9-11 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 6 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Επίσης άλλο το "συναλλαγές αξίας δεκάδων χιλιάδων" και άλλο το "δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές". Μα ακριβώς εκεί στάθηκα, έτσι όπως είναι διατυπωμένο δεν αναφέρεται στο ύψος (τόσες χιλιάδες ευρώ) των συναλλαγών αλλά στον αριθμό. «Δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές» γράφει ο @Billator όχι «Συναλλαγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ» (που μπορεί να είναι λίγες στον αριθμό)
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, 9-11 είπε Στέκομαι λίγο στο τονισμένο κείμενο γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός. Το εκατοντάδες ή χιλιάδες συναλλαγές δεν θα με παραξένευε. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες; Ισχύει όντως ή το ’γραψες καθ’ υπερβολή; Ο μέσος Έλληνας δεν κάνει δεκάδες χιλιάδες αγορές με τις κάρτες των 4 συστημικών τραπεζών αθροιστικά! [Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης τα παραπάνω] Δεν είναι καθ' υπερβολή, είναι η κύρια μου κάρτα από το 2016. Εσύ μπορεί να είσαι στην κατηγορία του μέσου Έλληνα, αλλά δεν ξέρεις για τους άλλους για να το σχολιάζεις. Μιλάμε για αριθμό συναλλαγών, και αφορά αθροιστικά και Revolut και Revolut Pro που χρησιμοποιώ. Οπότε η εμπειρία που παραθέτω είναι από τις λίγες αυτές συναλλαγές. Απλά είναι αστείο που σταθήκατε σε αυτό.
9-11 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Now I’m intrigued. Ποιο το ύψος των συναλλαγών των 2 καρτών ετησίως; Θα με φάει η περιέργεια. Αν θέλεις απαντάς, δεν είμαστε εφοριακοί... 2
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 9-11 είπε Now I’m intrigued. Ποιο το ύψος των συναλλαγών των 2 καρτών ετησίως; Θα με φάει η περιέργεια. Αν θέλεις απαντάς, δεν είμαστε εφοριακοί... ...(Deleted)... Τώρα πλέον συμπεριλαμβάνει τις καθημερινές αγορές (online - offline) 2 ατόμων (και ίσως κάτι παραπάνω). Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Billator 1
Natashaky Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Billator είπε Παιδιά SOS μια βοήθεια!!! Πήγα να μπω στην εφαρμογή της revolut και δεν παίρνει τον κωδικό, μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω λέει αργότερα. Εάν κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής και εγκατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα? Καταλάθος έκανα παράθεση, συγγνώμη... Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Natashaky
asdfnikos Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Natashaky είπε Παιδιά SOS μια βοήθεια!!! Πήγα να μπω στην εφαρμογή της revolut και δεν παίρνει τον κωδικό, μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω λέει αργότερα. Εάν κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής και εγκατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα? Καταλάθος έκανα παράθεση, συγγνώμη... κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο που έκανες εγγραφή
Natashaky Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 9 ώρες πριν, asdfnikos είπε κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο που έκανες εγγραφή Τελικά ήταν πολύ πιο περίπλοκο από μια απλή απεγκατάσταση και εγκατάσταση. Χρειάστηκε να μιλήσω από άλλο τηλέφωνο στο chat γιατί δεν είχα με κανέναν τρόπο πρόσβαση στον λογαριασμό, δεν αναγνώριζε τίποτα. Λύθηκε με τη βοήθεια του υπαλλήλου μετά από αρκετές οδηγίες και προσπάθειες! 1
mrvaggos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να βάλω πάγια εντολή στην ρεβολουτ να τραβάει κάθε μήνα Χ ποσό από την τράπεζα μου. Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα μέσω της revolut που δεν υπάρχει χρέωση. Αν το κάνω από την ελληνική τράπεζα προς την revolut θα υπάρχει χρέωση; Ευχαριστώ
Doubt Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Η φόρτιση με κάρτα δεν χρεώνεται, το έμβασμα χρεώνεται. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. 1
alxandros_gr Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 19 minutes ago, mrvaggos said: Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να βάλω πάγια εντολή στην ρεβολουτ να τραβάει κάθε μήνα Χ ποσό από την τράπεζα μου. Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα μέσω της revolut που δεν υπάρχει χρέωση. Αν το κάνω από την ελληνική τράπεζα προς την revolut θα υπάρχει χρέωση; Ευχαριστώ Δεν βλέπω να μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά δες μήπως σε εξυπηρετεί να τραβάει αυτόματα η revolut ένα ποσό που θα ορίσεις εσύ όταν το υπόλοιπο στο λογαριασμό πέσει κάτω από κάποιο όριο. 1
Billator Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Doubt είπε Η φόρτιση με κάρτα δεν χρεώνεται, το έμβασμα χρεώνεται. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. PS. Εξαίρεση: Υπάρχει ~1,34% Top up revolut fee για όλες τις επαγγελματικές debit /credit κάρτες ανεξάρτητα ισοτιμίας χώρας κλπ , οπότε πρώτα μεταφέρουμε σε προσωπικό λογαριασμό (αν έχουμε κάρτα προσωπικού λογαριασμού που απλά είναι συνδεδεμένη σε όψεως δεν υπάρχει fee μιας και δεν φαίνεται η κάρτα business). 1
Fuel7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου καλησπέρα σε ολους.Θέλω να βάλω χρήματα στην κάρτα μου.Απλα δεν θέλω να τα βάλω μέσω της εφαρμογής,απλα θέλω να τα προσθέσω σαν τυπική κατάθεση στο μηχανημα!Γίνεται; και εαν ναι σε ποιάς τράπεζας το ΑΤΜ μπορω να το κάνω; Υπάρχει προμήθεια; Ευχαριστώ πολυ.
Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Όχι δεν γίνεται, μόνο μέσω λογαριασμού/κάρτας άλλης τράπεζας.
manost Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέσα στον μήνα θα πάμε 2 άτομα Αγγλία για λίγες μέρες μέσω Κοπεγχάγης, στην οποία θα καθίσουμε και 2 μέρες. Συνάλλαγμα φυσικά υποθέτω ούτε για σκέψη να κάνω από ελληνική τράπεζα, κινούμαι και στις 2 χώρες με Revolut, και βάζω και το άλλο άτομο να φτιάξει Revolut λογαριασμό. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Έχουμε κάνει εξ αρχής top up κάποια Ευρώ στην Revolut (είτε μεγάλο ποσό, ή πολλά top up των μικρών ποσών τις καθημερινές και όχι το ΣΚ), και είτε είμαστε στην Δανία ή στην Αγγλία πληρώνουμε παντού στα POS στο τοπικό νόμισμα (κορόνες και λίρες). Σωστά; Αν ναι, το button που έχει η εφαρμογή για συνάλλαγμα (ex-change) πού εξυπηρετεί; Σε ποιες περιπτώσεις είναι καλό να το χρησιμοποιήσουμε; Και κάτι ακόμη. Ως ασφάλεια, για την περίπτωση που δεν δουλέψει για κάποιο λόγο η Revolut, είναι προτιμότερο να πληρώσω με την Curve που έχω, από το να πληρώσω απευθείας με κάρτα της Εθνικής ή της Πειραιώς, τις οπότε θα τις έχω μαζί μου, να βρίσκονται; Ευχαριστώ.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Πάντα σε τοπικό νόμισμα. Τα ΣΚ έχει μια προμήθεια 1% στις συναλλαγές. Το να αλλάξεις χρήματα μπορεί να σε εξυπηρετήσει αν το νόμισμα προορισμού έχει μεγάλες αυξομειώσεις (να πουλήσεις ευρώ όταν είναι χαμηλά το άλλο νόμισμα και πιστευεις θα ανεβει π.χ.) ή αν θέλεις να στείλεις κάπου χρήματα, π.χ. σε κοινό φαγητό στο Λονδίνο θα στείλεις σε κάποιον λίρες, όχι ευρώ. Και πιθανώς και στο να σηκώσεις λεφτά απο ΑΤΜ που όμως ειδικά στη Βρετανία το θεωρώ περιττό, είναι υπερβολικά cash-free σε σημείο που αρκετά μαγαζιά δε παιρνουν καθόλου μετρητά. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Δανία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα