Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι άσχετος να κάνω 

3 ερώτησεις

1)ότι είναι πιστωτική έχει κάποια χρέωση ετήσια? 

2)μπορω να αγοράσω κάτι πχ ένα ιφοουν από κοτσοβολο που κοστίζει έστω 1000 και ασχέτως εάν έχω 1000 ευρώ να βάζω δέκα δόσεις? Δηλ έχει ίδια φιλοσοφία με μια συμβατική πιστωτική? 

3)πως είναι ασφαλέστερη από πειπαλ? Η πειπαλ έχει αυτή την μαστ δικλείδα ασφαλείας όπου εάν ένα προϊόν αγοράς από Κίνα βγει ελαττωματικό καί δεν βγάζεις άκρη με το αφυερσειλ τους τους κάνεις case στη πειπαλ και βρίσκεις πάντα άκρη. (που μου έχει συμβεί πολλάκις) γίνεται αυτό από ρεβολουτ? 

ΥΓ Όχι για μαύρα δεν ενδιαφέρομαι γενικά για οφισιαλ συναλλαγές αν συμφέρει. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Καλησπέρα είμαι άσχετος να κάνω 

3 ερώτησεις

1)ότι είναι πιστωτική έχει κάποια χρέωση ετήσια? 

2)μπορω να αγοράσω κάτι πχ ένα ιφοουν από κοτσοβολο που κοστίζει έστω 1000 και ασχέτως εάν έχω 1000 ευρώ να βάζω δέκα δόσεις? Δηλ έχει ίδια φιλοσοφία με μια συμβατική πιστωτική? 

3)πως είναι ασφαλέστερη από πειπαλ? Η πειπαλ έχει αυτή την μαστ δικλείδα ασφαλείας όπου εάν ένα προϊόν αγοράς από Κίνα βγει ελαττωματικό καί δεν βγάζεις άκρη με το αφυερσειλ τους τους κάνεις case στη πειπαλ και βρίσκεις πάντα άκρη. (που μου έχει συμβεί πολλάκις) γίνεται αυτό από ρεβολουτ? 

ΥΓ Όχι για μαύρα δεν ενδιαφέρομαι γενικά για οφισιαλ συναλλαγές αν συμφέρει. 

Eχει πιστωτική revolut?

Aλλο είναι το  ΡΡ και άλλο η revolut ,χρεωστική κάρτα ειναι η revo.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 δεν είναι πιστωτική, δεν εχει ετήσιες χρεώσεις

2 όχι δεν εχει δοσεις, οτι λεφτά εχεις στην ρεβο τόσα αγοραζεις

3 το παυπαλ ειναι μια πρόσθετη ασφαλεια, αλλη δουλεια κανει η κάρτα αλλη δουλειά το παυπαλ

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, petrox21 είπε

Για το ιδιο διαστημα στην αποταμιευση με αυτο το ποσο θα ειχα παρει 1,5 σεντ επι 6 μερες = 9 σεντς.

Ναι, αλλά τα 9 σεντς είναι σίγουρα και την επόμενη μέρα θα τοκίζονται κι αυτά. Τα κέρδη του robo advisor είναι αποδεδειγμένα πρόσκαιρα κι επισφαλή.

Τέλος πάντων, αφού μπήκα στο χορό θα χορέψω όπως λένε, πιστεύω μετά από ένα μήνα να είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια ερωτηση 

Θα παω Ντουμπαι , θα βαλω καποια ευρω στη revo τα αφηνω ετσι η τα μετατρεπω σε νομισμα ντουμπαι ?

Εννοω αν με συμφερει να κανει την συναλαγη απο τα ευρω , η να τα γυρισω σε ντιρχαν ?

Επεξ/σία από axidousgr
Δημοσ.
15 minutes ago, axidousgr said:

παιδια μια ερωτηση 

Θα παω Ντουμπαι , θα βαλω καποια ευρω στη revo τα αφηνω ετσι η τα μετατρεπω σε νομισμα ντουμπαι ?

Εννοω αν με συμφερει να κανει την συναλαγη απο τα ευρω , η να τα γυρισω σε ντιρχαν ?

Τα αφήνεις όπως είναι και όταν πας να πληρώσεις η Revolut θα κάνει την πληρωμή σε τοπικό νόμισμα. Αν κάνεις αλλαγή σε ντιρχαν αυτά που θα σου περισσέψουν θα τα κάνεις πάλι ευρώ και θα χάσεις 2η φορά από την ισοτιμία. Γενικά έχει καλύτερες ισοτιμίες από ελληνικές τράπεζες και λιγοτερα fees (μόνο σκ για κάποιο λόγο λέει έχει λίγο χειρότερη ισοτιμία, αλλά πάντα καλύτερη από τις ελληνικες).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μία ερώτηση. 

Φόρτισα την revolut από τον λογαριασμό μου στη eurobank. 

Αλλά στην τράπεζα μου, εκεί που αναφέρει το χτίσιμο του αφορολόγητου, δεν έχει προστεθεί η φόρτιση μου. 

Άρα, η revolut δεν χτίζει αφορολόγητο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, axidousgr είπε

παιδια μια ερωτηση 

Ρε παιδιά εχει αναφερθεί ενα εκατομμύριο φορές, αν σήμερα εχει η ρεβο ενα αξεπέραστο προσόν πέραν των αλλων, αυτο είναι ενα.

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΣΥΝΑΛΛΆΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Παιδιά μία ερώτηση. 

Φόρτισα την revolut από τον λογαριασμό μου στη eurobank. 

Αλλά στην τράπεζα μου, εκεί που αναφέρει το χτίσιμο του αφορολόγητου, δεν έχει προστεθεί η φόρτιση μου. 

Άρα, η revolut δεν χτίζει αφορολόγητο; 

Γιατί θα έπρεπε να προστεθεί στο αφορολόγητο η φόρτιση;

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί θα έπρεπε να προστεθεί στο αφορολόγητο η φόρτιση;

Άρα, πως χτίζεται αφορολόγητο με τη revolut? 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Άρα, πως χτίζεται αφορολόγητο με τη revolut? 

Αυτόματα δεν χτίζεται.Πρέπει να περάσεις με το χέρι τις αγορές με την revo στην φορολογική σου δήλωση.Δεν είναι ελληνική τράπεζα για να περνάνε αυτόματα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτόματα δεν χτίζεται.Πρέπει να περάσεις με το χέρι τις αγορές με την revo στην φορολογική σου δήλωση.Δεν είναι ελληνική τράπεζα για να περνάνε αυτόματα.

Οπότε, ακόμα δεν κάνω κάτι σωστά;

Σ'ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αυτο στεκει φορολογικα σε περιπτωση ελεγχου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ρε παιδιά εχει αναφερθεί ενα εκατομμύριο φορές, αν σήμερα εχει η ρεβο ενα αξεπέραστο προσόν πέραν των αλλων, αυτο είναι ενα.

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΣΥΝΑΛΛΆΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ

Απο τη στιγμη που το ΣΚ εχει προμηθεια, δεν ειναι σωστα διατυπωμενο. Δεν εχει σημασια αν ειναι μικροτερη των ελληνικων τραπεζων, αρκει που υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...