prefuse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου θα μου βάλουν ενα μικρό ποσό απο ασφαλιστική και αν γίνεται θέλω να αποφύγω τα 4€ που κρατάνε οι 4 συστημικές τράπεζες, τους ρώτησα τι τράπεζα χρησιμοποιούν αλλα δεν μου απάντησαν οποτε είπα να δώσω IBAN σε λογαριασμό της relolut μου ζητάνε αποδεικτικό/φωτοτυπία/εκτύπωση απο ιντερνετ banking ή εκτύπωση απο το κατάστημα της τράπεζας. το αντίστοιχο αποδεικτικό λογαριασμού απο το revolut app ειναι το Account confirmation ? Account > Documents >Personal Account > Account confirmation
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε θα μου βάλουν ενα μικρό ποσό απο ασφαλιστική και αν γίνεται θέλω να αποφύγω τα 4€ που κρατάνε οι 4 συστημικές τράπεζες, τους ρώτησα τι τράπεζα χρησιμοποιούν αλλα δεν μου απάντησαν οποτε είπα να δώσω IBAN σε λογαριασμό της relolut μου ζητάνε αποδεικτικό/φωτοτυπία/εκτύπωση απο ιντερνετ banking ή εκτύπωση απο το κατάστημα της τράπεζας. το αντίστοιχο αποδεικτικό λογαριασμού απο το revolut app ειναι το Account confirmation ? Account > Documents >Personal Account > Account confirmation Δεν υπάρχει χρέωση σε επιστροφές απο ασφαλιστικές γιατι σου τα στέλνουν απο την ιδια τράπεζα.
prefuse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, NikosKallithea said: Δεν υπάρχει χρέωση σε επιστροφές απο ασφαλιστικές γιατι σου τα στέλνουν απο την ιδια τράπεζα. Δηλ.εχουν λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ανάλογα τι τράπεζα έχεις, στα στέλνουν από την ίδια; Πρώτη φορά θα μου πιστωθούν λεφτά από ασφαλιστική, έστειλα λογαριασμό revolut τώρα αν θα χρεωθώ κάτι δεν γνωρίζω.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, prefuse είπε Δηλ.εχουν λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ανάλογα τι τράπεζα έχεις, στα στέλνουν από την ίδια; Πρώτη φορά θα μου πιστωθούν λεφτά από ασφαλιστική, έστειλα λογαριασμό revolut τώρα αν θα χρεωθώ κάτι δεν γνωρίζω. Χωρίς να ξέρω φαντάζομαι ότι γίνεται διακίνηση πολλών χρημάτων, αλίμονο αν συνεργαζόντουσαν μόνο με 1 τράπεζα. Σοβαρές εταιρείες συνεργάζονται με όλες τις τράπεζες.
prefuse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, gokuthelegend said: Χωρίς να ξέρω φαντάζομαι ότι γίνεται διακίνηση πολλών χρημάτων, αλίμονο αν συνεργαζόντουσαν μόνο με 1 τράπεζα. Σοβαρές εταιρείες συνεργάζονται με όλες τις τράπεζες. Ναι πολύ πιθανόν αυτό που γράφεις, τώρα αν είναι σοβαρή εταιρία δεν γνωρίζω, στο χαρτί διαβάζω ότι πρόκειται για εταιρεία με έδρα στην Μάλτα και εκπροσώπηση Ελλάδα. Τώρα αν έχουν λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, δεν το γνωρίζω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από prefuse
asdfnikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, prefuse είπε Ναι πολύ πιθανόν αυτό που γράφεις, τώρα αν είναι σοβαρή εταιρία δεν γνωρίζω, στο χαρτί διαβάζω ότι πρόκειται για εταιρεία με έδρα στην Μάλτα και εκπροσώπηση Ελλάδα. Τώρα αν έχουν λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, δεν το γνωρίζω. όπως και έχει στην Revolut δεν θα χρεωθείς εισερχόμενο έμβασμα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, prefuse είπε Δηλ.εχουν λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες και ανάλογα τι τράπεζα έχεις, στα στέλνουν από την ίδια; Πρώτη φορά θα μου πιστωθούν λεφτά από ασφαλιστική, έστειλα λογαριασμό revolut τώρα αν θα χρεωθώ κάτι δεν γνωρίζω. Εδω ο κάθε θνητός εχει λογαριασμούς σε 2-3 τράπεζες ολόκληρη ασφαλιστικής λες να εχει μόνο σε μια. Τεσπα μπορείς να τους ρωτήσεις κιόλας 1
prefuse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, NikosKallithea said: Εδω ο κάθε θνητός εχει λογαριασμούς σε 2-3 τράπεζες ολόκληρη ασφαλιστικής λες να εχει μόνο σε μια. Τεσπα μπορείς να τους ρωτήσεις κιόλας Εγραψα καπου οτι η ασφαλιστική θα εχει μονο σε μια; Σκέψου ποσες τράπεζες εχει η κάθε χώρα και εχουν λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες της ευρώπης και του πλανήτη; Τεσπα, φυσικά και τους ρώτησα (το αναφέρω και στο πρώτο ποστ που εκανες παράθεση) αλλα δεν απάντησαν, οποτε έστειλα οτι χαρτιά ζητούσαν γιατι θα καθυστερούσε και άλλο. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από prefuse
jimmysss! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Εκανα ρεφερ φιλο για να φτιαξει ρεβολουτ λογαριασμο και για να παρουμε το μπονους εγγραφησ πρεπει να παραγγειλει την καρτα κλπ κλπ. Φυσικα η καρτα εχει delivery fees. μπορουμε να τα αποφυγουμε;
Bourdoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, jimmysss! είπε Εκανα ρεφερ φιλο για να φτιαξει ρεβολουτ λογαριασμο και για να παρουμε το μπονους εγγραφησ πρεπει να παραγγειλει την καρτα κλπ κλπ. Φυσικα η καρτα εχει delivery fees. μπορουμε να τα αποφυγουμε; Όχι απ' όσο γνωρίζω
atrias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) λάθος μήνυμα παρακαλώ σβήστε Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από atrias
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μου ήρθε το παρακάτω email από την revolut, η υποτίθεται από την revolut. Και έχει ένα σύνδεσμο με την μορφή, πατήστε υποβολή πληροφοριών, δεν γράφει δηλαδή τον σύνδεσμο ολόκληρο, ώστε να έχω την επιλογή να κάνω αντιγραφή επικόλληση. Πάτησα στον σύνδεσμο και η Google δεν με σύνδεσε, έβγαλε όμως μήνυμα που έγραφε, πως η ιστοσελίδα αυτή θεωρείτε ύποπτη και αν θέλω μπορώ να συνεχίσω με δική μου ευθύνη, πατώντας συνέχεια. Δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα, γιατί όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαι σχετικός με το θέμα. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με άλλον γνωστό μου. Γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να προχωρήσω στη διαδικασία η όχι;. Αυτή είναι η αρχή του eimail που μου ήρθε. Δεν βάζω όλο το email γιατί είναι μεγάλο, αν όμως νομίζετε πως χρειάζεται, μου λέτε να το ανεβάσω. Μεταφέρουμε την υπηρεσία Κρυπτονομισμάτων (και συνεπώς τους πελάτες μας που ζουν στον ΕΟΧ) από τη Revolut Ltd. στην RT Digital Securities Cyprus Ltd. (RTDSCL), προκειμένου να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς για τις αγορές κρυπτοστοιχείων (MiCA), οι οποίοι επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να συμμορφωθείτε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Κρυπτονομισμάτων μας, μετά την μετάβαση, χρειαζόμαστε ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες από εσάς.
Doubt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Μου ήρθε το παρακάτω email από την revolut, η υποτίθεται από την revolut. Και έχει ένα σύνδεσμο με την μορφή, πατήστε υποβολή πληροφοριών, δεν γράφει δηλαδή τον σύνδεσμο ολόκληρο, ώστε να έχω την επιλογή να κάνω αντιγραφή επικόλληση. Πάτησα στον σύνδεσμο και η Google δεν με σύνδεσε, έβγαλε όμως μήνυμα που έγραφε, πως η ιστοσελίδα αυτή θεωρείτε ύποπτη και αν θέλω μπορώ να συνεχίσω με δική μου ευθύνη, πατώντας συνέχεια. Δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα, γιατί όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαι σχετικός με το θέμα. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με άλλον γνωστό μου. Γνωρίζει κάποιος αν πρέπει να προχωρήσω στη διαδικασία η όχι;. Αυτή είναι η αρχή του eimail που μου ήρθε. Δεν βάζω όλο το email γιατί είναι μεγάλο, αν όμως νομίζετε πως χρειάζεται, μου λέτε να το ανεβάσω. Μεταφέρουμε την υπηρεσία Κρυπτονομισμάτων (και συνεπώς τους πελάτες μας που ζουν στον ΕΟΧ) από τη Revolut Ltd. στην RT Digital Securities Cyprus Ltd. (RTDSCL), προκειμένου να συμμορφωθούμε με τους κανονισμούς για τις αγορές κρυπτοστοιχείων (MiCA), οι οποίοι επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να συμμορφωθείτε με τις νομικές μας υποχρεώσεις και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Κρυπτονομισμάτων μας, μετά την μετάβαση, χρειαζόμαστε ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες από εσάς. ΟΚ είναι, έχει έρθει και σε μένα 1/10 κι έκανα τη διαδικασία. 1 1
fagoura Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Μου ήρθε το παρακάτω email από την revolut, η υποτίθεται από την revolut. Και έχει ένα σύνδεσμο με την μορφή, πατήστε υποβολή πληροφοριών, ... Θα στο βγαλει και μεσα στο app, καντο απο εκει, ειναι υποχρεωτικο αν αγοραζεις/πουλας crypto, εστω και για τις δωρεαν προσφορες τους. --- Σχετικα με αυτο παντως: Συλλογη δεδομενων κανει, ας ελπισουμε για τυπικους λογους η υποχρεωση απο ΕΕ η κατι παρομοιο, και οχι για μελλοντικη δικαιολογια να μπλοκαρει λογαριασμους μεχρι να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από fagoura
Demetris77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Είχα λογαριασμό στο Revolut και έχω καιρό να συνδεθώ. Μόλις βάζω το τηλέφωνο δεν μου έρχεται ποτέ το sms η το μήνυμα. Το ίδιο όταν βάζω το email. δεν μου έρχεται ποτέ. Το ίδιο όταν πάω να κάνω νέο account. δεν μου έρχονται τα μηνύματα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Demetris77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα