turbat0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν και δεν εφαρμόζεται τόσο συχνά, το τυπικό είναι όντως να συμπληρώσεις την σχετική φόρμα Στην οποία απαιτούνται τα στοιχεία της κάρτας και αποστέλλεται με ένα απλό mail?
kon1to Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, turbat0s είπε Στην οποία απαιτούνται τα στοιχεία της κάρτας και αποστέλλεται με ένα απλό mail? ναι, αλλα επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής τρόπος, δεν εφαρμόζεται τόσο συχνά... είναι θέμα πολιτικής του Ξενοδοχείου..
darkmatinee Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, panosss567 είπε Πόσο καιρό κάνει να έρθει η φυσική κάρτα; Μου έστειλαν μια στις 5 του μηνός με ημερομηνία παραλαβής έως 15 Δεκεμβρίου , αλλά δεν έχει έρθει ακόμα . Να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό ; Υπομονή, τα ΕΛΤΑ αυτές τις μέρες δεν είναι και στα καλύτερά τους (ελληνικά και ξένα). 1
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Προσπαθώ να κάνω το πρώτο 10 euro top-up και με κάρτα της Alpha Bank(Enter VISA) δεν με αφήνει. Έγιναν verify τα στοιχεία μου.
Doubt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Προσπαθώ να κάνω το πρώτο 10 euro top-up και με κάρτα της Alpha Bank(Enter VISA) δεν με αφήνει. Έγιναν verify τα στοιχεία μου. Δεν γίνεται με κάρτα (ακόμα;) λόγω CC. Μόνο με έμβασμα μέσω ebanking.
Billator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος να προσθέσει την revolut σε google pay account και να την χρησιμοποιήσει με NFC από το κινητό; Μιας και η revolut δεν υποστηρίζει nfc ακόμα δυστυχώς.
bilya Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Billator είπε Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος να προσθέσει την revolut σε google pay account και να την χρησιμοποιήσει με NFC από το κινητό; Μιας και η revolut δεν υποστηρίζει nfc ακόμα δυστυχώς. μια χαρα λειτουργεί.
Billator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, bilya είπε μια χαρα λειτουργεί. Thanks, δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου πορτοφόλι σε κάποιες περιπτώσεις οπότε αυτό είναι πολύ βολικό για μένα.
alexpen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Billator είπε Thanks, δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου πορτοφόλι σε κάποιες περιπτώσεις οπότε αυτό είναι πολύ βολικό για μένα. Μόνο κάποιες MasterCard της Revolut μπαίνουν στο Google pay.
Billator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexpen είπε Μόνο κάποιες MasterCard της Revolut μπαίνουν στο Google pay. Mastercard έχω οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα 1
g_kor06 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα , Ιανουάριο του 2019 λήγει η προπληρωμένη κάρτα Revolut που έχω στα χέρια μου (κανονικό πλαστικό όχι άυλη) Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία ανανέωσης , αποστολής άλλης , τυχόν χρέωσης ?? Ευχαριστω
alexpen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, g_kor06 είπε Καλησπέρα , Ιανουάριο του 2019 λήγει η προπληρωμένη κάρτα Revolut που έχω στα χέρια μου (κανονικό πλαστικό όχι άυλη) Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία ανανέωσης , αποστολής άλλης , τυχόν χρέωσης ?? Ευχαριστω Διάβασε το νήμα, έχει απαντηθεί
bjj-p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, bilya είπε μια χαρα λειτουργεί. 15 ώρες πριν, Billator είπε Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος να προσθέσει την revolut σε google pay account και να την χρησιμοποιήσει με NFC από το κινητό; Μιας και η revolut δεν υποστηρίζει nfc ακόμα δυστυχώς. καμμια παραπομπη πως λειτουργει; σε ios? κ pm για να μη σπαμαρουμε το θεμα
Nate Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα εγγραφή, αλλά το ονοματεπώνυμο το έγραψα με μικρά γράμματα και όχι όλο κεφαλαία. Θα υπάρχει θέμα; Με έκαναν verify πάντως. Επίσης, η κάρτα δεν είναι δωρεάν μέχρι τις 25 Δεκέμβρη; Γιατί μου ζητάει 10 ευρώ φόρτιση για να μου στείλει την κάρτα; edit: Άκυρο το δεύτερο ερώτημα, ζητάνε τα 10 ευρώ για επαλήθευση. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Nate
d_gkal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 On 19/12/2018 at 23:11, g_kor06 said: Καλησπέρα , Ιανουάριο του 2019 λήγει η προπληρωμένη κάρτα Revolut που έχω στα χέρια μου (κανονικό πλαστικό όχι άυλη) Ξέρετε ποια είναι η διαδικασία ανανέωσης , αποστολής άλλης , τυχόν χρέωσης ?? Ευχαριστω Τις προαλλες εληξε η δική μου. Μπήκα στην εφαρμογή. Επέλεξα αποστολη νέας κάρτας. Σε λιγες ημέρες την παρέλαβα! Απ οτι βλέπω ειναι NFC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα