Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μου είχε τύχει να εμφανιστεί προειδοποίηση όταν έκανα φόρτιση με κάρτα και μεταφορά το ίδιο ποσό και την ίδια μέρα εκτός ρεβολουτ.

Μόνο που δεν ήταν πιστωτική αλλά χρεωστική η κάρτα, όταν το ξεκαθαρίσαμε με το support μου είπαν σόρρυ λάθος.

Προφανώς με κάποιο αλγόριθμο γίνεται ο  έλεγχος.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν αλγόριθμος, υπάρχουν βάσεις δεδομένων (και APIs) που με τα πρώτα 6 ψηφία μπορείς να δεις τι τύπος κάρτας είναι. 

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgerov είπε

Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν αλγόριθμος, υπάρχουν βάσεις δεδομένων (και APIs) που με τα πρώτα 6 ψηφία μπορείς να δεις τι τύπος κάρτας είναι. 

Εγώ λέω για το πώς επιλέγουν τις "ύποπτες" συναλλαγές. Η απλή φόρτιση με πιστωτική επιτρέπεται κανονικότατα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Funny__boy είπε

εκτός από revolut, n26, bung και monzo υπάρχει κάποια που δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση ? 

Νομίζω σε οποιαδήποτε κάνεις απλά μια μεταφορά χρημάτων δε θα μετράει στο αφορολογητο.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Funny__boy είπε

εκτός από revolut, n26, bung και monzo υπάρχει κάποια που δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση ? 

Σε καμία από αυτές που αναφέρεις δεν μετράει στο αφορολόγητο η φόρτιση. Αν στο e-banking της Ελληνικής τράπεζας της οποίας την κάρτα χρησιμοποιείς για την φόρτιση εμφανίζει την συναλλαγή στο αφορολόγητο τότε είναι false positive.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η revolut είναι αξιόπιστη για δημιουργία μισθοδοτικού και καταθετικού λογαριασμού? 

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Raylan είπε

Η revolut είναι αξιόπιστη για δημιουργία  μισθοδοτικού και καταθετικού λογαριασμού? 

Εχεις εργοδότη που δέχεται να σου βάζει μισθό σε  revolut?

Oσο για αξιοπιστία δεν έχεις παραπάνω κίνδυνο απο όσο θα είχες απο οποιαδήποτε ευρωπαική τράπεζα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Raylan είπε

Η revolut είναι αξιόπιστη για δημιουργία  μισθοδοτικού και καταθετικού λογαριασμού? 

Ναι, αρκεί να μην χρειάζεσαι δια ζώσης υποστήριξη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης δε νομιζω οτι η Revo διαχωρίζει κάπως το λογαριασμό μισθοδοσίας. Αν ο εργοδότης σου δέχεται οποιοδήποτε ΙΒΑΝ για μεταφορά λογαριασμού, απλά θα πέφτουν στον λογαριασμό της Revo. 

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Προσπαθώ να κάνω Revolut Business και μου ζητάει επιβεβαίωση διεύθυνση από επίσημο μητρώο. 
Ανεβάζω την έναρξη επιχείρησης δεν μου το δέχονται. Γνωρίζεται τι χαρτί ζητάνε; 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gamers_st είπε

Καλημέρα στην ομάδα. Προσπαθώ να κάνω Revolut Business και μου ζητάει επιβεβαίωση διεύθυνση από επίσημο μητρώο. 
Ανεβάζω την έναρξη επιχείρησης δεν μου το δέχονται. Γνωρίζεται τι χαρτί ζητάνε; 

Σας ευχαριστώ πολύ!

Χρειάζεται το πιο πιθανόν την έναρξη στο ΓΕΜΗ και όχι η έναρξη της επιχείρησης. 

Αν η επιχείρηση είναι σχετικά πρόσφατη για να μην ψάχνεσαι μπορείς να βρεις κατευθείαν από εδώ την έναρξη στο ΓΕΜΗ
https://publicity.businessportal.gr/

Δημοσ.

Μια ερώτηση, εάν κάποιος γνωρίζει, μπορώ να προσθέσω κάποιον στον λογαριασμό μου και να έχει και πρόσβαση στον ευέλικτο λογαριασμό μου? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Billator είπε

Χρειάζεται το πιο πιθανόν την έναρξη στο ΓΕΜΗ και όχι η έναρξη της επιχείρησης. 

Αν η επιχείρηση είναι σχετικά πρόσφατη για να μην ψάχνεσαι μπορείς να βρεις κατευθείαν από εδώ την έναρξη στο ΓΕΜΗ
https://publicity.businessportal.gr/

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω. Καλό βράδυ!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Natashaky είπε

Μια ερώτηση, εάν κάποιος γνωρίζει, μπορώ να προσθέσω κάποιον στον λογαριασμό μου και να έχει και πρόσβαση στον ευέλικτο λογαριασμό μου? 

Όχι, στον ευέλικτο δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aeroplanino7 είπε

Όχι, στον ευέλικτο δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση

Αυτό που είδα είναι ότι κι εγώ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, μόνο ο κύριος φαίνεται, ούτε και μπορώ να κάνω καμιά κίνηση, απλά για ενημερωτικούς λόγους χρήσης απ' ότι φαίνεται είναι. 

Το θέμα είναι εάν πάθει κάποιος το οτιδήποτε τι γίνεται με τα χρήματα στον ευέλικτο, πάνε;;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...