christou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δοκίμασε κανείς να κάνει μεσω Google pay topup με κάρτα Εθνικής αν επίσης χρεώνει ; 1
asdfnikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, christou είπε Δοκίμασε κανείς να κάνει μεσω Google pay topup με κάρτα Εθνικής αν επίσης χρεώνει ; και απο εκει χρεώνει 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Κι εγώ πιστευω οτι θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι. Ας ελπισουμε οχι άμεσα
Costaskokk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η εν λόγω χρέωση δεν φαίνεται να έχει λογική (μέσω πιστωτικής).... Το ότι χρεώνεις την πιστωτική σου , είτε για αγορά είτε για μεταφορά , δεν θα έπρεπε να αφορά την Τράπεζα, αφού το έσοδο (μέσω του τόκου) θα το πάρει σε κάθε περίπτωση.... Αν γίνόταν μόνο στις χρεωστικές , έχει κάποια λογική... . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από Costaskokk
Doubt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ δεν ψάχνω λογική, άρχισα τις αναλήψεις και τα IRIS και αντίο σας. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Και εγώ έστειλα GBP σε άλλη τράπεζα με GBP λογαριασμό και με χρέωσε .Πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό. 1
andreasomagiras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 🤔 Δεν μπορώ να συνδέσω την κάρτα μου eurobank για να στείλω χρήματα από revolut. Απο την eurobank μου επιτρέπει να κάνω top up ενώ από την revolut δεν μου επιτρέπει να στείλω στην eurobank! Θα το "σκαλίσω" όσο μπορώ και αν δε βγάλω άκρη θα καλέσω στην eurobank αύριο!
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε 🤔 Δεν μπορώ να συνδέσω την κάρτα μου eurobank για να στείλω χρήματα από revolut. Απο την eurobank μου επιτρέπει να κάνω top up ενώ από την revolut δεν μου επιτρέπει να στείλω στην eurobank! Θα το "σκαλίσω" όσο μπορώ και αν δε βγάλω άκρη θα καλέσω στην eurobank αύριο! Δοκιμάζεις να τα στείλεις στην κάρτα της €μπανκ? Γιατί εγώ έτσι στέλνω.Και πάνε άμεσα. 1
andreasomagiras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δοκιμάζεις να τα στείλεις στην κάρτα της €μπανκ? Γιατί εγώ έτσι στέλνω.Και πάνε άμεσα. Δεν δέχεται την κάρτα, έτσι μου γράφει. Στο λογαριασμό από όσο θυμάμαι χρεώνει;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, andreasomagiras είπε Δεν δέχεται την κάρτα, έτσι μου γράφει. Στο λογαριασμό από όσο θυμάμαι χρεώνει; χρεώνει μικροέξοδα η revolut,στα λέει πριν στείλεις. Εστειλα 85€ στις 29-11 στην €μπανκ για να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας και μου πήρε 0,50€ η revolut. H κάρτα είναι mastercard αν σημαίνει κάτι.
Lewnidas1995 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 μεταφορα απο εθνικη σε revolut μεσω apple pay 0 κρατησεις 3
alfeios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε χρεώνει μικροέξοδα η revolut,στα λέει πριν στείλεις. Εστειλα 85€ στις 29-11 στην €μπανκ για να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας και μου πήρε 0,50€ η revolut. H κάρτα είναι mastercard αν σημαίνει κάτι. Αν στείλεις σε κάρτα χρεώνει. Μπορείς να στείλεις σε λογαριασμό άμεσα και δωρεάν όσες αποστολές θέλεις μέχρι 20€ η κάθε αποστολή
andreasomagiras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, alfeios είπε Αν στείλεις σε κάρτα χρεώνει. Μπορείς να στείλεις σε λογαριασμό άμεσα και δωρεάν όσες αποστολές θέλεις μέχρι 20€ η κάθε αποστολή Δοκίμασα να στείλω σε λογαριασμό, αλλά μου έβγαλε ότι θα σταλούν την επόμενη μέρα, χωρίς να βρω επιλογή για άμεση αποστολή. Είχα συνδεδεμένη κάρτα και λογαριασμό eurobank, έκανα αλλαγή (νέο) λογαριασμό, κατάργηση του παλιού και συνδέθηκε με την παλιά κάρτα. Κάπου εκεί πρέπει να έγινε το μπέρδεμα! Θα το ψάξω με την ησυχία μου αύριο το απόγευμα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
alfeios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Δοκίμασα να στείλω σε λογαριασμό, αλλά μου έβγαλε ότι θα σταλούν την επόμενη μέρα, χωρίς να βρω επιλογή για άμεση αποστολή. Είχα συνδεδεμένη κάρτα και λογαριασμό eurobank, έκανα αλλαγή (νέο) λογαριασμό, κατάργηση του παλιού και συνδέθηκε με την παλιά κάρτα. Κάπου εκεί πρέπει να έγινε το μπέρδεμα! Θα το ψάξω με την ησυχία μου αύριο το απόγευμα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Σε μένα, στην Eurobank και στην Πειραιώς στέλνει άμεσα. Στην Alpha Bank την επόμενη μέρα. Η Eurobank έχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος αν είναι πάνω από 20€, η Πειραιώς αν είναι πάνω από 15€ (ή 20€ δεν θυμάμαι καλά) και η Alpha Bank αν το ποσό είναι πάνω από 5€
Doubt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε μεταφορα απο εθνικη σε revolut μεσω apple pay 0 κρατησεις Με Gpay και χρεωστική MasterCard χρέωσαν 3,5€ Μαύρο και φόλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα