Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

παλικάρια επειδή δεν είναι δικό μου το θέμα και το μοιράζουμε δια 5 αλλά το πληρώνω εγώ αν ειναι να τους λεω οτι εχει 2,5€ και να πρέπει να μου στείλουν 3+ δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχουν μετά.

προσπαθώ να βρω μια λύση καθώς θα έχω την εξής ερώτηση: ναι οκ εμείς τι να σου στείλουμε τότε; να τους λεω να το υπολογίζουν μόνοι τους κάθε 1 του μήνα που θα γίνεται η χρέωση αναλόγως τις ισοτιμίες;

οι καλοι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ελπίζω τα δικά σας προβλήματα να ειναι αν θα πάρετε το Μ4 η το GT3 RS φέτος.😅

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μιλάμε για "fees" τύπου 0,01-0,03 του ευρώ (και αν) για τα ποσά που σε ενδιαφέρουν. Αν τα καλύψεις x5 (στην περίπτωση που ΟΛΟΙ θα σου στέλνουν σε άλλα νομίσματα) άντε και να μπεις 0,05€-0.15€ μέσα σε κάθε πληρωμή και αν. 

Από την άλλη μέσω Revolut ο καθένας μπορεί να σου στέλνει το ποσό κατευθείαν σε ευρώ. Νομίζω it's ok.

Θα σου στέλνουν πάντα το αντίτιμο σε ευρώ και δεν θα χάνεις ούτε cents, αυτό είναι και το σωστό από πλευράς τους. Χωρίς να μπλέκεις εσύ με ισοτιμίες. 

Επεξ/σία από Billator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

παλικάρια επειδή δεν είναι δικό μου το θέμα και το μοιράζουμε δια 5 αλλά το πληρώνω εγώ αν ειναι να τους λεω οτι εχει 2,5€ και να πρέπει να μου στείλουν 3+ δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να έχουν μετά.

προσπαθώ να βρω μια λύση καθώς θα έχω την εξής ερώτηση: ναι οκ εμείς τι να σου στείλουμε τότε; να τους λεω να το υπολογίζουν μόνοι τους κάθε 1 του μήνα που θα γίνεται η χρέωση αναλόγως τις ισοτιμίες;

Σε ευρώ δεν θα πληρώνεις;Θα σου στέλνουν ευρώ και τέλος.

Αφού δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο γαϊδάρων άχυρο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Τους λες απλά να σου στείλουν τόσα ευρώ, και άσε τις ισοτιμίες να τις ψάξουν μόνοι τους. Τους λες ότι εσύ πληρώνεις σε ευρώ, όχι σε άλλα νομίσματα, και να κάνουν αυτοί την μετατροπή από το δικό τους νόμισμα. Το ότι ένας φίλος σου μετακόμισε σε χώρα που δεν έχει ευρώ είναι δικό του πρόβλημα, όχι δικό σου, και φαντάζομαι ότι είναι ενήλικας με κριτική ικανότητα, αν του πεις ότι υπάρχει προμήθεια για το συνάλλαγμα θα καταλάβει.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...