Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Fuel7 είπε καλησπέρα σε ολους.Θέλω να βάλω χρήματα στην κάρτα μου.Απλα δεν θέλω να τα βάλω μέσω της εφαρμογής,απλα θέλω να τα προσθέσω σαν τυπική κατάθεση στο μηχανημα!Γίνεται; και εαν ναι σε ποιάς τράπεζας το ΑΤΜ μπορω να το κάνω; Υπάρχει προμήθεια; Ευχαριστώ πολυ. Οχι δεν γίνεται.Μονο μεταφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselassos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, για μετατροπή συναλλάγματος από δολάρια σε ευρώ η revolut είναι χειρότερη αυτό το διάστημα από τις συστημικές τράπεζες σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tselassos είπε Καλημέρα, για μετατροπή συναλλάγματος από δολάρια σε ευρώ η revolut είναι χειρότερη αυτό το διάστημα από τις συστημικές τράπεζες σωστά? Όχι, πχ 1000$ στην πειριαώς είναι σήμερα 873,90ευρώ στην Revolut 906.36ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Billator είπε Όχι, πχ 1000$ στην πειριαώς είναι σήμερα 873,90ευρώ στην Revolut 906.36ευρώ. Δίνει περισσότερα και απο την ισότητα του xe, το οποίο δίνει σήμερα για τα 1000$ ->904,48 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δίνει περισσότερα και απο την ισότητα του xe, το οποίο δίνει σήμερα για τα 1000$ ->904,48 Ακριβώς, δεν γίνεται πάντα αλλά αρκετές φορές συμβαίνει (τις περισσότερες). Να πούμε ότι δεν γίνεται "μαγικά" αυτό απλά δεν αγοράζει συνάλλαγμα και κάνει εσωτερικό exchange και με το 1% fee του ΣΚ έχει και forex capital safety. Και για αυτό σε πολύ μεγάλα ποσά χρεώνει fees (ακόμα και με subscription) γιατί εκεί δεν ξέρει αν μπορεί να τα καλύψει με εσωτερικό FX exchange το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselassos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Όχι, πχ 1000$ στην πειριαώς είναι σήμερα 873,90ευρώ στην Revolut 906.36ευρώ. Στην Πειραιώς πως το έβγαλες? Βλέπω τιμές συναλλάγματος κάνω πράξεις αλλά δεν βγαίνει. Οπότε μετατρέπω με revolut και μετά στέλνω στον λογαριασμό μου στην τράπεζα το ποσό σε ευρώ με κάποιο μικρό κόστος σωστά? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από tselassos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tselassos είπε Στην Πειραιώς πως το έβγαλες? Βλέπω τιμές συναλλάγματος κάνω πράξεις αλλά δεν βγαίνει. Οπότε μετατρέπω με revolut και μετά στέλνω στον λογαριασμό μου στην τράπεζα το ποσό σε ευρώ με κάποιο μικρό κόστος σωστά? Δες απλά την παρεχόμενη σημερινή ισοτιμία. ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ -->1.1443 ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ --> 1.1388 Δεν έχει νόημα να τα βγάλεις από την Revolut θεωρώ, γιατί θα χρεωθείς και έμβασμα. Τώρα αν τα θες για μετρητά, εφορία, ΕΦΚΑ , ΦΠΑ κλπ εκεί αλλάζει. PS. Αν δεν τα έχεις άμεση ανάγκη περίμενε λίγους μήνες γιατί με την πτώση των επιτοκίων αναμένεται σίγουρη αύξηση του USD - EUR οπότε αν το ποσό είναι μεγάλο θα δεις διαφορά. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει συστηματικά το top up από Revolut προς κάποια κάρτα συστημικής τράπεζας; Υπάρχει ένα fee 0.7% , ξέρει κάποιος αν κάποια από τις τράπεζες χρεώνει και από πλευράς της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δλδ αν κανεις top up την payze apo revolut εχει fees? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Δλδ αν κανεις top up την payze apo revolut εχει fees? Μιλάω για διαφορετική λειτουργία, αποστολή χρημάτων μέσα από την Revolut σε κάρτα. Πχ αντί να στείλεις έμβασμα στην Πειραιώς από Revolut στέλνεις τα λεφτά στην κάρτα της Πειραιώς και φαίνονται ακαριαία. Σε αυτό που αναφέρεσαι το top up το κάνεις μέσα από την εφαρμογή της payzy όχι μέσα από την Revolut, και δεν υπάρχει χρέωση. Απλά δεν υποστηρίζουν πχ οι τράπεζες top up με αυτή την λογική. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, Billator είπε Μιλάω για διαφορετική λειτουργία, αποστολή χρημάτων μέσα από την Revolut σε κάρτα. Πχ αντί να στείλεις έμβασμα στην Πειραιώς από Revolut στέλνεις τα λεφτά στην κάρτα της Πειραιώς και φαίνονται ακαριαία. Σε αυτό που αναφέρεσαι το top up το κάνεις μέσα από την εφαρμογή της payzy όχι μέσα από την Revolut, και δεν υπάρχει χρέωση. Απλά δεν υποστηρίζουν πχ οι τράπεζες top up με αυτή την λογική. Δεν υπάρχει χρέωση από την μεριά της Ελληνικής τράπεζας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourisg1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ερώτηση για το ευέλικτο κεφάλαιο: αν κάποιος έχει δυο λογαριασμούς, έναν σε δολάρια και έναν σε ευρώ, η ¨προστασια¨ των 22.000€ ισχύει ξεχωριστά για τον καθένα ή αθροιστικά; Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, tsourisg1 είπε Ερώτηση για το ευέλικτο κεφάλαιο: αν κάποιος έχει δυο λογαριασμούς, έναν σε δολάρια και έναν σε ευρώ, η ¨προστασια¨ των 22.000€ ισχύει ξεχωριστά για τον καθένα ή αθροιστικά; Γνωρίζει κάποιος; Η προστασία είναι 22.000€ στο σύνολο για όλα τα διαφορετικά είδη επενδύσεων που έχεις κάνει μέσω της "Revolut Securities Europe UAB". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση στο premium με δωρεάν τους πρώτους δύο μήνες. Όταν τελειώσει η δωρεάν περίοδος πως θα γίνει η χρέωση; Από τον ευέλικτο ή θα πρέπει να έχω χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό; Θα ήθελα και μια γνώμη για το πρόγραμμα. Για εμένα αξίζει στα 10€ κυρίως για το VPN. Έχει κάποιες κρυφές χρεώσεις που δεν υπολογίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Καλησπέρα. Έκανα αναβάθμιση στο premium με δωρεάν τους πρώτους δύο μήνες. Όταν τελειώσει η δωρεάν περίοδος πως θα γίνει η χρέωση; Από τον ευέλικτο ή θα πρέπει να έχω χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό; Θα ήθελα και μια γνώμη για το πρόγραμμα. Για εμένα αξίζει στα 10€ κυρίως για το VPN. Έχει κάποιες κρυφές χρεώσεις που δεν υπολογίζω; Από τον προσωπικό τραβάει πάντα χρήματα Θα σου πω ένα μυστικό αλλά μην το πεις σε κανέναν Το VPN θα δουλεύει κανονικά ακόμα και αν ακυρώσεις την συνδρομή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα