JDimi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλημέρα, Για πληρωμή στο εξωτερικό κάνω μετατροπή νομίσματος όπως είναι και μετατρέπει στιγμιαία κατά την πληρωμή; από virtua κάρτα με κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, JDimi είπε Καλημέρα, Για πληρωμή στο εξωτερικό κάνω μετατροπή νομίσματος όπως είναι και μετατρέπει στιγμιαία κατά την πληρωμή; από virtua κάρτα με κινητού. Μετατρέπεται αυτόματα. Απλά αν θες να κάνεις αγορές το ΣΚ και ξέρεις από πριν το ποσό καλύτερα να το μετατρέπεις μέχρι την παρασκευή για να μην χρεώνεσαι την επιπλέον προμήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JDimi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Έχει προμήθεια το σκ; άρα να μετατρέψω από σήμερα ένα ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, JDimi είπε Έχει προμήθεια το σκ; άρα να μετατρέψω από σήμερα ένα ποσό; Ναι καλύτερα αν θυμάμαι καλά ήταν μέσα στις αλλαγές από το 2024. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τους τόκους από τον αποταμιευτικο λογαριασμό της ρεβολουτ; τα δηλώνουμε εφορία; έχω λίγα λεφτά εκεί αλλά έχω φίλο με 40κ περίπου εκεί και οι τόκοι του λόγω του ότι έχει και premium μπορεί να είναι 100++ το μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κανονικά θα πρέπει να δηλωθούν Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, someone- said: Ναι καλύτερα αν θυμάμαι καλά ήταν μέσα στις αλλαγές από το 2024. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με τους τόκους από τον αποταμιευτικο λογαριασμό της ρεβολουτ; τα δηλώνουμε εφορία; έχω λίγα λεφτά εκεί αλλά έχω φίλο με 40κ περίπου εκεί και οι τόκοι του λόγω του ότι έχει και premium μπορεί να είναι 100++ το μήνα Τοσο βγαινει οντως? Τα εχει λαβει/δει ο φιλος σου? Αυτο φαινεται για 3% αποδοση ετησιως (χωρις το ++, αν μας πεις ακριβες ποσο τοκων, το υπολογιζουμε). Αν ειναι ετσι και μαθευτει τριγυρω, προβλεπω μαζικη μεταφορα κεφαλαιων. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nek4d είπε Τοσο βγαινει οντως? Τα εχει λαβει/δει ο φιλος σου? Αυτο φαινεται για 3% αποδοση ετησιως (χωρις το ++, αν μας πεις ακριβες ποσο τοκων, το υπολογιζουμε). Αν ειναι ετσι και μαθευτει τριγυρω, προβλεπω μαζικη μεταφορα κεφαλαιων. Τι εννοείς αν μαθευτεί; δεν είναι μυστικό το έχουν γράψει και πόσα σάιτ. εγώ για 10.000 παίρνω κάθε μέρα 0,85€ και μπορώ να τα τραβήξω οπότε θέλω οι τόκοι μπαίνουν καθημερινά Δηλαδή 10.000 Χ 3,10% ÷ 365 ημέρες = 0.85€ Την επόμενη υπολογίζεις 10.000,85 Χ 3,10% ÷ 365 ημέρες = ... Κτλ κτλ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από someone- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δεν είναι προθεσμιακή, δεν είναι καν λογαριασμός ταμιευτηρίου. Είναι συμμετοχή σε αμοιβαία κεφάλαια με ρίσκο (έστω μικρό), τα γράφει στους όρους. 1 ώρα πριν, nek4d είπε Αυτο φαινεται για 3% αποδοση ετησιως Για δολάρια ΗΠΑ είναι 4% η απόδοση. Επίσης η γερμανική trade republic δίνει 4% εδώ και μερικούς μήνες, αλλά ο εκτοκισμός είναι μηνιαίος. Ανάλογη απόδοση θα δίνει και η Τ212 σε μερικές μέρες (και 5% σε δολάρια ΗΠΑ). 