NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Τα εχεις λιγο μπερδέψει, δεν υπάρχουν όρια στο τοπ-απ
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Αυτό που λες ειναι να στείλεις λεφτά στην εθνική.Οχι να κάνεις topup στην revolut. 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
agnostos99 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 15/12/2023 at 14:24, gokuthelegend said: Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τις εικονικές κάρτες μίας χρήσης. Πρέπει να έχω κάτι στα υπόψη; Πχ κάποια κρυφή χρέωση, κάποιους περιορισμούς στις αγορές ή στο ύψος του ποσού, ή οτιδήποτε άλλο; Από ότι καταλαβαίνω, δημιουργώ μια εικονική κάρτα μίας χρήσης, κάνω μια αγορά με αυτή, και μετά την καταργεί αυτόματα η Revolut; Ή απλώς υπάρχει και φαίνεται σαν μπλοκαρισμένη για να μην μπορέσουν να γίνουν άλλες χρεώσεις πέρας αυτής από την 1η χρήση; Σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής του ποσού τι συμβαίνει; Αν θέλω να την ξεμπλοκάρω και να κάνω και 2η πληρωμή, και να μπλοκάρει ξανά, γίνεται; Το σκέφτομαι με την λογική ότι θέλω να την δίνω για διάφορες συνδρομές, απλώς κάποιες φορές για το δωρεάν trial ενδεχομένως να κάνουν μια μικρή κίνηση για να δουν αν η κάρτα έχει χρήματα. Δεν έχει καμια χρεωση και απλά κάθε φορά που χρησιμοποιειται αλλάζει ο αριθμός και σου δινει νεα. Αν τυχον συμβει κατι και κανεις ακυρωση συναλλαγης κλπ σου επιστρεφονται κανονικά στο λογαριασμό σου τα χρηματα. Για συνδρομες προφανως δεν ενδεικνυται αφου δε θα μπορεί να ξαναχρεωθεί εκτός και αν ειναι τις trial ΠΟυ λες για να μην καθεσαι και την αφαιρεις εσυ καθε φορα. Δεν εχω δοκιμάσει τελευταια αλλά πριν αρκετό καιρό με μια κινηση για ελεγχο οτι η καρτα ειναι εγκυρη δεν αλλαξε ο αριθμός της αλλά αν καποιος το εχει δοκιμασει τελευταία ας μας ενημερώσει εδω Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από agnostos99
messinia3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 11/12/2023 στις 6:43 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις... Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Άνοιξε μια Revolut. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις νέα πιστωτική για ένα μόνο ταξίδι... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Αξίζει να βγάλω black πιστωτική της ΕΤΕ για ταξίδι στο Λονδίνο?δεν εχει καμια χρεωση μετατροπής σε συναλλαγμα?...μετά την καταργω, αφου 120 συνδρομή είναι πολλά. οχι 2
Basketikos_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Λογαριασμός στη Revolut από το 2015 επί capital controls εδώ. Τότε ακόμα δε θέλανε ταυτοποίηση υποχρεωτικά. Είχα πάρει και κάρτα κλπ. Κάποια στιγμή ζητήσανε ταυτοποίηση, δεν είχα νέα ταυτότητα ή δίπλωμα και δεν μπορούσα να το κάνω και ο λογαριασμός ήταν με λεφτά μέσα, αλλά "παρκαρισμένος" από κάποια στιγμή και μετά, με ληγμένη και την κάρτα. Μου είχαν στείλει μια-δυο φορές να αποσύρω τα λεφτά για να απενεργοποιηθει ο λογαριασμός επειδή έχει έδρα την Αγγλία που πλέον δεν επιτρέπεται και να κάνω νέο για να έχει έδρα τη Λιθουανία. Έτυχε και έβγαλα νέα ταυτότητα και είχα στο νου μου να το προχωρήσω. Τυχαίνει και μου στέλνουν και μέηλ ότι το Φλεβάρη του 2024 θα κλείσει ο λογαριασμός και θα χάσω και τα λεφτά μου αν δεν προχωρήσω στα παραπάνω. Έλα μου που μετέφερα τα λεφτά, έκλεισα το λογαριασμό και τώρα δε μου επαληθεύουν τα στοιχεία για νέο οι παπάρες!!! Με νέα ταυτότητα! Δοκίμασα δύο φορές και έφαγα άκυρο! Και δε λένε και το λόγο να βγει μια άκρη! Τί κάνουμε; Συνέβη σε κανέναν άλλο; Έχει επαληθεύσει κανείς νέα ταυτότητα; Μήπως αυτό είναι το πρόβλημα;
tinapo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μια ερώτηση σχετικά με την κάρτα μιας χρήσης που εμφανίζεται στον λογ/μό μου. Όταν θα την χρησιμοποιήσω θα διαγραφή αυτή και θα εμφανιστεί άλλη αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Ευχαριστώ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μολις τη χρησιμοποιήσεις θα σου έρθει ειδοποίηση οτι η κάρτα καταστράφηκε. 1
tinapo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μολις τη χρησιμοποιήσεις θα σου έρθει ειδοποίηση οτι η κάρτα καταστράφηκε. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί νέα κάρτα στο λογ/μό μου ή θα πρέπει να την δημιουργήσω;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, tinapo είπε Στη συνέχεια θα εμφανιστεί νέα κάρτα στο λογ/μό μου ή θα πρέπει να την δημιουργήσω; Αυτόματα 1
Mr.kostas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα ότι αγοράζουμε μέσο ρεβολουτ περνάνε στην εφορία όπως με τις κανονικές?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα ότι αγοράζουμε μέσο ρεβολουτ περνάνε στην εφορία όπως με τις κανονικές? Οχι γιατί δεν είναι ελληνική τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα