Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από τη revolut είχα φάει άκυρο με διώξανε, δε με θέλουν πελάτη και μου το γράψανε ότι δε θέλουν να με ξαναδούνε.

Τώρα που έχω αλλάξει ταυτότητα και κινητό παίζει να μπορέσω να γραφτώ πάλι; Το κακό είναι ότι η διεύθυνση μου παραμένει ίδια. Εννοείται θα βάλω άλλο Mail.

Δε ξέρω αν μπω στη διαδικασία να το κάνω μιας και έχω βολευτεί με άλλες λύσεις πλέον αλλά τι λέτε;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Neptu είπε

Εγώ από τη revolut είχα φάει άκυρο με διώξανε, δε με θέλουν πελάτη και μου το γράψανε ότι δε θέλουν να με ξαναδούνε.

Τώρα που έχω αλλάξει ταυτότητα και κινητό παίζει να μπορέσω να γραφτώ πάλι; Το κακό είναι ότι η διεύθυνση μου παραμένει ίδια. Εννοείται θα βάλω άλλο Mail.

Δε ξέρω αν μπω στη διαδικασία να το κάνω μιας και έχω βολευτεί με άλλες λύσεις πλέον αλλά τι λέτε;

Γιατί δεν σε θέλουν;

Αν δεν δοκιμάσεις .........τι να σου πούμε εμείς;

Δημοσ.
2 minutes ago, Neptu said:

Τι τους έκανες; 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν σε θέλουν;

Αν δεν δοκιμάσεις .........τι να σου πούμε εμείς;

1 λεπτό πριν, giannis808 είπε

Τι τους έκανες; 😂

εγώ δε τους έκανα κάτι, αλλά έγινε το κλασσικο. Μου κλειδώσαν τον λογαριασμό χωρίς λόγο. Τι πρωτότυπο.

Έναν λογαριασμό που απλά μπαίνανε χρήματα από δικό μου λογαριασμό ή κάρτα και έκανα αγορές (εξωτερικού) ή μπορεί να μετέφερα σε άλλον δικό μου πάλι λογαριασμό. Είχα κάνει και κάτι μεταφορές στη mintos. Ζήτημα να ήταν 500€. Τα ποσά ήταν νορμαλ. Δεν είχα συναλλαγές με άλλους. Δεν υπήρχε υποψία για κάτι περίεργο-παράνομο. Το κακό είναι ότι με είχαν στο περίμενε 2 μήνες, η υπομονή μου εξαντλήθηκε και τα ακούσανε....

Οπότε μου στέλνουν ένα mail που έλεγε με λίγα λόγια, σαν επιχείρηση κι εμείς μπορούμε να επιλέγουμε τους πελάτες μας και δε θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Δεν εξήγησαν το λόγο. Μάλλον προσεβλήθησαν. 

Τουλάχιστον μου επιστρέψαν 100€ που είχα μέσα

• Sad 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, therock είπε

Οι αγορες που κανεις φαινονται στο αφορολογητο? Επειδη εδω διαβαζω πως δεν

https://techmaniacs.gr/revolut-den-enimeronei-tin-eforia/

Υπάρχει ένας κωδικός στη φορολογική δήλωση και συμπληρώνονται χειροκίνητα οι αγορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

Οι αγορες που κανεις φαινονται στο αφορολογητο? Επειδη εδω διαβαζω πως δεν

https://techmaniacs.gr/revolut-den-enimeronei-tin-eforia/

Αυτόματα όχι, δεν φαίνονται. Αν θες μπορείς να δηλώσεις χειροκίνητα αλλά πρέπει να ξέρεις ποιες αγορές περνάνε και ποιες όχι.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την προστασία περιουσίας με ταυτοποίηση μέσω selfie για την μεταφορά χρημάτων ειτε για την ανάληψη απο τον ευέλικτο λογαριασμό ( Την αποταμίευση) Και να μην τον αναγνωρίζει;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί την προστασία περιουσίας με ταυτοποίηση μέσω selfie για την μεταφορά χρημάτων ειτε για την ανάληψη απο τον ευέλικτο λογαριασμό ( Την αποταμίευση) Και να μην τον αναγνωρίζει;

Γιατί μέσω σέλφι;Γιατί όχι με πιν ή δαχτυλικό; ( δεν χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία ,δεν την ξέρω καν) 

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως έστειλαν email ερωτηματολόγιο και ρωτούν εάν θέλω να έχω iban με GR, εάν θέλω να ενταχθώ στο σύστημα dias iris, εάν θέλω οι συναλλαγές να μετρούν στο αφορολόγητο και γενικά ερωτήσεις ελληνο- κεντρικές.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

Σε εμένα πάντως έστειλαν email ερωτηματολόγιο και ρωτούν εάν θέλω να έχω iban με GR, εάν θέλω να ενταχθώ στο σύστημα dias iris, εάν θέλω οι συναλλαγές να μετρούν στο αφορολόγητο και γενικά ερωτήσεις ελληνο- κεντρικές.

Κάτι ετοιμάζουν.. ελληνικό παρακλάδι ίσως.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, gabriel1981 είπε

Δώστε μου μια επιλογή εφάμιλλης της ρεβολουτ , σιγά σιγά επιθυμώ να φύγω από αυτήν .

Αν δεν γράφεις το σκοπό χρήσης δεν μπορεί κανείς να σου προτείνει τίποτα, όπως και τον λόγο που θεωρείς ότι πρέπει να φύγεις (ώστε να βρείς το αντίστοιχο κομμάτι κάπου αλλού ίσως καλύτερα).  

Δημοσ.
Στις 3/8/2024 στις 1:23 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Γιατί μέσω σέλφι;Γιατί όχι με πιν ή δαχτυλικό; ( δεν χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία ,δεν την ξέρω καν) 

Είναι σαν έξτρα προστασία  από κακόβουλες αναλήψεις - μεταφορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...