Estevan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Αν το δηλώσω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εφορία όπως και πριν.. Σωστά; Σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Επειδή δεν θέλω να φαίνονται στην Ελλάδα για αυτό.. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε Επειδή δεν θέλω να φαίνονται στην Ελλάδα για αυτό.. 😅 ΣΔΟΕ likes the post and follows!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Αν το δηλώσω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την εφορία όπως και πριν.. Σωστά; Γιατι μαυρα ειναι τα έδωσα σου, αφου τα ανεβαζεις απο ελληνική τράπεζα τι προβλημα να έχεις με την εφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikossssssssssss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Απλά έχω ένα μικρό επίδομα ώστε να μην κοπεί.. Για αυτό ρώτησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Nikossssssssssss είπε Απλά έχω ένα μικρό επίδομα ώστε να μην κοπεί.. Για αυτό ρώτησα.. Κάνε την πάπια κι ότι γίνει έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Επειδή ταξιδεύω για Αμερική σε 15 ημέρες, θέλω τα φώτα σας ποια κάρτα συμφέρει να χρησιμοποιώ για να μην πληρώνω πολλα σε συναλλαγματικά έξοδα. Έχω revolut, curve, Apple Pay (συνδεδεμενο με Eurobank καρτα) και φυσικα καρτες απο Eurobank και alpha. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, takisot είπε Καλησπέρα. Επειδή ταξιδεύω για Αμερική σε 15 ημέρες, θέλω τα φώτα σας ποια κάρτα συμφέρει να χρησιμοποιώ για να μην πληρώνω πολλα σε συναλλαγματικά έξοδα. Έχω revolut, curve, Apple Pay (συνδεδεμενο με Eurobank καρτα) και φυσικα καρτες απο Eurobank και alpha. Ευχαριστώ. Το ευρωπαϊκό apple pay δεν είναι κάρτα,η eurobank απο πίσω του είναι κάρτα. Revolut θα χρησιμοποιείς. Καλό ταξίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takisot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το ευρωπαϊκό apple pay δεν είναι κάρτα,η eurobank απο πίσω του είναι κάρτα. Revolut θα χρησιμοποιείς. Καλό ταξίδι. Σε σχέση με την Curve, σε τι υπερτερεί η revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, takisot είπε Σε σχέση με την Curve, σε τι υπερτερεί η revolut? Δεν έχω curve,ξέρω ότι είναι για να βάζεις άλλες κάρτες απο πίσω.Δεν ξέρω αν έχει μετατροπές συναλλάγματος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Προτείνετε και την φυσική κάρτα αντί της εικονικής μόνο; Από ελληνικό λογαριασμό έχει προμήθεια η φόρτιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχει προμήθεια. Τώρα για φυσική κάρτα, αναλόγως τις ανάγκες του καθενός. Με Apple Pay πλέον, δε τη χρειάστηκα ποτέ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από nikosgnr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θυμάμαι ότι παλιά υπήρχε δυνατότητα να στείλεις αίτημα για χρήματα - request money, σε κάποιον που δεν έχει Revolut, έβαζες το email του, η Revolut έστελνε ένα link, αυτός ο κάποιος άνοιγε το link, έβαζε τα στοιχεία της κάρτας, τον χρέωνε, και εσύ λάμβανες τα χρήματα. Υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα ή έχει καταργηθεί; Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω τίποτα, εκτός αν είμαι στραβός. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Πριν δεκα λεπτά ξαφνικό μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου από την Revolut. Μίλησα στο chat. Χρειάζονται λέει 14 εργασιμες μέρες για να διερευνήσουν τον λογαριασμό μου και να μου απαντήσουν. Μέχρι τότε έχουν "ανασταλεί ορισμένες λειτουργίες" είπαν. Στην ουσία όλες Έχω μέσα μόνο 10€ στον κύριο λογαριασμό, αλλά έχω 570€ στον αποταμιευτκο. Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 hours ago, gokuthelegend said: Θυμάμαι ότι παλιά υπήρχε δυνατότητα να στείλεις αίτημα για χρήματα - request money, σε κάποιον που δεν έχει Revolut, έβαζες το email του, η Revolut έστελνε ένα link, αυτός ο κάποιος άνοιγε το link, έβαζε τα στοιχεία της κάρτας, τον χρέωνε, και εσύ λάμβανες τα χρήματα. Υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα ή έχει καταργηθεί; Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω τίποτα, εκτός αν είμαι στραβός. Αν πας transfers, πάνω δεξία σου έχει New και μετά έχεις επιλογή για Create a payment link - Request money 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα