stavros750 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 1 hour ago, archangelgre said: Εχει βγαλει κανεις καινουργια ταυτοτητα και την εχει αλλαξει στην ρεβο ? Γινεται αμεσα ? Σκεφτομαι να στειλω ενα τικετ , αλλα σε καμια περιπτωση δεν θελω οποιοδηποτε παγωμα μεχρι να δεχτουν την καινουργια η ο,τι αλλο Νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς, αν καταστεί απαραίτητο θα επικοινωνήσουν αυτοί να την αλλάξεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια κίνηση για τον λόγο ακριβώς που είπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Τελικά 14 Φεβρουαρίου θα γίνει μόνιμο το ΑΦΜ στην Revolut αλλιώς δεν θα επιτρέψει την φόρτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Τελικά 14 Φεβρουαρίου θα γίνει μόνιμο το ΑΦΜ στην Revolut αλλιώς δεν θα επιτρέψει την φόρτωση; απο που προκυπτει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Υπενθύμιση βγάζει συχνά να βάλω αφμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Εμένα μου έβγαλε ενημέρωση ότι δεν μπορώ να add/receive money μέχρι να βάλω ΑΦΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Αυτό εννοούσα.. Αν κάποιος παίρνει κάποιο επίδομα θα κοπεί λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στις 11/2/2024 στις 9:05 ΜΜ, Nikossssssssssss είπε Αυτό εννοούσα.. Αν κάποιος παίρνει κάποιο επίδομα θα κοπεί λέτε; Παίρνεις επίδομα στην revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στην Revolut όχι.. Αλλά αν π.χ έχω ΚΈΑ.. Θα κοπεί; Επειδή ένας φίλος ρωτάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Εγώ από σήμερα μετακόμισα οριστικά στην Monese 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Σώθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Εγώ από σήμερα μετακόμισα οριστικά στην Monese 😅 Τι προσφέρει; είναι καλύτερη από τη Revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Στην Revolut όχι.. Αλλά αν π.χ έχω ΚΈΑ.. Θα κοπεί; Επειδή ένας φίλος ρωτάει.. να πεις στον φίλο σου να διαβάσει τι λεει η revolut για το τι και πότε μοιράζεται στοιχεία με το ελληνικό κράτος. 6 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Εγώ από σήμερα μετακόμισα οριστικά στην Monese 😅 μια χαρά είναι.Αλλά μονο για € £ και ρουμάνικο λέι. Γιατί οχι wise ? Υπάρχει και η Zing της HSBC αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι διαθέσιμη εκτός ΗΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ταυτοποίηση στην wise με τίποτα δεν μπορώ να κάνω με τρέλανε.. Η Monese το μόνο μείον είναι ότι έχει fee 0.10€ κάθε 10€ από χρεωστική για φόρτιση.. Αλλά οκ δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.. Ενώ στο θέμα ταυτοποίηση δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα.. Πολύ ελάχιστο στοιχεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Ταυτοποίηση στην wise με τίποτα δεν μπορώ να κάνω με τρέλανε.. Η Monese το μόνο μείον είναι ότι έχει fee 0.10€ κάθε 10€ από χρεωστική για φόρτιση.. Αλλά οκ δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.. Ενώ στο θέμα ταυτοποίηση δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα.. Πολύ ελάχιστο στοιχεία.. Eχω και τις δύο κοντά 5 χρόνια και σε καμία δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.Μια φορά η monese ,πριν μερικούς μήνες αν δεν κάνω λάθος,μου ζήτησε στο άσχετο βίντεο κλπ σαν να άνοιγα εκείνη την στιγμή τον λογαριασμό.Ήμουν έξω για καφέ ,το έκανα και όλα λειτουργούν πάλι. Και η wise έχει μικροχρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Εγώ εδώ και μια βδομάδα δεν μπορώ να κάνω ταυτοποίηση με ταυτότητα.. Με τίποτα.. Βαρέθηκα είδη.. Η wise όταν την φορτίζεις από χρεωστική έχει και αυτή προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα