stefanidisg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι, εκτός των ΠΣΚ Εάν πσκ τα έχεις από πριν γυρίσει σε λίρες; 1
gorge18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, simos1974 είπε Χαιρετώ την παρέα, εχω λογαριασμό Revolut και τέλος του μήνα θα πάω Αγγλία , για να μη κάνω λίρες λέω να χρήσημπποιω τη κάρτα revolut μιας και λει ότι έχει την καλύτερη ισοτιμία . Ερωτηση …πρέπει να κάνω τα ευρώ που έχω στο λογαριασμό σε λίρες ? η τα αφήνω σε ευρώ και σε κάθε χρέωση γίνεται αυτόματα η μετατροπή με την ισοτιμία της ημέρας ? ευχαριστω εκ των προτέρων Γύρισα απο Αγγλια πριν 2 μερες. Τα € τα εκανα λιρες στην καρτα και ψώνιζα απο εκει. Ετσι καμια μετατροπή και κανενας εξτρα φορος απο Ελλαδα.. Ολα καλα. 1
runner69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ναι, εκτός των ΠΣΚ ΣΚ οχι ΠΣΚ 2
Titos301 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, simos1974 είπε Χαιρετώ την παρέα, εχω λογαριασμό Revolut και τέλος του μήνα θα πάω Αγγλία , για να μη κάνω λίρες λέω να χρήσημπποιω τη κάρτα revolut μιας και λει ότι έχει την καλύτερη ισοτιμία . Ερωτηση …πρέπει να κάνω τα ευρώ που έχω στο λογαριασμό σε λίρες ? η τα αφήνω σε ευρώ και σε κάθε χρέωση γίνεται αυτόματα η μετατροπή με την ισοτιμία της ημέρας ? ευχαριστω εκ των προτέρων αν εχεις μονο € στο λογαριασμο σου στη revolut και χρησιμοποιεις την καρτα Δε Τρ Τε Πε Πα τοτε εισαι κομπλε, αν ομως πας να τη χρησιμοποιησεις Σα Κυ τοτε θα σε χρεωσει μια μικρη προμηθεια, οποτε καλυτερα ειναι να εχεις μετατρεψει καποια χρηματα εσυ πχ την παρασκευη ωστε το σκ να εισαι ενταξει 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Eίναι τόσο μικρή η διαφορά που δεν νομίζω ότι αξίζει να χολοσκας
lambros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Το ίδιο να κάνω και εγώ που θα πάω Πράγα;; Να μην χρησιμοποιήσω ελληνική πιστωτική αλλά revolut?? Αν πάω καθημερινή να μην κάνω μετατροπή στο νόμισμα τους απλώς να πληρώνω κατευθείαν με revolut που έχω φορτώσει με ευρώ. Σωστά;; Εκτός αν πάω Σκ να έχω κάνει μετατροπή κάποια χρήματα από ευρώ σε κορώνες και να έχω ορισει defaulr το νόμισμα τους
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, lambros είπε Το ίδιο να κάνω και εγώ που θα πάω Πράγα;; Να μην χρησιμοποιήσω ελληνική πιστωτική αλλά revolut?? Αν πάω καθημερινή να μην κάνω μετατροπή στο νόμισμα τους απλώς να πληρώνω κατευθείαν με revolut που έχω φορτώσει με ευρώ. Σωστά;; Εκτός αν πάω Σκ να έχω κάνει μετατροπή κάποια χρήματα από ευρώ σε κορώνες και να έχω ορισει defaulr το νόμισμα τους Εννοείται. Οπουδήποτε εκτός ευρώ πληρώνεις με Revolut (εκτός αν έχεις την Black πιστωτική της ΕτΕ). Δεν ορίζεις τίποτα, όταν πληρώνεις κορώνες τραβάει απο τις κορώνες. Το μόνο που έχω συναντήσει στην Πολωνία είναι να λέει το POS αν θα χρεώσει το νόμισμα της κάρτας ή το τοπικό, πάντα διαλέγεις το τοπικό εάν τυχόν το συναντήσεις...
runner69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα. Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22, το νομισμα της καρτας στα POS μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα. Aν η revo ξεκιναει πχ. απο 41659831 ή 45965482 το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία). Αν ξεκιναει πχ. απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα). Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από runner69
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, runner69 είπε Ισχυει πληρωνουμε παντα στο τοπικο νομισμα. Υποψιν στις revolut οι 2 καρτες που εχω με τη μια να ανανεωθηκε το καλοκαιρι του 22, το νομισμα της καρτας στα POS μπορει να φαινεται η λιρα αγγλιας και οχι το €. Ανοιγμενος λογαριασμος απο Ελλαδα. Aν η revo ξεκιναει απο 41659831 ή 45965482 το νομισμα της καρτας που θα φαινεται προς τα εξω (POS) ειναι η £ (Αγγλία). Αν ξεκιναει απο 53545634 τοτε φαινεται € στο POS (Ελλαδα). Απο 41κλπ δεν είναι visa και απο 5354 mastercard?
runner69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απο 41κλπ δεν είναι visa και απο 5354 mastercard? Σωστα, το πρωτο ψηφιο δειχνει το visa/mastercard. 4 -> visa , 5 -> mastercard.
lambros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;; Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, lambros είπε Top up revolut από χρεωστική ελληνικής τράπεζας έχουν αλλάξει τα ορια για να μην φάμε χρέωση;; Ποια είναι τα τελευταία που ισχύουν;; Tι όρια υπάρχουν;
lambros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ?
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, lambros είπε Νομίζω πάνω από 15ευρω πληρώνεις προμήθεια στην Εθνική πχ? Αυτό αφορά εμβάσματα από άλλη τράπεζα προς την Εθνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα