gokuthelegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα ότι αγοράζουμε μέσο ρεβολουτ περνάνε στην εφορία όπως με τις κανονικές? Αυτόματα όχι διότι δεν είναι Ελληνική τράπεζα και δεν υπάγεται στους Ελληνικούς νόμους, οπότε δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει την εφορία για τις συναλλαγές που μετράνε στο αφορολόγητο. Γενικώς ακούγεται ότι μπορείς να τις περάσεις εσύ χειροκίνητα αλλά πρέπει να ξέρεις ποιες περνάνε στο αφορολόγητο και ποιες όχι και επίσης πρέπει να έχεις κρατήσει και παραστατικά / αποδείξεις για να τα δείξεις σε περίπτωση που σου τα ζητήσει η εφορία. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
anthonykleis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 halloo ! κάποιος τρόπος να εκδώσουμε master card απο revolut ??
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, anthonykleis είπε halloo ! κάποιος τρόπος να εκδώσουμε master card απο revolut ?? Φυσική κάρτα ή εικονική;Εμένα τις φυσικές και μια εικονική τις έχει visa και μία εικονική mastercard. Δοκίμασε με εικονική αν σου βγάλει. Γιατί θες αποκλειστικά mastercard?
someone- Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Τελικά γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον αποταμιευτικο λογαριασμό της ρεβολουτ; τα δηλώνουμε εφορία και φορολογείται με 15% όπως οι προθεσμιακες των ελληνικών τραπεζών; βασικά είναι αμοιβαία κεφάλαια και διάβασα εν άρθρο που έλεγε ότι τα αμοιβαία κεφάλαια εντός ΕΕ δε φορολογούντε. Έχει κάποιος εικόνα;
Stelaras1993 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/12/2023 στις 3:03 ΜΜ, Basketikos_ είπε Καλησπέρα, Λογαριασμός στη Revolut από το 2015 επί capital controls εδώ. Τότε ακόμα δε θέλανε ταυτοποίηση υποχρεωτικά. Είχα πάρει και κάρτα κλπ. Κάποια στιγμή ζητήσανε ταυτοποίηση, δεν είχα νέα ταυτότητα ή δίπλωμα και δεν μπορούσα να το κάνω και ο λογαριασμός ήταν με λεφτά μέσα, αλλά "παρκαρισμένος" από κάποια στιγμή και μετά, με ληγμένη και την κάρτα. Μου είχαν στείλει μια-δυο φορές να αποσύρω τα λεφτά για να απενεργοποιηθει ο λογαριασμός επειδή έχει έδρα την Αγγλία που πλέον δεν επιτρέπεται και να κάνω νέο για να έχει έδρα τη Λιθουανία. Έτυχε και έβγαλα νέα ταυτότητα και είχα στο νου μου να το προχωρήσω. Τυχαίνει και μου στέλνουν και μέηλ ότι το Φλεβάρη του 2024 θα κλείσει ο λογαριασμός και θα χάσω και τα λεφτά μου αν δεν προχωρήσω στα παραπάνω. Έλα μου που μετέφερα τα λεφτά, έκλεισα το λογαριασμό και τώρα δε μου επαληθεύουν τα στοιχεία για νέο οι παπάρες!!! Με νέα ταυτότητα! Δοκίμασα δύο φορές και έφαγα άκυρο! Και δε λένε και το λόγο να βγει μια άκρη! Τί κάνουμε; Συνέβη σε κανέναν άλλο; Έχει επαληθεύσει κανείς νέα ταυτότητα; Μήπως αυτό είναι το πρόβλημα; Μπες στο τσατ και ρωτα τους . Θα στο φτιάξουν ! 1
Basketikos_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Μπες στο τσατ και ρωτα τους . Θα στο φτιάξουν ! Σβήνουν μέσα σε λίγα λεπτά τον λογαριασμό. Δε γίνεται.
gianniskks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Μία ερώτηση σχετικά με την φυσική κάρτα. Πριν περίπου ένα έτος παράγγειλα την φυσική κάρτα του standard προγράμματος την οποία προσέφεραν εντελώς δωρεάν χωρίς καν χρέωση αποστολής. Σήμερα έκανα λογαριασμό στην σύντροφο μου και έχει χρέωση αποστολής στα 6,99€. Yπάρχει περίπτωση η revolut να βγάζει ανά διαστήματα προσφορά για δωρεάν αποστολή κάρτας ώστε να περιμένει;
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, gianniskks είπε Καλησπέρα. Μία ερώτηση σχετικά με την φυσική κάρτα. Πριν περίπου ένα έτος παράγγειλα την φυσική κάρτα του standard προγράμματος την οποία προσέφεραν εντελώς δωρεάν χωρίς καν χρέωση αποστολής. Σήμερα έκανα λογαριασμό στην σύντροφο μου και έχει χρέωση αποστολής στα 6,99€. Yπάρχει περίπτωση η revolut να βγάζει ανά διαστήματα προσφορά για δωρεάν αποστολή κάρτας ώστε να περιμένει; Σημερα πλέον η κατοχή φυσικης κάρτας δεν ειναι απαραίτητη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, gianniskks είπε Καλησπέρα. Μία ερώτηση σχετικά με την φυσική κάρτα. Πριν περίπου ένα έτος παράγγειλα την φυσική κάρτα του standard προγράμματος την οποία προσέφεραν εντελώς δωρεάν χωρίς καν χρέωση αποστολής. Σήμερα έκανα λογαριασμό στην σύντροφο μου και έχει χρέωση αποστολής στα 6,99€. Yπάρχει περίπτωση η revolut να βγάζει ανά διαστήματα προσφορά για δωρεάν αποστολή κάρτας ώστε να περιμένει; αν έκανε εγγραφή η σύντροφος σου απο δικό σου κωδικό θα πάρεις μπονους,μοιραστείτε το για να καλύψει τα έξοδα.
gokuthelegend Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σημερα πλέον η κατοχή φυσικης κάρτας δεν ειναι απαραίτητη. Αν θες να πληρώνεις online δεν χρειάζεται, αλλά αν θες να πληρώσεις σε καταστήματα σε φυσικό POS και δεν έχεις φυσική κάρτα τότε πρέπει να έχεις κινητό με NFC. Μέχρι πριν από 4 χρόνια περίπου κυκλοφορούσαν ακόμη κινητά που δεν είχαν NFC, και κάποιος που αγόρασε κινητό πριν 3-4 χρόνια ενδεχομένως να είχε πάρει ένα χωρίς NFC, και να το έχει ακόμη μέχρι σήμερα.
anthonykleis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Στις 24/12/2023 στις 1:19 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Φυσική κάρτα ή εικονική;Εμένα τις φυσικές και μια εικονική τις έχει visa και μία εικονική mastercard. Δοκίμασε με εικονική αν σου βγάλει. Γιατί θες αποκλειστικά mastercard? δεν μπαίνει στο youTube premium η visa.... είχα curve έδωσε άκυρο σε αργεντινή κ αυτή και τώρα τρώω τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος και λέω μήπως μπορώ να επιλέξω απευθείας master στην ρεβο
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, anthonykleis είπε δεν μπαίνει στο youTube premium η visa.... είχα curve έδωσε άκυρο σε αργεντινή κ αυτή και τώρα τρώω τις χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος και λέω μήπως μπορώ να επιλέξω απευθείας master στην ρεβο Στην Revolut (τουλάχιστον με βάση της επιλογές που έχω εγώ) 1. Φυσικη κάρτα επιλέγεις είτε Mastercard είτε Visa 2. Virtual βγαίνει μόνο Mastercard και αν θες Visa πρέπει να έχεις ενεργό το Revolut Pro οπου εκεί είναι Visa οι Virtual. PS. Επειδή έχω πολλές ενεργές (6 κάρτες) δεν ξέρω αν αυτό περιορίζει τις επιλογές που μου εμφανίζει για νέες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από Billator
mixalis95320 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Στην Revolut (τουλάχιστον με βάση της επιλογές που έχω εγώ) 1. Φυσικη κάρτα επιλέγεις είτε Mastercard είτε Visa 2. Virtual βγαίνει μόνο Mastercard και αν θες Visa πρέπει να έχεις ενεργό το Revolut Pro οπου εκεί είναι Visa οι Virtual. PS. Επειδή έχω πολλές ενεργές (6 κάρτες) δεν ξέρω αν αυτό περιορίζει τις επιλογές που μου εμφανίζει για νέες. Η επιλογή καρτας ειναι τυχαία, σήμερα μπορεί να σου δινει μονο visa και 2 μερες μετα mastercard. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από mixalis95320 1
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Η επιλογή καράς ειναι τυχαία, σήμερα μπορεί να σου δινει μονο visa και 2 μερες μετα mastercard. Για τα free μιλάω πάντα. Δεν γνωρίζω σε εμένα είναι και free (δεν έχω κανένα κόστος) και επιλέγω τι θελω (στις φυσικές όπως γράφω και πάνω). Μόλις άνοιξα 2 ακόμα δωρεάν Virtual (μία από το κανονικό και μία από το Pro) και βγήκαν όπως τα επέλεξα (δεν είχε επιλογή στην Virtual, βγήκαν όπως αναφέρω πάνω Mastercard και Visa αντίστοιχα). Τώρα σου γράφω τι έγινε αυτή την στιγμή και όχι παλιότερα χθες ή αύριο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από Billator 1
mixalis95320 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν γνωρίζω σε εμένα είναι και free (δεν έχω κανένα κόστος) και επιλέγω τι θελω (στις φυσικές όπως γράφω και πάνω). Μόλις άνοιξα 2 ακόμα δωρεάν Virtual (μία από το κανονικό και μία από το Pro) και βγήκαν όπως τα επέλεξα (δεν είχε επιλογή στην Virtual, βγήκαν όπως αναφέρω πάνω Mastercard και Visa αντίστοιχα). Τώρα σου γράφω τι έγινε αυτή την στιγμή και όχι παλιότερα χθες ή αύριο. Και εγω δεν εχω πολυ καιρο που έβγαλα και virtual και κανονική. Ηθελα Visa και για 2 μέρες μου εδινε μονο την επιλογή για master. Δεν θυμάμαι αν ηταν πάνω στην αλλαγή εβδομάδας η οχι πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα