gokuthelegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, mindreader είπε Απο τη στιγμη που για να λειτουργησεις τη revolut, πρεπει να συνδεσεις καρτα πχ ελληνικης τραπεζας, ποιο το νοημα, τι κερδιζεις με τη revolut; Ειναι σαν εξτρα ασφαλεια, οπως οταν επιλεγω μεσω paypal, ωστε να μην αναγκαζομαι να δινω τα στοιχεια της χρεωστικης μου; Δεν καταλαβαινω, γιατι να αγορασω κατι με revolut, σε φυσικο καταστημα ή διαδικτυακα, σε σχεση με την χρεωστικη. Μονο ως εξτρα ασφαλεια το αντιλαμβανομαι, σαν το paypal, με εξτρα δυνατοτητα φυσικα για χρηση σε pos. Έχει καλύτερες ισοτιμίες σε συνάλλαγμα, αν για παράδειγμα θες να κάνεις κάποια συναλλαγή σε Δολάρια Αμερικής, Λίρες Αγγλίας ή άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ. Είναι ότι πρέπει για όσους ψωνίζουν από το εξωτερικό προϊόντα (πχ από το Amazon ή το Ebay) ή υπηρεσίες. 2ον, την φορτίζεις με όσα χρήματα θέλεις και δεν φοβάσαι μην σε χρεώσουν παραπάνω. Αν θέλεις να κάνεις ψώνια 50 ευρώ, την φορτίζεις με 50 ευρώ και δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. Έμεσα έχεις και έλεγχο στα πόσα χρήματα σπαταλάς. Επίσης, κάποιοι το θεωρούν θετικό και άλλοι αρνητικό, το θετικό είναι ότι δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για τα χρήματα που σπαταλάς, οπότε μπορείς να κάνεις αγορές λίγο πιο άνετα. Το αρνητικό είναι ότι οι αγορές δεν περνάνε αυτόματα στο αφορολόγητο (αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει, μπορεί και όχι). Και πολλά άλλα που ίσως να μου διαφεύγουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Έχει καλύτερες ισοτιμίες σε συνάλλαγμα, αν για παράδειγμα θες να κάνεις κάποια συναλλαγή σε Δολάρια Αμερικής, Λίρες Αγγλίας ή άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ. Είναι ότι πρέπει για όσους ψωνίζουν από το εξωτερικό προϊόντα (πχ από το Amazon ή το Ebay) ή υπηρεσίες. 2ον, την φορτίζεις με όσα χρήματα θέλεις και δεν φοβάσαι μην σε χρεώσουν παραπάνω. Αν θέλεις να κάνεις ψώνια 50 ευρώ, την φορτίζεις με 50 ευρώ και δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. Έμεσα έχεις και έλεγχο στα πόσα χρήματα σπαταλάς. Επίσης, κάποιοι το θεωρούν θετικό και άλλοι αρνητικό, το θετικό είναι ότι δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για τα χρήματα που σπαταλάς, οπότε μπορείς να κάνεις αγορές λίγο πιο άνετα. Το αρνητικό είναι ότι οι αγορές δεν περνάνε αυτόματα στο αφορολόγητο (αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει, μπορεί και όχι). Και πολλά άλλα που ίσως να μου διαφεύγουν. χαρά στο κουράγιο σου 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν κάνει για εσένα είπαμε.Τι το παλευεις; To παλευω για εναν φιλο μου, που μου ειπε να το ψαξω και να του πω. Φυσικα, αν γινει συμφερον, θα το εξετασω και για μενα! 3 hours ago, gokuthelegend said: Έχει καλύτερες ισοτιμίες σε συνάλλαγμα, αν για παράδειγμα θες να κάνεις κάποια συναλλαγή σε Δολάρια Αμερικής, Λίρες Αγγλίας ή άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ. Είναι ότι πρέπει για όσους ψωνίζουν από το εξωτερικό προϊόντα (πχ από το Amazon ή το Ebay) ή υπηρεσίες. 2ον, την φορτίζεις με όσα χρήματα θέλεις και δεν φοβάσαι μην σε χρεώσουν παραπάνω. Αν θέλεις να κάνεις ψώνια 50 ευρώ, την φορτίζεις με 50 ευρώ και δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. Έμεσα έχεις και έλεγχο στα πόσα χρήματα σπαταλάς. Επίσης, κάποιοι το θεωρούν θετικό και άλλοι αρνητικό, το θετικό είναι ότι δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για τα χρήματα που σπαταλάς, οπότε μπορείς να κάνεις αγορές λίγο πιο άνετα. Το αρνητικό είναι ότι οι αγορές δεν περνάνε αυτόματα στο αφορολόγητο (αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει, μπορεί και όχι). Και πολλά άλλα που ίσως να μου διαφεύγουν. Νομιζω εχει ειπωθει, οτι πλεον αν ανοιξεις νεο λογαριασμο, ζητανε αφμ. Εγω αυτο που λες, με τον ελεγχο τι ξοδευεις, το κανω με την ελληνικη χρεωστικη. Βαζω μεσα οσα πρεπει, για να γραψει το γ@μοαφορολογητο που μας φορτωσαν με ζορι. Και συναλλαγες με εξωτερικο, μεσω paypal. Για τις ισοτιμιες το εχω ακουσει, αλλα μαλλον εχει νοημα, αν καποιος ταξιδευει πολυ εξω, ή κανει αγορες δικτυακες σε αλλα νομισματα. Για μια στο τοσο μεσω ebay, δε βαριεσαι. Ακομη και στο shein που ψωνιζω, σε ευρω πληρωνω, μεσω paypal φυσικα. Οποτε, δεν πληρωνω τιποτε για αλλαγη συναλλαγματος. Δεν βλεπω κανενα πλεονεκτημα wow στη revolut. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, mindreader είπε 1.Ακομη και στο shein που ψωνιζω, σε ευρω πληρωνω, μεσω paypal φυσικα. Οποτε, δεν πληρωνω τιποτε για αλλαγη συναλλαγματος. 2.Δεν βλεπω κανενα πλεονεκτημα wow στη revolut. Νομίζεις οτι δεν πληρώνεις προμήθεια συναλλάγματος στο shein (1)Στα $11,30 που εχει κατι που ειδα στην τυχη, εσυ πληρωνεις 10,49 ενω με ρεβο θα πλήρωνες 10,39 10 λεπτακια στα αρπάξαμε μονο για μια αγορα (2)Αρα ουτε να ψωνίζεις ξέρεις αλλα και ταυτόχρονα βγαζεις και λανθασμένα συμπεράσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε To παλευω για εναν φιλο μου, που μου ειπε να το ψαξω και να του πω. Δεν βλεπω κανενα πλεονεκτημα wow στη revolut. Πες του φίλου σου να γραφτεί να ρωτήσει μονος του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 5 hours ago, gokuthelegend said: Έχει καλύτερες ισοτιμίες σε συνάλλαγμα, αν για παράδειγμα θες να κάνεις κάποια συναλλαγή σε Δολάρια Αμερικής, Λίρες Αγγλίας ή άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ. Είναι ότι πρέπει για όσους ψωνίζουν από το εξωτερικό προϊόντα (πχ από το Amazon ή το Ebay) ή υπηρεσίες. 2ον, την φορτίζεις με όσα χρήματα θέλεις και δεν φοβάσαι μην σε χρεώσουν παραπάνω. Αν θέλεις να κάνεις ψώνια 50 ευρώ, την φορτίζεις με 50 ευρώ και δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. Έμεσα έχεις και έλεγχο στα πόσα χρήματα σπαταλάς. Επίσης, κάποιοι το θεωρούν θετικό και άλλοι αρνητικό, το θετικό είναι ότι δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για τα χρήματα που σπαταλάς, οπότε μπορείς να κάνεις αγορές λίγο πιο άνετα. Το αρνητικό είναι ότι οι αγορές δεν περνάνε αυτόματα στο αφορολόγητο (αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει, μπορεί και όχι). Και πολλά άλλα που ίσως να μου διαφεύγουν. + Δωρεάν εμβάσματα + Χρεωστικές κάρτες μίας χρήσης, που καταστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, stavros750 είπε + Δωρεάν εμβάσματα + Χρεωστικές κάρτες μίας χρήσης, που καταστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής Κάτι πιο εκλεκτό;Αυτά δεν ειναι wow!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάτι πιο εκλεκτό;Αυτά δεν ειναι wow!!! Το έχω.. Αν είσαι καλός στα Referrals δίνουν 50άρικο 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Billator είπε Το έχω.. Αν είσαι καλός στα Referrals δίνουν 50άρικο στα 35€ είμαι εγώ.!Γμτ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 58 minutes ago, stavros750 said: + Δωρεάν εμβάσματα + Χρεωστικές κάρτες μίας χρήσης, που καταστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής Δηλαδη, δωρεαν top up(εμβασμα στην deutche bank) στο paypal ας πουμε; Που τωρα πληρωνω 1,40 ευρω ανα εμβασμα απο το ebanking; 2 hours ago, NikosKallithea said: Νομίζεις οτι δεν πληρώνεις προμήθεια συναλλάγματος στο shein (1)Στα $11,30 που εχει κατι που ειδα στην τυχη, εσυ πληρωνεις 10,49 ενω με ρεβο θα πλήρωνες 10,39 10 λεπτακια στα αρπάξαμε μονο για μια αγορα (2)Αρα ουτε να ψωνίζεις ξέρεις αλλα και ταυτόχρονα βγαζεις και λανθασμένα συμπεράσματα Για περιμενε. Ως διαμενων στην Ευρωπη, θα ψωνισω απο το subdomain του 'ευρωπαϊκου' shein. Εκει, τις τιμες τις εχει σε ευρω. Δηλαδη τι μου λες, για να καταλαβω, οτι θα επρεπε, που δεν ξερω αν γινεται, να μπω απο το αμερικανικο (us) shein, αν υποθεσουμε οτι οι μονες αμεταβλητες τιμες ειναι σε δολλαριο, και να παραγγειλω απο το 'αμερικανικο' subdomain του shein με τιμες σε δολλαριο, και να να πληρωσω με revolut, γιατι ετσι ειναι φτηνοτερες τιμες; Δεν καταλαβαινω αυτο που λες, οτι πληρωνω 10,49, με paypal απο το 'eur'/shein, ενω με revo θα πληρωνα 10,39. Για πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Επίσης όταν αγοράζουμε από asos πληρώνουμε με Revolut σε λίρα και η τιμή είναι πιο χαμηλή από το να το αλλάξει το site σε ευρώ πόσο μάλλον να το αλλάξει η τράπεζα. Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα; Μακάρι να μπορούσα να πάω τη μισθοδοσία μου revo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, someone- είπε Επίσης όταν αγοράζουμε από asos πληρώνουμε με Revolut σε λίρα και η τιμή είναι πιο χαμηλή από το να το αλλάξει το site σε ευρώ πόσο μάλλον να το αλλάξει η τράπεζα. Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα; Μακάρι να μπορούσα να πάω τη μισθοδοσία μου revo. Ακομα και για αεροπορικά εισιτήρια ,έκλεισα τις προάλλες με Jet2 και επειδή ηταν αναχώρηση απο Ελλάδα έβγαλε την τιμή σε ευρώ.Το γυρίζω σε λίρες και ήταν πιο φτηνό,έχουν δικιά τους ισοτιμία και κλέβουν χωρίς να το πάρεις είδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 9 hours ago, mindreader said: To παλευω για εναν φιλο μου, που μου ειπε να το ψαξω και να του πω. Φυσικα, αν γινει συμφερον, θα το εξετασω και για μενα! Αν δεν δοκιμασεις, ειτε εσυ, ειτε ο φιλος σου, δεν προκειται να καταλαβετε τιποτε. Γιατι ειναι παρα πολλα τα πλεονεκτηματα μαζεμενα, ναι και αλλα εκτος των προαναφερθεντων. Αλλα θελει πιο πολυ χρονο να στα γραψει και να στα εξηγησει οποιοσδηποτε, απο το να την δοκιμασεις κατ'ιδιαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mindreader είπε Δηλαδη, δωρεαν top up(εμβασμα στην deutche bank) στο paypal ας πουμε; Που τωρα πληρωνω 1,40 ευρω ανα εμβασμα απο το ebanking; Για περιμενε. Ως διαμενων στην Ευρωπη, θα ψωνισω απο το subdomain του 'ευρωπαϊκου' shein. Εκει, τις τιμες τις εχει σε ευρω. Δηλαδη τι μου λες, για να καταλαβω, οτι θα επρεπε, που δεν ξερω αν γινεται, να μπω απο το αμερικανικο (us) shein, αν υποθεσουμε οτι οι μονες αμεταβλητες τιμες ειναι σε δολλαριο, και να παραγγειλω απο το 'αμερικανικο' subdomain του shein με τιμες σε δολλαριο, και να να πληρωσω με revolut, γιατι ετσι ειναι φτηνοτερες τιμες; Δεν καταλαβαινω αυτο που λες, οτι πληρωνω 10,49, με paypal απο το 'eur'/shein, ενω με revo θα πληρωνα 10,39. Για πες μου. Δωρεάν εμβάσματα. Στέλνεις λεφτά από τη Revolut σε οποιοδήποτε ΙΒΑΝ ευρωζώνης χωρις καμία προμήθεια. Και είναι instant transfer. Η revolut είναι τράπεζα. Δεν είναι ανταγωνιστής του Paypal. Και σύντομα πιστεύω θα έρθουν και ΙΒΑΝ με GR μπροστά, κάνει αρκετά επιθετική καμπάνια στην αγορά Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από ProponitisTouKanape 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ProponitisTouKanape said: Δωρεάν εμβάσματα. Στέλνεις λεφτά από τη Revolut σε οποιοδήποτε ΙΒΑΝ ευρωζώνης χωρις καμία προμήθεια. Και είναι instant transfer. Η revolut είναι τράπεζα. Δεν είναι ανταγωνιστής του Paypal. Και σύντομα πιστεύω θα έρθουν και ΙΒΑΝ με GR μπροστά, κάνει αρκετά επιθετική καμπάνια στην αγορά Αυτο ειναι οντως πολυ πολυ θετικο. Γιατι επιβαρυνομαι αρκετα συχνα με εξοδα για εμβασματα. --- Ομως, η revolut δεν προσφερει δυνατοτητα διαχειρισης μεσω web/browser/ebanking. Σωστα; Μονο μεσω της εφαρμογης στο κινητο; Ελευθερη αγορα εχουμε, οποτε αυριο μπορει να βρεθει και μια εταιρια και να πει οτι εγω γουσταρω να δινω banking διαδικασιες μεσω imode/cosmote ή ....wap, αλλα για μενα δεν ειναι 'επαγγελματιας' καποιος, αν μου λεει οτι πρεπει να το διαχειριζομαι αποκλειστικα μεσω κινητου. Αδιανοητο να στερεις τις δυνατοτητες ενος υπολογιστη, απο οσους το χρειαζονται. Πραγματικα, στα ορια του ακατανοητου και ακαταλογιστου το θεωρω, δηλαδη απλα ειναι ασυλληπτο. Σαν να πουλας αυτοκινητο με 3 ροδες. Μπορει να κανει και θραυση, σε αναπηρα παιδια που παιζουν με το κινητο στο χερι, αλλα το τρικυκλο δεν θα γινει ποτε επαγγελματικο μεσο στις μερες μας. Anyway, σεβαστη η επιλογη της καθε revolut, ελευθερη αγορα εχουμε. Αντε και να καταργησουν και το android και το ios version και να επεκταθουν σε Blackberry και windows mobile, αφου στα ακατανοητα μυαλα τους το ebanking μεσω browser σε υπολογιστη ειναι για αυτους απορριπτεο. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα