GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Nα κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε. Εχω ενα παλιο λογαριασμο revolut που θελω να το διαγραψω και να ανοιξω νεο λογαριασμο. Ξερετε αν ειναι εφικτο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Nα κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε. Εχω ενα παλιο λογαριασμο revolut που θελω να το διαγραψω και να ανοιξω νεο λογαριασμο. Ξερετε αν ειναι εφικτο αυτο? Γιατί δεν κρατάς τον παλιό; Με άλλο email-νούμερο κινητού φαντάζομαι ότι θα μπορείς να ανοίξεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeGK είπε Nα κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε. Εχω ενα παλιο λογαριασμο revolut που θελω να το διαγραψω και να ανοιξω νεο λογαριασμο. Ξερετε αν ειναι εφικτο αυτο? Όχι δεν μπορείς να κάνεις, σε περίπτωση που προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο και γίνει για κάποιο λόγο matched τότε θα γίνει suspended o λογαριασμός σου. (Εφόσον υπάρχει λόγος που έκλεισες το αρχικό account) Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν έχεις 2 διαφορετικά id από 2 διαφορετικές χώρες, πάλι 1 account σου επιτρέπουν τα ToS της Revolut. _______ PS. Βέβαια κανονικά μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και να προσπαθήσεις να κάνεις νέο , αλλά έχει πολλές περιπτώσεις που η Revolut χωρίς να αναφέρει τον λόγο σου λέει ότι δεν μπορεί να σου παρέχει τις υπηρεσίες της κατά την δημιουργία του νέου λογαριασμού. Οπότε θεωρητικά γίνεται πρακτικά ίσως δεν μπορέσεις να ανοίξεις ξανά καινούριο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Στις 7/8/2024 στις 8:37 ΜΜ, mindreader είπε Ακριβως. Σε αλλα κρατη, εδω και δεκαετιες, εχουν πολυ μικρη φοροδιαφυγη. Διχως να πειραχτουν τα μετρητα, διχως να σε σπρωχνουν στις τραπεζες. Δεν θα ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο! Spoiler Αναρωτιόμαστε πραγματικά γιατί μια κυβέρνηση (δεν είναι η μόνη εννοείται) που χρωστάει 400+ εκατομμύρια στις τράπεζες σαν κόμμα, τους κάνει τεμενάδες και όλα είναι κομμένα και ραμμένα για τους τραπεζίτες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Eκανα προσφτατα Ριβολουτ και παρατηρώ οτι καποιες συναλλαγές τις κανει σε δολάρια με αποτέλεσμα να χρεώνομαι παραπάνω , ειναι λογικο αυτο , πρεπει να κανω καποια ρύθμιση εγω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Votritis είπε Eκανα προσφτατα Ριβολουτ και παρατηρώ οτι καποιες συναλλαγές τις κανει σε δολάρια με αποτέλεσμα να χρεώνομαι παραπάνω , ειναι λογικο αυτο , πρεπει να κανω καποια ρύθμιση εγω ? Δεν αποφασίζει ποτέ μόνη της η Revolut. Από εσένα εξαρτάται τι διαλέγεις στο checkout, ίσως κάπου έχεις μπερδευτεί. Αγοράζεις πχ. κάτι σε USD, USD θα είναι η χρέωση της κάρτας και θα πάρει αντίστοιχα από υπόλοιπο σου του USD, αν δεν έχεις USD τότε κάνει δωρεάν μετατροπή από EUR (το ΣΚ θέλει προσοχή γιατί έχει 1% fees στην ισοτιμία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν αποφασίζει ποτέ μόνη της η Revolut. Από εσένα εξαρτάται τι διαλέγεις στο checkout, ίσως κάπου έχεις μπερδευτεί. Αγοράζεις πχ. κάτι σε USD, USD θα είναι η χρέωση της κάρτας και θα πάρει αντίστοιχα από υπόλοιπο σου του USD, αν δεν έχεις USD τότε κάνει δωρεάν μετατροπή από EUR (το ΣΚ θέλει προσοχή γιατί έχει 1% fees στην ισοτιμία). Δεν καταλαβαίνω , εδω στην πρωτη πληρωμή κόστιζε 15Ε και μου εφανισε να πληρωσω σε δολαριο και με χρεωσε 15,62Ε , και στις 2 περιπτώσεις που εμφανίζει δολαρια απο κατω εχω χρεωθεί παραπανω απο οτι εκανε κανονικα Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου @Votritis Κάνεις λάθος σε χρέωσαν 15,62€ και όχι 15€ από εκεί που αγόρασες ότι αγόρασες. Πήρε USD γιατί δεν είχες ευρώ μέσα για να πληρωθεί. (αν είχες πχ 15ευρώ ακριβώς απλά δεν έφταναν) PS. Σε περίπτωση που σε χρέωσε η Revolut, αν πατήσεις μέσα στην συναλλαγή αναφέρει το fee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Billator είπε @Votritis Κάνεις λάθος σε χρέωσαν 15,62€ και όχι 15€ από εκεί που αγόρασες ότι αγόρασες. Πήρε USD γιατί δεν είχες ευρώ μέσα για να πληρωθεί. (αν είχες πχ 15ευρώ ακριβώς απλά δεν έφταναν) PS. Σε περίπτωση που σε χρέωσε η Revolut, αν πατήσεις μέσα στην συναλλαγή αναφέρει το fee. τι εννοεις δεν ειχε ευρω να πληρωθει , χθες εκανα την πληρωμή και ειχα 400Ε στον λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Votritis είπε τι εννοεις δεν ειχε ευρω να πληρωθει , χθες εκανα την πληρωμή και ειχα 400Ε στον λογαριασμο Ίσως το main account σου δεν είναι ευρώ; Μήπως το πρόβλημα είναι στον Payment gateway του site που πλήρωσες και όχι στην Revolut; Καλύτερα μίλα με το support. Εγώ έχω πλέον δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές από Revolut από το 2016 και μετά και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα να μου χρεώνει τυχαίες ισοτιμίες, οπότε κάτι φταίει στο setup ή σε κάτι άλλο. Πάντα ελέγχει το διαθέσιμο ποσό στο νόμισμα αγοράς, αν υπάρχει πληρώνει από εκεί, μετά πηγαίνει στην κύρια ισοτιμία και αν δεν έχει ούτε εκεί στο balance (οποιουδήποτε currency με βάση πως τα έχεις βάλει στη σειρά) και τραβάει από εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί κανονικά. Edit: Επίσης αν έχεις Revolut Pro και πλήρωσες με εκείνη την κάρτα τα balances δεν είναι κοινά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Billator είπε Ίσως το main account σου δεν είναι ευρώ; Μήπως το πρόβλημα είναι στον Payment gateway του site που πλήρωσες και όχι στην Revolut; Καλύτερα μίλα με το support. Εγώ έχω πλέον δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές από Revolut από το 2016 και μετά και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα να μου χρεώνει τυχαίες ισοτιμίες, οπότε κάτι φταίει στο setup ή σε κάτι άλλο. Πάντα ελέγχει το διαθέσιμο ποσό στο νόμισμα αγοράς, αν υπάρχει πληρώνει από εκεί, μετά πηγαίνει στην κύρια ισοτιμία και αν δεν έχει ούτε εκεί στο balance (οποιουδήποτε currency με βάση πως τα έχεις βάλει στη σειρά) και τραβάει από εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί κανονικά. Edit: Επίσης αν έχεις Revolut Pro και πλήρωσες με εκείνη την κάρτα τα balances δεν είναι κοινά. τωρα ειδα οτι οι συναλαγες που εχει γινει αυτο ειναι μεσω paypal , παιζει κατι με αυτο ? , αλλα εκει εμφανιζονται κανονικα οι χρεώσεις ..... ......ΟΚ το βρηκα στο Paypal στην καρτα της Revolut ηταν σε δολαρια η χρέωση! Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Votritis είπε τωρα ειδα οτι οι συναλαγες που εχει γινει αυτο ειναι μεσω paypal , παιζει κατι με αυτο ? , αλλα εκει εμφανιζονται κανονικα οι χρεώσεις ..... Δες στην εφαρμογή paypal --> ψηφιακό πορτοφόλι --> κάρτα ρεβολουτ σε τι νόμισμα δείχνει πως είναι η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 43 minutes ago, Billator said: Εγώ έχω πλέον δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές από Revolut από το 2016 και μετά και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα να μου χρεώνει τυχαίες ισοτιμίες, οπότε κάτι φταίει στο setup ή σε κάτι άλλο. Στέκομαι λίγο στο τονισμένο κείμενο γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός. Το εκατοντάδες ή χιλιάδες συναλλαγές δεν θα με παραξένευε. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες; Ισχύει όντως ή το ’γραψες καθ’ υπερβολή; Ο μέσος Έλληνας δεν κάνει δεκάδες χιλιάδες αγορές με τις κάρτες των 4 συστημικών τραπεζών αθροιστικά! [Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης τα παραπάνω] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 9-11 είπε Στέκομαι λίγο στο τονισμένο κείμενο γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός. Το εκατοντάδες ή χιλιάδες συναλλαγές δεν θα με παραξένευε. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες; Ισχύει όντως ή το ’γραψες καθ’ υπερβολή; Ο μέσος Έλληνας δεν κάνει δεκάδες χιλιάδες αγορές με τις κάρτες των 4 συστημικών τραπεζών αθροιστικά! [Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης τα παραπάνω] Μη το λες, φέτος είχα 12000€ αγορές με κάρτα και ο λογιστής μου είπε κόψε. Ξέρει ότι χρησιμοποιώ Revolut και μου είπε να τα στέλνω στη Revolut και να πληρώνω από εκεί καθώς δεν ενημερώνεται αυτόματα η εφορία και δε φαίνεται σαν αγορά αλλά μεταφορά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από someone- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Επίσης άλλο το "συναλλαγές αξίας δεκάδων χιλιάδων" και άλλο το "δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα