Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 minutes ago, zoranb said:

Υπάρχουν email ή sms notifications όταν γίνονται αγορές ή γενικώς κινήσεις στο λογαριασμό της Revo?
Εάν ναί, πώς ενεργοποιούνται, δεν λαμβάνω τίποτα.

Εχει push notifications.

• Like 1
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει στο πρόσφατο παρελθόν.Θα πάμε Θεού θέλοντος Αγγλία Κυριακή με Πέμπτη. Αρχικά φορτίζω το λογαριασμό μου στη revolut μέσω χρεωστικης η πιστωτικής καρτας μου?τι συμφερει καλύτερα?Επίσης υπάρχουν όρια στη στάνταρ έκδοση.Κατι θυμάμαι για 1000 ευρώ το μήνα.θα χρειαστώ προφανώς αρκετά παραπάνω,για να μη μπλεξω με της προμήθειες της Τράπεζας μου.Αυτο πως το ξεπερναμε?και μια επιπλέον ερώτηση επειδή η πληρωμή του ξενοδοχείου αναγκαστικά θα γίνει Κυριακή να χρησιμοποιήσω την ελληνική πιστωτική μου εκεί?

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα φόρτισης απο Πειραιώς?

2 ώρες παλεύω και δεν ολοκληρώνεται. Το ίδιο και αν προσπαθήσω να φορτίσω την payzy. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μια και πλησιάζει σαββατοκύριακο και θα βρίσκομαι ακόμα στην Πράγα, μήπως να κάνω ανάληψη από την revolut σε κορώνες;;

Είναι πολύ η προμήθεια μετατροπής το ΣΚ;;

Η μήπως να κάνω αλλαγή σε συνάλλαγμα σε exchange??

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lambros είπε

Καλημέρα σας,

Μια και πλησιάζει σαββατοκύριακο και θα βρίσκομαι ακόμα στην Πράγα, μήπως να κάνω ανάληψη από την revolut σε κορώνες;;

Είναι πολύ η προμήθεια μετατροπής το ΣΚ;;

Η μήπως να κάνω αλλαγή σε συνάλλαγμα σε exchange??

Πόσα δηλαδη σκέφτεσαι να ξοδέψεις το σκ για να κανεις ολη αυτη την διαδικασια;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, lambros είπε

Περίπου 250ευρω αλλά θα είναι από διάφορα καταστήματα πχ εστιατόριο σουβενίρ καφέ κτλ

και να σου βγει και 3€ έξοδα αν τα κάνεις εντός ΣουΚου?Δεν αξίζει να το σκέφτεσαι,κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lambros είπε

Περίπου 250ευρω αλλά θα είναι από διάφορα καταστήματα πχ εστιατόριο σουβενίρ καφέ κτλ

Δηλαδη θα ξοδέψεις σε μπίρες 250€ και σκέφτεσαι τα 2,5-3€ της ρεβο😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους! Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις προσπάθησα και διάβασα κάποιες σελίδες πιο πίσω μπας και ξεκαθαρίσω τα πράγματα λίγο στο μυαλό μου. Έχω να κάνω ένα ταξίδι στη Πολωνία και χρησιμοποιούν ζλότι (τοπικο νόμισμα) , ήθελα να ρώτησε 2 πράγματα. Φυσικά αν κάποιος έχει πάει θα ήμουν ευγνώμων αν με ενημέρωνε αν γενικά πρέπει να έχω και χρήματα πάνω μου. 

Πάντως αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν κάνω την κάρτα top up πχ απο Πειραιως ή Εθνικη , η ελληνικες τραπεζες κρατανε προμηθεια σωστα? 

πρέπει τα λεφτά στη Revolut να μετατρέπονται στο νόμισμα της εκάστοτε χώρας ή το κάνει αυτόματα κατα τη συναλλαγή? 

Ισχύει ότι μπορώ να τραβήξω έως και 200 ευρώ από atm εξωτερικου χωρις προμηθεια , δηλαδη να τραβηξω ζλότι (αξίας 200ευρω) ? σε οποιοδηποτε atm ?

Ζήτω συγγνώμη για το βομβαρδισμό μου χαχα

Επεξ/σία από GiorgoSp0
Δημοσ.
Στις 17/1/2024 στις 3:04 ΜΜ, aXer είπε

Καλησπέρα.

Μένω σε χωριό που δεν περνάει ταχυδρόμος αλλά έχουμε στην πλατεία σημείο με συγκεντρωμένες Ταχυδρομικές θυρίδες.
Όταν πάω να βάλω στα πεδία του Address την λέξη "PO Box" κατευθείαν το πεδίο κοκκινίζει και βγάζει μήνυμα ότι
"δεν επιτρέπει την προσθήκη PO Box".

Παίζει κανείς άλλος να έχει Ταχυδρομική Θυρίδα και αν ναι, πως λάβατε την κάρτα σας;

Εγώ θα έγραφα,

Παρτάλι Αττικής

Οδος: Θυρίδα 114

ΤΚ 11145

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GiorgoSp0 είπε

Πάντως αυτό που ήθελα να ρωτήσω αν κάνω την κάρτα top up πχ απο Πειραιως ή Εθνικη , η ελληνικες τραπεζες κρατανε προμηθεια σωστα? 

πρέπει τα λεφτά στη Revolut να μετατρέπονται στο νόμισμα της εκάστοτε χώρας ή το κάνει αυτόματα κατα τη συναλλαγή? 

Ισχύει ότι μπορώ να τραβήξω έως και 200 ευρώ από atm εξωτερικου χωρις προμηθεια , δηλαδη να τραβηξω ζλότι (αξίας 200ευρω) ? σε οποιοδηποτε atm ?

Ζήτω συγγνώμη για το βομβαρδισμό μου χαχα

οχι δεν έχει προμήθεια το top up ούτε και το google pay.Προμήθεια έχει μόνο το έμβασμα.

Τα κάνει μόνη της μετατροπή,δεν αξίζει να ασχολείσαι με  ΣουΚου κλπ .

Χωρίς προμήθεια απο την  revolut.Μπορεί να έχει προμήθεια το ΑΤΜ όπως κάνουν στην Ελλάδα.

Καλό είναι να έχεις πάνω σου λίγα μετρητά.

• Like 2
Δημοσ.

Χαίρετε.. Μια ερώτηση.. Μέχρι 15 Φεβρουαρίου αν δεν βάλουμε το ΑΦΜ δεν θα γίνετε να γεμίσουμε την Revolut ?? Γιατί ζητάει συχνά το ΑΦΜ και το κάνει διευκρινίσεις.

• Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Nikossssssssssss είπε

Χαίρετε.. Μια ερώτηση.. Μέχρι 15 Φεβρουαρίου αν δεν βάλουμε το ΑΦΜ δεν θα γίνετε να γεμίσουμε την Revolut ?? Γιατί ζητάει συχνά το ΑΦΜ και το κάνει διευκρινίσεις.

Αν δεν το δηλώσεις δεν θα έχεις και πρόσβαση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...