κάτι. Αλλά όπως και να έχει ας το επαναλάβουμε, προς το παρόν το κάνει μόνο η Εθνική.

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, someone- είπε

Στείλτα πρώτα στη payzy, αν έχεις 

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, gokuthelegend said:

Προς το παρόν το κάνει μόνο η Εθνική και αφορά μόνο την φόρτιση της Revolut.

Αρα μιλαμε μονο για top up, απο ΕΤΕ προς Revolut. Σωστα;

15 hours ago, alfeios said:

Η Revolut δεν ειναι συνδεδεμενη με καμια ελληνική καρτα. Πώς θα σε χρεωσει ;

Η Εθνική χρεωνει οταν ανεβαζεις χρηματα απο καρτα της στην Revolut. όχι η Revolut

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Σωστά 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Φήμες λένε ότι ακολουθεί στις χρεώσεις το ΡΡ.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

----

H απορια μου βεβαια ειναι, πως η ΕΤΕ μεχρι τωρα ΔΕΝ χρεωνε, και πως οι αλλες τραπεζες ΔΕΝ χρεωνουν προμηθεια, απο τη στιγμη που το top up ειναι 'εμβασμα εξωτερικου'.

Εγω που κανω top up στο Paypal, ξερω, η Πειραιως χρεωνει καθε φορα, 1,40 ευρω, για να στειλω χρηματα στο Paypal balance. Τι διαφορα ειχε λοιπον το top up στη Revolut και δεν χρεωνονταν; Δεν ηταν και αυτο, οπως προς το Paypal, εμβασμα σε λογαριασμο εξωτερικου;

Δημοσ.
35 minutes ago, mindreader said:

----

H απορια μου βεβαια ειναι, πως η ΕΤΕ μεχρι τωρα ΔΕΝ χρεωνε, και πως οι αλλες τραπεζες ΔΕΝ χρεωνουν προμηθεια, απο τη στιγμη που το top up ειναι 'εμβασμα εξωτερικου'.

Εγω που κανω top up στο Paypal, ξερω, η Πειραιως χρεωνει καθε φορα, 1,40 ευρω, για να στειλω χρηματα στο Paypal balance. Τι διαφορα ειχε λοιπον το top up στη Revolut και δεν χρεωνονταν; Δεν ηταν και αυτο, οπως προς το Paypal, εμβασμα σε λογαριασμο εξωτερικου;

Όχι δεν ήταν έμβασμα, ήταν χρέωση της κάρτας (πιστωτικής/χρεωστικής/prepaid), όπως κάνεις μια οποιαδήποτε αγορά στο διαδίκτυο, απλά με ειδικό κωδικό δραστηριότητας του εμπόρου-Revolut ("μεταφορά κεφαλαίου"). Για αυτή την περίπτωση είναι η συζήτηση.

Εννοείται πως μπορείς να κάνεις top up και με εμβασμα, πάντα μπορουσες, και εκεί πάντα ίσχυαν οι προμήθειες εμβάσματος.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, mindreader είπε

----

Ρεβολουτ δεν έχεις, έχεις ρωτήσει τα πάντα σχεδόν χωρίς να σε αφορά κάτι και τώρα κανείς και υπόδειξη στις τράπεζες να χρεώνουν εμάς τους υπόλοιπους;

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
3 minutes ago, Doubt said:

Ρεβολουτ δεν έχεις, έχεις ρωτήσει τα πάντα σχεδόν χωρίς να σε αφορά κάτι και τώρα κανείς και υπόδειξη στις τράπεζες να χρεώνουν εμάς τους υπόλοιπους;

Οχι βεβαια, υποδειξη λεει, προσπαθω να καταλαβω τη διαφορα. Γιατι ειπατε οτι δεν ειναι μια συνδεδεμενη καρτα, ωστοσο, χρεωνει σαν απλη χρεωση καρτας. Αν ειναι ετσι ομως, η ΕΤΕ αποφασισε, οτι οταν πχ χρεωνει ο 'Γιαννης', δηλαδη ο συγκεκριμενος, η συγκεκριμενη, η Revolut, εγω γουσταρω να βαζω εξτρα προμηθεια; Δηλαδη με αυτη τη λογικη, αυριο μπορει να αποφασισει να βαλει προμηθεια, σε επιλεγμενες αγορες με την 'καρτα' της. Καταλαβαινω λαθος; Προμηθεια, για χρεωση, απο συγκεκριμενο 'προμηθευτη'-λεγε με revolut;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mindreader είπε

Οχι βεβαια, υποδειξη λεει, προσπαθω να καταλαβω τη διαφορα. Γιατι ειπατε οτι δεν ειναι μια συνδεδεμενη καρτα, ωστοσο, χρεωνει σαν απλη χρεωση καρτας. Αν ειναι ετσι ομως, η ΕΤΕ αποφασισε, οτι οταν πχ χρεωνει ο 'Γιαννης', δηλαδη ο συγκεκριμενος, η συγκεκριμενη, η Revolut, εγω γουσταρω να βαζω εξτρα προμηθεια; Δηλαδη με αυτη τη λογικη, αυριο μπορει να αποφασισει να βαλει προμηθεια, σε επιλεγμενες αγορες με την 'καρτα' της. Καταλαβαινω λαθος; Προμηθεια, για χρεωση, απο συγκεκριμενο 'προμηθευτη'-λεγε με revolut;

Aκόμα δεν ξέρουμε αν αφορά αποκλειστικά την revolut.Υπάρχει και η wise  που έχει μεταφορά μέσω κάρτας/gpay .Δεν έχω ΕτΕ για να το δοκίμαζα.

• Like 1
Δημοσ.

Top up πάντως με Apple pay/Gpay δεν χρεώνει προμήθεια. Το πρόβλημα για μένα προσωπικά είναι ότι με το Apple pay δεν δίνει επιλογή για recurring top up, όπως είχε απευθείας από την κάρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...