Vault13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, Billator είπε Βγαίνεις όποτε θες χωρίς cancel fee τώρα. Αν ακυρώσεις έχεις υποχρεωτικό 12μηνο αν ξαναμπεις, άρα αν ακυρώσεις μετά (εκτός και μπήκες εκ νέου με promo) έχει cancel fees. Αν αποφασίσεις να ακυρώσεις μην ξεχάσεις να πάρεις το NordVPN και ότι άλλο app ίσως σε ενδιαφέρει. Καλα τι ξερω οτι φευγω τωρα ευκολα. Χρειαζομαι επιλεκτικα στο μελλον καποια προνομια οπως τα χαμυλοτερα sell rates στα crypto που εχεις. τι εννοεις με τα nord vpn kai τα λοιπα; δικαιουμαι; Υπαρχουν priviledges που ουτε καν τα ξέρω. Για πες τι αξιζει;
Billator Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι είναι κρίμα κ όλας που δεν τα πήρες, έχεις δωρεάν συνδρομές σε διάφορες υπηρεσίες. Το παρακάτω είναι τι παίρνεις από το premium, για εμένα αξίζει φουλ το NordVPN γιατί παίρνεις 2 χρόνια συνδρομή Standard (γράφει plus γιατί εγώ έχω Metal συνδρομή αν πας πιο πίσω στα μηνύματα γράφω ότι στακαρουν κ όλας αν αλλάξεις συνδρομές, πχ εγώ πήγα μέσω promo σε metal και έβαλα εκ νέου την συνδρομή και τώρα έχω 4 χρόνια NordVPN αξίας περίπου 150-200€ είναι αυτο, και τώρα που θα κατέβω εκ νέου συνδρομή σε 15 μέρες θα πάρω πάλι νέο κωδικό οπότε θα έχω 6 χρόνια.). Τωρα από τα άλλα μπορεί πάλι ίσως κάτι να σε βολεψει. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από Billator διορθωση εικόνας 1
Vault13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Billator είπε Ναι είναι κρίμα κ όλας που δεν τα πήρες, έχεις δωρεάν συνδρομές σε διάφορες υπηρεσίες. Το παρακάτω είναι τι παίρνεις από το premium, για εμένα αξίζει φουλ το NordVPN γιατί παίρνεις 2 χρόνια συνδρομή Standard (γράφει plus γιατί εγώ έχω Metal συνδρομή αν πας πιο πίσω στα μηνύματα γράφω ότι στακαρουν κ όλας αν αλλάξεις συνδρομές, πχ εγώ πήγα μέσω promo σε metal και έβαλα εκ νέου την συνδρομή και τώρα έχω 4 χρόνια NordVPN αξίας περίπου 150-200€ είναι αυτο, και τώρα που θα κατέβω εκ νέου συνδρομή σε 15 μέρες θα πάρω πάλι νέο κωδικό οπότε θα έχω 6 χρόνια.). Τωρα από τα άλλα μπορεί πάλι ίσως κάτι να σε βολεψει. 3 χρονια τα εχασα αλλα σε ευχαριστω πολυ 2 τα εβαλα κιολας. Εισαι θεος. Δεν τα ξερα και πιστευω και αλλος κοσμος τα αγνοει. Μου δινει για 2 μηνες δωρεαν μεταλ. Θα μπορεσω να φυγω ευκολα και να γυρισω premium? (Σημερα δεν το βλεπω το promo εξαφανιστηκε) Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από Vault13 1
Billator Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 48 λεπτά πριν, Vault13 είπε 3 χρονια τα εχασα αλλα σε ευχαριστω πολυ 2 τα εβαλα κιολας. Εισαι θεος. Δεν τα ξερα και πιστευω και αλλος κοσμος τα αγνοει. Μου δινει για 2 μηνες δωρεαν μεταλ. Θα μπορεσω να φυγω ευκολα και να γυρισω premium? (Σημερα δεν το βλεπω το promo εξαφανιστηκε) Και εγώ τα ίδια είχα πάθει μην νομίζεις, κάπου στον Ιανουάριο το έκανα Οριακά με βόλευε όταν άλλαξε η τιμή του Premium και έβλεπα πως μπορώ να κάνω πριν φύγω cash out και κάτι ακόμα. Τώρα επειδή πλέον χρησιμοποιώ και τον αποταμιευτικό + επενδυτικό λογαριασμό και από τα fees που γλιτώνω γίνεται απόσβεση η συνδρομή και για αυτό δεν ακύρωσα και εγώ. (αν μπορείς να πάρεις promo) Μπες Metal, εμένα μου έκαναν full refund την Premium (και εκ νέου χρέωση την Metal με τα ίδια λεφτά και "πήρα" δωρεάν οπότε και 20 μέρες από το τρέχων "Premium" που είχα) και μου έδωσαν καπάκια νέο κωδικό στο NordVPN, και μετά κάνεις downgrade ή κλείσιμο subscription. 1
Vault13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Τι refund να παρω; Μηνα μηνα πληρωνω. Χτες ειχε 2 μηνες δωρεαν metal σε τιμη premium, σημερα all gone αποταμιευση τα 3.68% κατι που δινει λες; Θες αρκετα fiat money σωστα; crypto εχω εγω. Γινεται τιποτα; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από Vault13
Billator Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Τι refund να παρω; Μηνα μηνα πληρωνω. Χτες ειχε 2 μηνες δωρεαν metal σε τιμη premium, σημερα all gone αποταμιευση τα 3.68% κατι που δινει λες; Θες αρκετα fiat money σωστα; crypto εχω εγω. Γινεται τιποτα; Θα πάρεις το μηνιαίο subscription refund (αν μπεις με το promo) και εκ νέου θα χρεωθείς αλλά 9.99€ 🙂 Αν πχ είχες premium 20 μέρες ήδη πληρωμένο στο κάνουν refund και από σήμερα ξεκινάς με 9.99€ metal για 30 μέρες day 1. Αποταμίευση εγώ βάζω σε USD και είναι 4.94% τώρα το metal (θα το κρατήσω όσο τρέχει το promo). Οι διαφορά ισοτιμίας δεν με ενοχλεί. Στην ουσία μειώνει τα fees η Revolut δεν "δημιουργείται" από τον αέρα καλύτερο ποσοστό ανά subscription, γιατί έχει τεράστια διαφορά. Αν έχεις συνδρομή και παίρνεις 5 μετοχές ή ETF κάνεις καλή απόσβεση συγκριτικά με τα fees από άλλες πλατφόρμες. Και δεν έχεις export fees και έχεις και άμεση επαφή στο κεφάλαιο όποτε θες. Από crypto δεν ξέρω αν κάνεις ποτέ απόσβεση την συνδρομή εκτός κ κάνεις αρκετές κινήσεις με αγορές/πωλήσεις το μήνα. Εγώ ένα soft DCA στο "μερισματικο" DOT κάνω. Αα επίσης μπορείς να ανοίξεις και Revolut Pro έχεις και ένα 0.6% cashback στο premium. Αν κάνεις αγορές από την revolut αξίζει και έχεις και καλύτερο return value στην συνδρομή σου. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι άλλο ή μου διαφεύγει 😋 Επεξ/σία 20 Μαΐου 2024 από Billator 1 1
Vault13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Billator είπε Αποταμίευση εγώ βάζω σε USD και είναι 4.94% τώρα το metal (θα το κρατήσω όσο τρέχει το promo). Οι διαφορά ισοτιμίας δεν με ενοχλεί. Το USD ειναι βραχάκι, παρολα αυτα οσοι παιξαν με την ισοτημια χασαν πολλα, π.χ. Ελβετικο φραγγο παλιοτερα,.. Κλασικη ερωτηση ταμπου: Μεγαλα ποσα αποταμιευσης η Revolut ενημερωνει και την εφορια; Στα χρεωνουν στο Ε1? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από Vault13 1
Doubt Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 17 λεπτά πριν, Vault13 είπε η Revolut ενημερωνει και την εφορια; Όχι, δεν είναι υποχρεωμένη. * Όσοι είχατε κανένα φράγκο στη Nexo για τον τόκο που έδινε (καλός, δε λέω) οι αλήτες έβαλαν χωρίς προειδοποίηση 5 ευρώ έξοδα ανάληψης. Τους χαιρετώ κι αυτούς με τα δάχτυλα ανοιχτά. 5
Billator Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Το USD ειναι βραχάκι, παρολα αυτα οσοι παιξαν με την ισοτημια χασαν πολλα, π.χ. Ελβετικο φραγγο παλιοτερα,.. Δεν "παίζω" με την ισοτιμία, απλά κάνω αποταμίευση σε USD. Οπότε σε long term είτε το ένα είτε το άλλο δεν χάνεις , απλά λόγο μεγαλύτερου rate παίρνω κάτι ελαφρώς καλύτερο long term. Απλά μου είναι εύκολο γιατί πληρώνομαι και σε USD και σε ευρώ οπότε έχω "πρόσβαση" από το monthly income μου και στα δύο νομίσματα. 4 ώρες πριν, Doubt είπε Όχι, δεν είναι υποχρεωμένη Αυτό που αναφέρουν διαφορα site ή "influencer" ότι θα γίνει αναφορά του συνολικού ποσού διακράτησης στο τέλος της χρονιάς; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά φυσικά. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2024 από Billator 1
runner69 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Billator είπε Αυτό που αναφέρουν διαφορα site ή "influencer" ότι θα γίνει αναφορά του συνολικού ποσού διακράτησης στο τέλος της χρονιάς; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά φυσικά. Αυτο απο οσο εχω ακουσει ειναι υποχρεωτικο απο ολες τις τραπεζες της ΕΕ και για αυτο πλεον ολοι απαιτουν ΑΦΜ. Και η revolut θεωρητικα θα το κανει. 1
Doubt Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 7 ώρες πριν, Billator είπε Αυτό που αναφέρουν διαφορα site ή "influencer" ότι θα γίνει αναφορά του συνολικού ποσού διακράτησης στο τέλος της χρονιάς; Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά φυσικά. Ρώτησε την εξυπηρέτηση της revolut.
Mr.kostas Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Καλησπέρα έχω ενεργοποίηση την λειτουργία ψιλά που τα κάνει στρογγυλοποιημένα και μέχρι στιγμή μου έχει κρατήσει 3.80… αμα αυξήσω το ποσό αυτά μπορώ να τα πάρω πίσω ή τα χάνω?
Natashaky Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Στις 22/5/2024 στις 11:08 ΠΜ, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω ενεργοποίηση την λειτουργία ψιλά που τα κάνει στρογγυλοποιημένα και μέχρι στιγμή μου έχει κρατήσει 3.80… αμα αυξήσω το ποσό αυτά μπορώ να τα πάρω πίσω ή τα χάνω? Δεν το έχω κάνει με τη revolut αλλά λογικά όπως και στις άλλες τράπεζες μπορείς να τα τραβήξεις στον κύριο λογαριασμό σου και δεν χάνονται αυτά που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Στις 22/5/2024 στις 9:08 ΠΜ, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω ενεργοποίηση την λειτουργία ψιλά που τα κάνει στρογγυλοποιημένα και μέχρι στιγμή μου έχει κρατήσει 3.80… αμα αυξήσω το ποσό αυτά μπορώ να τα πάρω πίσω ή τα χάνω? Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να τα χάσεις;
Mr.kostas Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Στις 23/5/2024 στις 8:57 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί νομίζεις ότι μπορείς να τα χάσεις; Όχι απλά δεν ξέρω γενικά πως τα τραβάω δεν υπάρχει επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα