Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Εγώ εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να κάνω ταυτοποίηση με ταυτότητα.. Με τίποτα.. Βαρέθηκα είδη.. Η wise όταν την φορτίζεις από χρεωστική έχει και αυτή προμήθεια; Μήπως ειναι παλιά η ταυτότητα σου; Νομίζω ότι κρατάει κάτι λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Όχι, πλέον δεν κρατάει. Δίνει και cashback ανάλογα με το υπόλοιπο που έχεις. Σαν επιτόκιο αλλά δεν το ονομάζει επιτόκιο. 2.28% for any EUR https://wise.com/help/articles/b8sVSdAzytqVamfajSirb/how-does-balance-cashback-work 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Η ταυτότητα είναι ναι παλιά.. Αλλά το δοκίμασα και με βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και πάλι τίποτα.. Μια ερώτηση με Monese πληρώνεις κανονικά παντού στην Ελλάδα με google pay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Doubt είπε Όχι, πλέον δεν κρατάει. Δίνει και cashback ανάλογα με το υπόλοιπο που έχεις. Σαν επιτόκιο αλλά δεν το ονομάζει επιτόκιο. 2.28% for any EUR https://wise.com/help/articles/b8sVSdAzytqVamfajSirb/how-does-balance-cashback-work Παίζει ρόλο που την έχεις ανοίξει.Εγω την έχω ανοίξει στο ΗΒ και δίνει interest σε £ 4,67% και σε € 3,66% . εδιτ https://wise.com/gb/interest/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudiar1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Καλησπερα παιδες, καποια εναλλακτικη αντι για Revo, για να ανοιξω ευκολα κ γρηγορα λογαριασμο, διχως να ζηταει ΑΦΜ, γενεαλογικο δεντρο, και τι εφαγα πριν 5 μερες το απογευμα? Κατι πηρε το ματι μου σε προηγουμενα posts για Wise, Monese. Απαιτουν και αυτες ΑΦΜ?? Υπαρχουν αλλες ασφαλης εναλλακτικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Arkoudiar1s είπε Καλησπερα παιδες, καποια εναλλακτικη αντι για Revo, για να ανοιξω ευκολα κ γρηγορα λογαριασμο, διχως να ζηταει ΑΦΜ, γενεαλογικο δεντρο, και τι εφαγα πριν 5 μερες το απογευμα? Κατι πηρε το ματι μου σε προηγουμενα posts για Wise, Monese. Απαιτουν και αυτες ΑΦΜ?? Υπαρχουν αλλες ασφαλης εναλλακτικες? Δοκίμασε να ανοίξεις σε αυτές που ανέφερες.Δεν χάνεις τίποτα.Βασικό να έχεις τουλάχιστον ταυτότητα που δεν έχει λήξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudiar1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε να ανοίξεις σε αυτές που ανέφερες.Δεν χάνεις τίποτα.Βασικό να έχεις τουλάχιστον ταυτότητα που δεν έχει λήξει. Εγινε, θα δοκιμασω κ θα ενημερωσω. Εχω την παλιου τυπου, για να δουμε εαν με αφησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Arkoudiar1s είπε Εγινε, θα δοκιμασω κ θα ενημερωσω. Εχω την παλιου τυπου, για να δουμε εαν με αφησουν. Monese... Wise με παλιά ταυτότητα και το συκώτι να πουλήσεις δεν το δέχεται!!! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Γιατί τόσο ντόρος για το αφμ δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω, σε 3 εταιρίες που χρησιμοποιώ έχω δώσει σε όλες αφμ. Ότι βγάζω από αποταμιεύσεις και επενδύσεις το δηλώνω εφορία και είμαι καθαρός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, someone- είπε Γιατί τόσο ντόρος για το αφμ δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω, σε 3 εταιρίες που χρησιμοποιώ έχω δώσει σε όλες αφμ. Ότι βγάζω από αποταμιεύσεις και επενδύσεις το δηλώνω εφορία και είμαι καθαρός. Ο λόγος που δεν θέλουν να δηλώσουν ΑΦΜ είναι και ο λόγος που δεν θα σου απαντήσουν. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Αν ήθελε κάποιος να δηλώσει ΑΦΜ δεν θα άνοιγε ξένη τράπεζα... Η Ελληνική θα του έφτανε.. Πολύ απλά πράγματα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Τις προμήθειες από συνάλλαγμα θα μου τις καλύψεις εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Προμύθειες έχει και εναλλακτικές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Κατατοπιστικός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 54 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Αν ήθελε κάποιος να δηλώσει ΑΦΜ δεν θα άνοιγε ξένη τράπεζα... Η Ελληνική θα του έφτανε.. Πολύ απλά πράγματα!! Άκυρο τελείως. Η Revolut μου δίνει 3.5% η trade republic 4% και η trading212 4.2% επιτόκια, βρες μου μια ελληνική τράπεζα να δίνει αυτά τα επιτόκια και στην revo είναι και αφορολογητα. Επίσης με τη revo μπορώ να αγοράζω σε δολάρια και λίρα ενώ με ελληνική τράπεζα σε έγδαραν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα