zoranb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Σε ένα συγκριτικό της χρεωστικής της Revo έναντι μιας της Εθνικής ή Πειραιώς, σε τί μπορούμε να πούμε πως μειονεκτεί; (π.χ. αφορολόγητο δείχνει?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε ένα συγκριτικό της χρεωστικής της Revo έναντι μιας της Εθνικής ή Πειραιώς, σε τί μπορούμε να πούμε πως μειονεκτεί; (π.χ. αφορολόγητο δείχνει?) Η Revolut δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για το αφορολόγητο. Έχει καλύτερες ισοτιμίες σε συνάλλαγμα όμως, αν θες να κάνεις αγορές ή πληρωμές σε νομίσματα εκτός του Ευρώ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Παίζει να έχει απαντηθεί αυτό επτά τετράκις φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Συγνώμη Ενοψη ταξιδιού Πράγα Θα έχουμε βάλει στην revolut εύρω για να αγοράζουμε από sm, cafe,food και μικρο εξοδα κτλ με κορώνες, αλλά πχ αν θέλω να αγοράσω ρούχα από καταστήματα κτλ πχ θα έχουν κάποια αξία για να εκμεταλλευτω την αποπληρωμή μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής να διαλέξω κάποια ελληνική πιστωτική κάρτα που έχω ή γενικά τι να προσέξω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 48 λεπτά πριν, lambros είπε Συγνώμη Ενοψη ταξιδιού Πράγα Θα έχουμε βάλει στην revolut εύρω για να αγοράζουμε από sm, cafe,food και μικρο εξοδα κτλ με κορώνες, αλλά πχ αν θέλω να αγοράσω ρούχα από καταστήματα κτλ πχ θα έχουν κάποια αξία για να εκμεταλλευτω την αποπληρωμή μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής να διαλέξω κάποια ελληνική πιστωτική κάρτα που έχω ή γενικά τι να προσέξω;; Οι ελληνικες καρτες δεν συμφέρουν με τίποτα στις μετατροπές συναλλάγματος, θα θας του κόσμου τις χρεώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2 hours ago, lambros said: Συγνώμη Ενοψη ταξιδιού Πράγα Θα έχουμε βάλει στην revolut εύρω για να αγοράζουμε από sm, cafe,food και μικρο εξοδα κτλ με κορώνες, αλλά πχ αν θέλω να αγοράσω ρούχα από καταστήματα κτλ πχ θα έχουν κάποια αξία για να εκμεταλλευτω την αποπληρωμή μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός της πιστωτικής να διαλέξω κάποια ελληνική πιστωτική κάρτα που έχω ή γενικά τι να προσέξω;; Βάζεις λεφτά στη revolut με την πιστωτική και είναι σα να κάνεις αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μια χαζή ερώτηση αλλά αν την φωρτωνω από εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην με αφήνει λόγο ότι θα βλέπει ip εξωτερικού σωστά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 5 hours ago, gokuthelegend said: Η Revolut δεν ενημερώνει την Ελληνική εφορία για το αφορολόγητο. Αυτό μπορεί να είναι αρνητικό για κάποιο άλλο λόγο πέραν του αφορολόγητου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, lambros είπε Μια χαζή ερώτηση αλλά αν την φωρτωνω από εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην με αφήνει λόγο ότι θα βλέπει ip εξωτερικού σωστά;;; Δεν υπάρχει πρόβλημα ότι IP και να έχεις.Καμία τράπεζα δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lvisimato Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Παιδια καλησπέρα. Μεθαυριο πεταω για βουδαπέστη. Ανοιξα revolut και δημιουργησα μια εικονικη καρτα, αν μετατρεψω ευρω σε φιορινια θα μπορω να την χρησιμοποιω μεσω google pay πχ για πληρωμες εκει? Δεν εχω φυσικη καρτα της revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, lvisimato είπε Παιδια καλησπέρα. Μεθαυριο πεταω για βουδαπέστη. Ανοιξα revolut και δημιουργησα μια εικονικη καρτα, αν μετατρεψω ευρω σε φιορινια θα μπορω να την χρησιμοποιω μεσω google pay πχ για πληρωμες εκει? Δεν εχω φυσικη καρτα της revolut. ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlymp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, lvisimato είπε Παιδια καλησπέρα. Μεθαυριο πεταω για βουδαπέστη. Ανοιξα revolut και δημιουργησα μια εικονικη καρτα, αν μετατρεψω ευρω σε φιορινια θα μπορω να την χρησιμοποιω μεσω google pay πχ για πληρωμες εκει? Δεν εχω φυσικη καρτα της revolut. Φυσικά. Απλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, γίνεται αυτόματα με την πληρωμή σου. Εκτός αν μιλάς για το Σαββατοκύριακο για να αποφύγεις τι μικρή προμήθεια που υπάρχει Στις 6/1/2024 στις 2:33 ΜΜ, Doubt είπε Είχα αγοράσει αμερικανικές, μετά τη μεγάλη βουτιά του κοβιντ το 2020, από ρεβολουτ (on topic), όταν έβαλαν προμήθειες πήγα Τ212 κι όταν άρχισε η πτώση σταμάτησα. Τώρα πλέον πουλάω μόνο και τα βάζω να τοκίζονται (και στη ρεβολουτ). Το χρηματιστήριο θέλει διάβασμα και παρακολούθηση, τα έκανα, τα βαρέθηκα, τέλος. Αν επίκειται κάποια ελληνική "φούσκα" βέβαια, θα το ξανασκεφτώ. Μιας και αναφέρεις , για τοκισμο στη revolut. Έβαλα επιφυλακτικά ένα ποσό στον απλό ευέλικτο που υποτίθεται δίνει 3,1 % επιτόκιο. Μετά από 4 μέρες περίπου κάτι δεν μου κάθεται καλά στο τρέχον επιτόκιο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη αλλά επηδει είμαι επιφυλακτικός για αυτό σε ρωτάω αν έχεις δει ακριβώς τι ισχύει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, charlymp είπε Φυσικά. Απλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, γίνεται αυτόματα με την πληρωμή σου. Εκτός αν μιλάς για το Σαββατοκύριακο για να αποφύγεις τι μικρή προμήθεια που υπάρχει Μιας και αναφέρεις , για τοκισμο στη revolut. Έβαλα επιφυλακτικά ένα ποσό στον απλό ευέλικτο που υποτίθεται δίνει 3,1 % επιτόκιο. Μετά από 4 μέρες περίπου κάτι δεν μου κάθεται καλά στο τρέχον επιτόκιο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη αλλά επηδει είμαι επιφυλακτικός για αυτό σε ρωτάω αν έχεις δει ακριβώς τι ισχύει; Πατα πάνω στο ποσό που έχεις βάλει εκεί που λέει κατάσταση πρέπει να γράφει ολοκληρώθηκε, θα ξεκινήσει από την επόμενη μέρα να δίνει 3.11% τη μέρα. Έχω και εγώ εκεί κάποια χρήματα και κάθε μέρα γύρω στις 12-1 μου μπαίνουν οι τόκοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, charlymp είπε Έβαλα επιφυλακτικά ένα ποσό στον απλό ευέλικτο που υποτίθεται δίνει 3,1 % επιτόκιο. Μετά από 4 μέρες περίπου κάτι δεν μου κάθεται καλά στο τρέχον επιτόκιο. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη αλλά επηδει είμαι επιφυλακτικός για αυτό σε ρωτάω αν έχεις δει ακριβώς τι ισχύει; Τα ίδια δίνει κάθε μέρα εδώ και μήνες, περίπου 8 λεπτά/1000€ βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeteras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη αν θα σας ζαλίσω με χιλιοειπωμένες ερωτήσεις αλλά επίκειται μεγάλο ταξίδι στην κεντρική Αμερική και θέλω να είμαι τελείως σίγουρος για το τι και πως καθότι θα χάσω τα μισά λεφτά σε προμήθειες. Κάποιες από τις χώρες όπως την Κολομβία η revo λέει ότι υποστηρίζει το νόμισμά της και άλλες όπως η Βενεζουέλα όχι. Αφού όπως καταλαβαίνω, εγώ δεν χρειάζεται να μετατρέπω τα ευρώ σε κάποιο νόμισμα η διαφορά για τις χώρες που υποστηρίζει το νόμισμα ποιά είναι; Είναι μηδενική η προμήθεια τις καθημερινές; Επίσης τα ΣΚ η προμήθεια ισχύει κανονικά και είναι η ίδια για όλες τις χώρες ή για αυτές που υποστηρίζει τα νομίσματά τους είναι μικρότερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα