antonio_CH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, kormos είπε https://www.alpha.gr/el/epixeiriseis/support-center/e-banking/sunallages/kostos-metaforas-poson-meso-ilektronikon-upiresion καλησπερα. απλα δεν μπορώ να βρω κατι συγκεκριμμενο. ίσως δεν ξερω που ακριβως και να ψαξω!
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, antonio_CH είπε καλησπερα. απλα δεν μπορώ να βρω κατι συγκεκριμμενο. ίσως δεν ξερω που ακριβως και να ψαξω! https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/katatheseis/metafora-xrimaton-apo-trapeza-se-trapeza#:~:text=Ποια είναι η προμήθεια τραπεζών για μεταφορά χρημάτων%3B
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, gorillas είπε Παιδιά καλημέρα. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία. Χρησιμοποιεί κάποιος την Revolut για deposit στην Trade Republic μέσω εμβάσματος; Αντίστοιχα, έχει κάνει κάποιος withdraw στον λογαριασμό του στην Revolut; Έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χρονικό περιθώριο της συναλλαγής; Αν θυμάμαι σωστά τα έχω κάνει και τα 2, δεν γίνονται άμεσα, νομίζω την επόμενη εργάσιμη. Σε μια περίπτωση είχαν "χαθεί" 50€ που έστειλα από ρεβολουτ προς trade. Ούτε με τους μεν βρήκα άκρη, ούτε με τους δε, μιλάω για το support τους. Τελικά μου τα επέστρεψε η trade στη ρεβολουτ μετά από 1 βδομάδα. (ευτυχώς) 1
gorillas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν θυμάμαι σωστά τα έχω κάνει και τα 2, δεν γίνονται άμεσα, νομίζω την επόμενη εργάσιμη. Σε μια περίπτωση είχαν "χαθεί" 50€ που έστειλα από ρεβολουτ προς trade. Ούτε με τους μεν βρήκα άκρη, ούτε με τους δε, μιλάω για το support τους. Τελικά μου τα επέστρεψε η trade στη ρεβολουτ μετά από 1 βδομάδα. (ευτυχώς) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω καταλήξει σε Degiro και Trade Republic και κοιτάω τέτοιου τύπου λεπτομέρειες. Η Degiro, βέβαια, δεν δέχεται Revolut για deposit... Ευχαριστώ και πάλι.
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Αν ενδιαφέρεσαι για ελληνικές μετοχές, η trade έχει 1€ προμήθεια ανά συναλλαγή, που το θεωρώ πολύ. Degiro είχα γραφτεί αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι. Κάποια προμήθεια μάλλον με απέτρεψε, έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι.
gorillas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν ενδιαφέρεσαι για ελληνικές μετοχές, η trade έχει 1€ προμήθεια ανά συναλλαγή, που το θεωρώ πολύ. Degiro είχα γραφτεί αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι. Κάποια προμήθεια μάλλον με απέτρεψε, έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι. Ενδιαφέρομαι κυρίως για ελληνικό χρηματιστήριο. Και η degiro κάπου εκεί είναι! Η Trading212 μου αρέσει πιο πολύ από όλες, αλλά ελληνικές μετοχές γιοκ. Ποια χρησιμοποιείς; Τέλος το offtopic! 🤐
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, gorillas είπε Ενδιαφέρομαι κυρίως για ελληνικό χρηματιστήριο. Και η degiro κάπου εκεί είναι! Η Trading212 μου αρέσει πιο πολύ από όλες, αλλά ελληνικές μετοχές γιοκ. Ποια χρησιμοποιείς; Τέλος το offtopic! 🤐 Είχα αγοράσει αμερικανικές, μετά τη μεγάλη βουτιά του κοβιντ το 2020, από ρεβολουτ (on topic), όταν έβαλαν προμήθειες πήγα Τ212 κι όταν άρχισε η πτώση σταμάτησα. Τώρα πλέον πουλάω μόνο και τα βάζω να τοκίζονται (και στη ρεβολουτ). Το χρηματιστήριο θέλει διάβασμα και παρακολούθηση, τα έκανα, τα βαρέθηκα, τέλος. Αν επίκειται κάποια ελληνική "φούσκα" βέβαια, θα το ξανασκεφτώ. 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 4/1/2024 στις 10:43 ΠΜ, anthonykleis είπε δεν μπαίνει στο youTube premium η visa.... είχα curve έδωσε άκυρο σε αργεντινή κ αυτή και τώρα τρώω τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος και λέω μήπως μπορώ να επιλέξω απευθείας master στην ρεβο Αν δεν κάνω λαθος η Ν26 βγάζει Mastercard . Μπορείς να δοκιμάσεις εκεί. 1
stefan_city Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Για ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτείνετε να γίνει φόρτωση της Revolut με € και να γίνεται η μετατροπή σε κάθε συναλλαγή, ή να γίνει φόρτωση απευθείας σε £; 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, stefan_city είπε Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Για ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, προτείνετε να γίνει φόρτωση της Revolut με € και να γίνεται η μετατροπή σε κάθε συναλλαγή, ή να γίνει φόρτωση απευθείας σε £; Γιατι υπαρχει περίπτωση να φορτωσεις την ρεβο με κάποιο άλλο νόμισμα εκτος του ευρω. 1
stefan_city Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Γιατι υπαρχει περίπτωση να φορτωσεις την ρεβο με κάποιο άλλο νόμισμα εκτος του ευρω. Εγώ ευρώ θα στείλω, αλλά υπάρχει επιλογή στη Revolut σε τι νόμισμα θέλω να μετατραπούν αυτά τα χρήματα. Οπότε, η ερώτηση είναι αν ο λογαριασμός από τον οποίο θα γίνεται η χρέωση της κάθε συναλλαγής συμφέρει να έχει χρήματα σε ευρώ ή χρήματα σε αγγλική λίρα.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, stefan_city είπε Εγώ ευρώ θα στείλω, αλλά υπάρχει επιλογή στη Revolut σε τι νόμισμα θέλω να μετατραπούν αυτά τα χρήματα. Οπότε, η ερώτηση είναι αν ο λογαριασμός από τον οποίο θα γίνεται η χρέωση της κάθε συναλλαγής συμφέρει να έχει χρήματα σε ευρώ ή χρήματα σε αγγλική λίρα. Εσύ στέλνεις € και ολα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ρεβο με σχεδον μηδενικές χρεώσεις, χωρις δικες σου περαιτέρω ενέργειες. 1
snot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 hours ago, Doubt said: Αν ενδιαφέρεσαι για ελληνικές μετοχές, η trade έχει 1€ προμήθεια ανά συναλλαγή, που το θεωρώ πολύ. Degiro είχα γραφτεί αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι. Κάποια προμήθεια μάλλον με απέτρεψε, έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι. Σε degiro είναι 1.5 ανά συναλλαγή αν δεν κάνω λάθος 1
lambros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;; Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;; Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;;
alfeios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, lambros είπε Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;; Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;; Καλησπέρα σας καλή χρονιά, Θέλω να φορτισω την revolut με χρήματα πχ 400€ από χρεωστική εθνικής ή άλφα για ταξιδιού στην Πράγα . Έχει αλλάξει κάτι το 2024 σε χρεώσεις;; Όχι Όχι Οχι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα