Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, fagoura είπε

Flexible account διαφημιση βλεπω, 3,94% επιτοκιο λεει αν καταλαβα καλα για Ευρω, ~5,40% για usd/gbp.
Αυτος ειναι ο τυπος λογαριασμου για να παιρνουμε κατιτις σε τοκους, σωστα?

Μεχρι 100 η 120 χιλιαδες ειναι εγγυημενα απο ΕΕ, σωστα?

Υπαρχουν και αλλες εταιρειες που ειναι παρομοιως εγγυημενες απο ΕΕ?

Η Ν26, που γνωριζω σαν απλος χρηστης, εχει παρομοιο λογαριασμο?

Επενδυτικό account είναι όχι αποταμιευτικό, αναγράφεται και σε προηγούμενα μηνύματα αναλυτικά. 
Όπως αναγράφει και ξεκάθαρα το ποσό ασφάλισης επενδυτικού λογαριασμού που είναι τα 22.000ευρώ

Επίσης τα επιτόκια αυτά δε ισχύουν είναι με την Ultra συνδρομή και είναι 3,79% EUR , 5,19% GBP, 5.345% USD
Οπότε πρακτικα είναι και ακόμα χαμηλότερα από αυτά. 

Αν κάνεις Login στην εφαρμογή είναι όλα ξεκάθαρα πάντως, δεν σου κρύβουν κάτι. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αα, μαλιστα...
Οποτε στο αποταμιευτικο χωρις ρισκο ειναι χαμηλοτερο το επιτοκιο...
Στα αλλα ερωτηματα, για αποταμιευτικο, ξερετε μηπως κατι?
"Υπαρχουν και αλλες εταιρειες που ειναι παρομοιως εγγυημενες απο ΕΕ?

Η Ν26, που γνωριζω σαν απλος χρηστης *οτι εχει εγγυηση ΕΕ*, εχει παρομοιο αποταμιευτικο λογαριασμο με καποιο επιτοκιο? "

Επεξ/σία από fagoura

5 ώρες πριν, Doubt είπε

2,8%

Υπάρχει άλλο θέμα για τη Ν26

Thanks, ok βρηκα το θεμα της και αλλα 3-4 σχετικα με το θεμα, θα τα διαβασω.

5 λεπτά πριν, mindreader είπε

Υπαρχει η δυνατοτητα να χειριζομαι, τα παντα τα της revolut, ΟΧΙ απο το κινητο, αλλα ως ebanking απο τον υπολογιστη;

Υπάρχει web version ωστόσο δεν νομίζω ότι έχει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2024 στις 10:48 ΜΜ, mindreader είπε

Υπαρχει η δυνατοτητα να χειριζομαι, τα παντα τα της revolut, ΟΧΙ απο το κινητο, αλλα ως ebanking απο τον υπολογιστη;

Όχι, δυστυχώς δεν γίνεται προς το παρόν. Εγώ ούτε στον ευέλικτο δεν μπορώ να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να διορθωθεί.

Επεξ/σία από Natashaky
  • Like 1

Ειχα συνδεσει τον λογαριασμο revolut με το paypal και έκανα μεταφορες προς την revolut. Πριν ένα μηνα το Paypal αποσυνδεσε τον λογαριασμο και οταν παω να τον συδεσω ξανα δεν τον δεχεται. Εχει αλλαξει κατι ? Ευχαριστω.

Γεια σας. Αν στο λογαριασμό που έχω στη Revolut ανοίξω έναν λογαριασμό για την κόρη μου ("Λογαριασμός <18") και μετά αυτή εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό της (όπου θα μπαίνει με τα δικά μου credentials), υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει μόνο αυτόν τον λογαριασμό;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ενημέρωση σχετικά με το stacking του NordVPN από την Revolut:

- Κάθε subscription tier έχει το δικό του κωδικό το οποίο γίνεται stack.

- Όμως δεν δημιουργείται άλλος κωδικός σε upgrade και downgrade σε άλλο πλάνο (εφόσον το έχουμε κάνει ήδη redeem) 

Άρα μπορούν να γίνουν stack 3 πακέτα:

-NordVPN Standard (Premium) 

-NordVPN Plus (Metal)

-NordVPN Complete (Ultra)

Με κάθε downgrade (σε πλάνο) ακόμα και την τελευταία μέρα πριν το επόμενο renew, για κάποιο λόγο η Revolut σου δίνει full refund του προηγούμενου πλάνου. Προσοχή, αυτοί που δεν έχουν κλείσει ήδη 12 μήνες συνδρομή υπάρχει ρήτρα ακύρωσης, αυτοί που έχουν πάνω από 12 μήνες συνδρομή μετά το downgrade - upgrade πρέπει να παραμένουν για 2 μήνες ακόμα για να μην έχει ρήτρα σε κάποιο πλάνο.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

On 08/07/2024 at 16:45, spysif said:

Γεια σας. Αν στο λογαριασμό που έχω στη Revolut ανοίξω έναν λογαριασμό για την κόρη μου ("Λογαριασμός <18") και μετά αυτή εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό της (όπου θα μπαίνει με τα δικά μου credentials), υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει μόνο αυτόν τον λογαριασμό;

Υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή Revolut <18 που εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό, την ενημέρωση του τέκνου για το υπόλοιπο του λογαριασμού του χωρίς να έχει καμία επαφή με τον κεντρικό λογαριασμό...

• Like 1

25 minutes ago, flyer said:

Υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή Revolut <18 που εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό, την ενημέρωση του τέκνου για το υπόλοιπο του λογαριασμού του χωρίς να έχει καμία επαφή με τον κεντρικό λογαριασμό...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κάνει, βέβαια, κάτι τέτοιο, θα πρέπει να "δημιουργηθεί" και η αντίστοιχη debit card (που, μάλλον, θα χρειαστεί να υπάρχει η φυσική κάρτα, γιατί το κινητό δεν έχει nfc), σωστά; Δε θα μπορεί, δλδ, να χρησιμοποιεί την κάρτα του κύριου λογαριασμού. Ή θα μπορεί να "συνδεθεί" η κάρτα του κύριου λογαριασμού και με τον revolut<18 ; 😕

4 hours ago, spysif said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κάνει, βέβαια, κάτι τέτοιο, θα πρέπει να "δημιουργηθεί" και η αντίστοιχη debit card (που, μάλλον, θα χρειαστεί να υπάρχει η φυσική κάρτα, γιατί το κινητό δεν έχει nfc), σωστά; Δε θα μπορεί, δλδ, να χρησιμοποιεί την κάρτα του κύριου λογαριασμού. Ή θα μπορεί να "συνδεθεί" η κάρτα του κύριου λογαριασμού και με τον revolut<18 ; 😕

Όταν ο κάτοχος του κύριου λογαριασμού δημιουργήσει <18 λογαριασμό η revo στέλνει και την αντίστοιχη φυσική κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη μόνο με τον <18 λογαριασμό (δεν συνδέεται η κύρια κάρτα με τον <18 σε καμία περίπτωση). Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας ζητάει μάλιστα να επιλέξεις και κάρτα με διάφορα σχεδιάκια ώστε να αρέσει στο παιδί…Επίσης η <18 κάρτα δε μπορεί να συνδεθεί με apple/google pay αν το τέκνο δεν έχει κλείσει τα 15 του, οπότε είναι αναγκαία η ύπαρξη της φυσικής κάρτας (η οποία εκδίδεται έτσι κι αλλιώς)…

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετέτρεψα 500 ευρώ σε Κορώνες Δανίας και αμέσως μετά τη μετατροπή, κάτω από τις κορώνες γράφει 497.50 περίπου ευρώ. Η μετατροπή έγινε σήμερα οπότε δεν εμπίπτει στο 1% του ΣΚ και είμαι μέσα στο όριο των μετατροπών που είναι 1.000. Τι δεν καταλαβαίνω με τα 2.50 ευρώ που λείπουν; Άρχισαν να παίρνουν προμήθεια παρόλο που πριν τη συναλλαγή έλεγε 0;

Επεξ/σία από flick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...