bill_viper Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 29/4/2024 στις 12:34 ΜΜ, Kingster είπε Ερώτηση: υπάρχει τρόπος να συνδέσω το ebay με το λογαριασμό revolut ώστε να γλιτώνω το έμβασμα κάθε φορά που μου στέλνουν έσοδα για αγαθά που πούλησα; Είναι 4€ κάθε φορά και φαντάζομαι μέσω Revolut δεν θα τα πλήρωνα. Στις 29/4/2024 στις 12:35 ΜΜ, cyberguy είπε ναι και δεν θα πληρωνεις για την μεταφορα Ωραίος, αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα. Προφανώς προσθέτουμε τον τραπεζικό λογαριασμό της Revolut που είναι ΙΒΑΝ της μορφής LTxxxxxxxxx?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) [Για αυτούς που έχουν συνδρομή από Premium και πάνω, οπότε αφορά αρκετά λίγα άτομα λογικά] Αυτό πρέπει να ισχύει από πάντα φυσικά, κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση/υποβάθμιση της συνδρομής, τα apps codes αλλάζουν. PS. Το δοκίμασα στο NordVPN όπου είναι και το μόνο που προσωπικά με ενδιαφέρει. Έτυχε και αναβάθμισα (δωρεάν) σε Metal (από Premium) , και έβαλα εκ νέου τον κωδικό του NordVPN στο υπάρχων λογαριασμό και από 2 χρόνια subscription πήγε στα 4. Λογικά μόλις κατεβάσω πάλι συνδρομή θα μου δώσει ξανά νέο κωδικό οπότε για +2 χρόνια. Άρα λογικά κάποιος μπορεί άνετα (αυτή την στιγμή ) να κάνει stacking στο NordVPN, είτε στον ίδιο λογαριασμό/ email για να καλυφθεί για 10-15 χρόνια είτε σε διαφορετικά email και να "πουλήσει" σε κάποιον γνωστό φίλο (που είχε σκοπό να αγοράσει VPN) το account οπότε του βγαίνει πολύ φθηνότερα (ή και δωρεάν) το subscription στην Revolut. Επεξ/σία 8 Μαϊου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Εαν κοψουμε την συνδρομη στην revolut σταματαει και το δωρεαν NordVpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 3 ώρες πριν, kioo είπε Εαν κοψουμε την συνδρομη στην revolut σταματαει και το δωρεαν NordVpn? Αν κάποιος έχει free trial μπορεί να το δοκιμάσει, αλλά το πιο πιθανόν όχι δεν σταματάει γιατί δεν είναι αορίστου χρόνου η συνδρομή ούτε μήνα με μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Παιδιά έχει κάποιος άλλος χάσει την πρόσβαση στο Ευέλικτο Λογαριασμό; Δεν μου το εμφανίζει ξαφνικά από το απόγευμα λες και δεν τον άνοιξα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JSD Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Μια χαρά μπαίνει, μόλις το είδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, Billator είπε Παιδιά έχει κάποιος άλλος χάσει την πρόσβαση στο Ευέλικτο Λογαριασμό; Δεν μου το εμφανίζει ξαφνικά από το απόγευμα λες και δεν τον άνοιξα ποτέ. Bug update φαίνεται να υπάρχει. Περιμένουμε το fix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 13 ώρες πριν, asdfnikos είπε Bug update φαίνεται να υπάρχει. Περιμένουμε το fix. Πρέπει να ήταν από την beta έκδοση, μόλις έβαλα την κανονική εμφανίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να κάνω μεταφορά μικρού ποσού από revolut προς Εθνική. Είδα πως ως 15€ δεν χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα η Εθνική οπότε έστειλα μια φορά. Μπορώ να στείλω άλλα 3-4 15αρια ακόμα ή θα υπάρξει χρέωση από την Εθνική; Μπορώ να τα στείλω και σήμερα με πολλές μεταφορές απανωτά, ή καλύτερα ένα ανά μέρα; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Μαϊου από Cyberdemon87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Δεν υπάρχει πρόβλημα, στείλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα, η revolut Greece σταματησε το cashback 1% σε μεταλλική κάρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Ειμαι στο προγραμμα Premium 2 χρονια. Αν διακοψω και ξαναμπω, πρεπει να παραμεινω υποχρεωτικα ενα χρονο; Αν φυγω εχω cancell fee? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Ειμαι στο προγραμμα Premium 2 χρονια. Αν διακοψω και ξαναμπω, πρεπει να παραμεινω υποχρεωτικα ενα χρονο; Αν φυγω εχω cancell fee? Βγαίνεις όποτε θες χωρίς cancel fee τώρα. Αν ακυρώσεις έχεις υποχρεωτικό 12μηνο αν ξαναμπεις, άρα αν ακυρώσεις μετά (εκτός και μπήκες εκ νέου με promo) έχει cancel fees. Αν αποφασίσεις να ακυρώσεις μην ξεχάσεις να πάρεις το NordVPN και ότι άλλο app ίσως σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Να προσθέσω ότι για όποιον δεν το έχει σκεφτεί βρήκα έναν τρόπο για "φτηνότερο" cancel fee. Είχα premium και ήθελα να διακόψω και μου ζητούσε 20€. Παρόλα αυτά, αν το ρίξεις στο plus με τα 3.5€, μπορείς μετά να κάνεις cancel με μόνο 7€ fee. Με λίγα λόγια, αντί να δώσεις 20 δίνεις 10.5€ και έχεις και έναν ακόμα μήνα τα προνόμια του plus. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgavaris Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα. Κατι αλλαξαν στους ορους. Μου ηρθε mail. Νομιζω απο 27/5. Δεν εχω προλαβει να το δω αναλυτικα γιατι ειναι και σεντονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα