Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [part 2]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 minutes ago, paiktaras69 said:

εχω ενα υπόλοιπο από κρυπτονομίσματα ( μέσω των quiz) πως μπορώ να τα μεταφέρω σε ευρώ στην κάρτα της revolut ?

Tab "Crypto" (κάτω μπάρα) --> Επιλέγεις το κρυπτονόμισμα στο οποίο έχεις υπόλοιπο --> Πατάς το κουμπί "Sell" --> εισάγεις το ποσό που θες να μετατρέψεις και σε ποιό νόμισμα θες να το μετατρέψεις 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση.. Έκανα ταυτοποίηση με βεβαίωση κατοικίας που αναγράφεται πάνω και το ΑΦΜ μου.. Φαίνονται τα λεφτά μου   στην Ελλάδα; 

Επεξ/σία από Nikossssssssssss

On 20/02/2024 at 17:15, Nikossssssssssss said:

Ερώτηση.. Έκανα ταυτοποίηση με βεβαίωση κατοικίας που αναγράφεται πάνω και το ΑΦΜ μου.. Φαίνονται τα λεφτά μου   στην Ελλάδα; 

φαινονται ναι

• Thanks 1

1 ώρα πριν, gousias είπε

Cryptoνομίσματα μέσω Revolut γίνεται αγορά και αν συμφέρει;

Είναι ευκολία φίλε μου αλλά δε συμφέρει έχει μεγάλες προμήθειες 

Στις 20/2/2024 στις 5:15 ΜΜ, Nikossssssssssss είπε

Χαλαρά..

dollar-banknotes-seen-through-spyglass_9

• Thanks 1

Στις 20/2/2024 στις 3:15 ΜΜ, Nikossssssssssss είπε

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε τι στοιχεία δίνει η revolut.Mια καλή ανάγνωση αρκεί

Will Revolut share my tax information with anyone?

Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. Revolut does not share your information on an automated basis or directly with tax authorities of other countries, it is the Lithuanian tax authority that’s responsible for collecting and sending this to other local authorities under the Standard for Automatic Exchange of Financial Account Information, developed by the OECD, which represents the international consensus on automatic exchange of financial account information for tax purposes, on a reciprocal basis.

https://help.revolut.com/en-MT/help/more/legal-topics/tax-information/will-revolut-share-my-tax-information-with-anyone/

25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε τι στοιχεία δίνει η revolut.Mια καλή ανάγνωση αρκεί

Will Revolut share my tax information with anyone?

Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. Revolut does not share your information on an automated basis or directly with tax authorities of other countries, it is the Lithuanian tax authority that’s responsible for collecting and sending this to other local authorities under the Standard for Automatic Exchange of Financial Account Information, developed by the OECD, which represents the international consensus on automatic exchange of financial account information for tax purposes, on a reciprocal basis.

https://help.revolut.com/en-MT/help/more/legal-topics/tax-information/will-revolut-share-my-tax-information-with-anyone/

Φίλε μου ξέρω ότι δεν δημοσιεύει απευθείας τα υπάρχοντά μου στην Ελλάδα όμως καλό κακού για σιγουριά δεν προτειμώ να βάζω ΑΦΜ..Τώρα με την Monese καλά είμαι μέχρι στιγμής ασχέτως ότι έχει fee 0,10 Ευρώ για κάθε 10 Ευρώ που δεν είναι τίποτα το τραγικό...

9 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε

Φίλε μου ξέρω ότι δεν δημοσιεύει απευθείας τα υπάρχοντά μου στην Ελλάδα όμως καλό κακού για σιγουριά δεν προτειμώ να βάζω ΑΦΜ..Τώρα με την Monese καλά είμαι μέχρι στιγμής ασχέτως ότι έχει fee 0,10 Ευρώ για κάθε 10 Ευρώ που δεν είναι τίποτα το τραγικό...

το σημαντικό είναι το 

to report the year end account balances  .

Οπότε αν δεν έχεις υπόλοιπο στο τέλος του χρόνου.....................

• Like 1

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

το σημαντικό είναι το 

to report the year end account balances  .

Οπότε αν δεν έχεις υπόλοιπο στο τέλος του χρόνου.....................

😊👌

Μόλις τώρα, Nikossssssssssss είπε

😊👌 0.84 έμεινε υπόλοιπο 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...