1 ώρα πριν, nek4d είπε Αν ειναι ετσι και μαθευτει τριγυρω, προβλεπω μαζικη μεταφορα κεφαλαιων. Η μεγάλη πλειοψηφία δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει, το βλέπω σε δικούς μου ανθρώπους. Βέβαια κι εγώ που ψάχνω και δοκιμάζω διάφορα την έχω πατήσει και από μια πλευρά τους καταλαβαίνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν είναι προθεσμιακή, δεν είναι καν λογαριασμός ταμιευτηρίου. Είναι συμμετοχή σε αμοιβαία κεφάλαια με ρίσκο (έστω μικρό), τα γράφει στους όρους. Για δολάρια ΗΠΑ είναι 4% η απόδοση. Επίσης η γερμανική trade republic δίνει 4% εδώ και μερικούς μήνες, αλλά ο εκτοκισμός είναι μηνιαίος. Ανάλογη απόδοση θα δίνει και η Τ212 σε μερικές μέρες (και 5% σε δολάρια ΗΠΑ). Η μεγάλη πλειοψηφία δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει, το βλέπω σε δικούς μου ανθρώπους. Βέβαια κι εγώ που ψάχνω και δοκιμάζω διάφορα την έχω πατήσει και από μια πλευρά τους καταλαβαίνω. Ο φίλος μου δουλεύει σε χρηματιστηριακή εταιρία στην Αγγλία και έχει 40κ στη ρεβολουτ χώρια όλα τα άλλα που επενδύει γενικά. Ναι είναι αμοιβαία κεφάλαια όχι προθεσμιακη με πολύ μικρό ρίσκο. Ο φίλος μου μου λέει μην αγχώνεσαι εγώ μπαίνω κάθε μέρα να δω αν είναι όλα καλά. Ψιλοφοβαμαι να τα γυρίσω λίρες η δολάριο που δίνει περισσότερο τόκο. Θεωρείς ότι παίζει το σενάριο να μπω μια μέρα να μην έχω φράγκο??? 😂😂😂 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από someone- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio_CH Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρόνια!! θελω να ρωτησω ποιες ειναι οι χρεωσεις : 1)όταν βαζεις χρηματα απο alpha bank σε revolut 2)όταν τραβας χρηματα απο revolut σε alpha bank. ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, antonio_CH είπε Καλησπέρα και καλή χρόνια!! θελω να ρωτησω ποιες ειναι οι χρεωσεις : 1)όταν βαζεις χρηματα απο alpha bank σε revolut 2)όταν τραβας χρηματα απο revolut σε alpha bank. ευχαριστω εκ των προτέρων Η ρεβο δεν εχει χρεώσεις μονο η τράπεζα σου, δες τον τιμοκατάλογο της αλφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio_CH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου δεν μπορώ να βρω κατι αντιστοιχο. αν μπορείς να μου στειλεις το αντιστοιχο λινκ θα το εκτιμουσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, someone- είπε Ο φίλος μου δουλεύει σε χρηματιστηριακή εταιρία στην Αγγλία και έχει 40κ στη ρεβολουτ χώρια όλα τα άλλα που επενδύει γενικά. Ναι είναι αμοιβαία κεφάλαια όχι προθεσμιακη με πολύ μικρό ρίσκο. Ο φίλος μου μου λέει μην αγχώνεσαι εγώ μπαίνω κάθε μέρα να δω αν είναι όλα καλά. Ψιλοφοβαμαι να τα γυρίσω λίρες η δολάριο που δίνει περισσότερο τόκο. Θεωρείς ότι παίζει το σενάριο να μπω μια μέρα να μην έχω φράγκο??? 😂😂😂 Μπορει να χάσεις απο την ισοτιμία σε δολάρια η λίρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, antonio_CH είπε δεν μπορώ να βρω κατι αντιστοιχο. αν μπορείς να μου στειλεις το αντιστοιχο λινκ θα το εκτιμουσα! https://www.alpha.gr/el/epixeiriseis/support-center/e-banking/sunallages/kostos-metaforas-poson-meso-ilektronikon-upiresion Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από kormos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Παιδιά καλημέρα. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία. Χρησιμοποιεί κάποιος την Revolut για deposit στην Trade Republic μέσω εμβάσματος; Αντίστοιχα, έχει κάνει κάποιος withdraw στον λογαριασμό του στην Revolut; Έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα, χρονικό περιθώριο της συναλλαγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα