g_kor06 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα , Δόκίμασα σήμερα να κάνω μια αγορά μέσω Amazon Ισπανίας πληρόνοτας με την Revolut κάρτα μου & έφαγα απόρριψη χωρίς κάποιο εμφανή λόγο .. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο παρόμοια περίπτωση ;; Εννοειται ότι είχε προηγηθεί επιτυχώς το Verification της κάρτας πρώτα και η έγκριση συναλλαγής μέσω popup μνμ στο κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έφτιαξα λογαριασμό standard, επιβεβαιώθηκε και παραγγειλα φυσική κάρτα την περασμένη Παρασκευή. Σήμερα φαίνεται ότι δεν έχει ταχυδρομηθεί. Είναι λογικό αυτό; πχ. Λόγω έλλειψης tracking αφού γίνεται η αποστολή μέσω ΕΛΤΑ αν δεν κάνω λάθος; Θα φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε μετά το πέρας της προθεσμίας αυτόματα (1-5/12); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Nαι κάπως έτσι. Υπομονή, τα ΕΛΤΑ εχουν ψιλοδιαλυθεί οπότε υπολόγιζε κανενα 20ήμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, prometheas είπε Nαι κάπως έτσι. Υπομονή, τα ΕΛΤΑ εχουν ψιλοδιαλυθεί οπότε υπολόγιζε κανενα 20ήμερο χα χα χα τι εννοείς έχουν ψιλοδιαλυθεί; Τα ελτα, όπως και οτιδήποτε δημόσιο πάντα ήταν κολ------νεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maglor1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα η revolut μου ζήτησε επικαιροποίηση στοιχείων. Ακολουθώντας τη διαδικασία (βγάζει φώτο μπρος και πίσω πλευρά ταυτότητας και μια selfie) αυτή αποτύγχανε συνεχώς (5 φορές), οπότε οδηγήθηκα να απευθυνθώ στην βοήθεια μέσω της εφαρμογής. Στη συνομιλία που είχα μου είπαν ότι είχε λήξει η ταυτότητα. Ανέφερα ότι οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν ημερομηνία λήξης αλλά μου ανέφεραν οδηγία που λέει ότι λήγουν στα 15 χρόνια (η δική μου είχε εκδοθεί 2006 και έχει αγγλικούς χαρακτήρες). παραθέτω τη συνομιλία: 29-11-2023 | 09:12:33 Have tried already 5 time through the app and still cannot verify my id. Pictures I have sent were clear. 29-11-2023 | 09:14:00 Hello M.....s . My name is G......a. Please allow me a few moments to take a first look into your case. 29-11-2023 | 09:21:40 Unfortunately, the document you have provided isn't accepted by us as it is expired. I apologize for this, as I understand this was not the outcome you were looking for. Please understand that, we, as a FCA regulated company, must take some decisions that not always we like to do, but are necessary. Hope you can understand where we're coming from here. 29-11-2023 | 09:22:34 But Greek id documents don't have expiration dates. 29-11-2023 | 09:26:32 I know there is no expiry date on the document, however according to Law 3585 (Government Gazette 148-A') passed on 5-7-2007, the validity period of Greek citizens' identity cards is set at fifteen (15) years from the date of their issue (Article 55(3)(a) of Law 3585/2007). You can take a look at the statement from the Greek government here [https://web.archive.org/web/20150820012306/http://www. ypes-dt.gr/index.php? option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Ite] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, maglor1981 είπε Σήμερα η revolut μου ζήτησε επικαιροποίηση στοιχείων. Ακολουθώντας τη διαδικασία (βγάζει φώτο μπρος και πίσω πλευρά ταυτότητας και μια selfie) αυτή αποτύγχανε συνεχώς (5 φορές), οπότε οδηγήθηκα να απευθυνθώ στην βοήθεια μέσω της εφαρμογής. Στη συνομιλία που είχα μου είπαν ότι είχε λήξει η ταυτότητα. Ανέφερα ότι οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν ημερομηνία λήξης αλλά μου ανέφεραν οδηγία που λέει ότι λήγουν στα 15 χρόνια (η δική μου είχε εκδοθεί 2006 και έχει αγγλικούς χαρακτήρες). παραθέτω τη συνομιλία: 29-11-2023 | 09:12:33 Have tried already 5 time through the app and still cannot verify my id. Pictures I have sent were clear. 29-11-2023 | 09:14:00 Hello M.....s . My name is G......a. Please allow me a few moments to take a first look into your case. 29-11-2023 | 09:21:40 Unfortunately, the document you have provided isn't accepted by us as it is expired. I apologize for this, as I understand this was not the outcome you were looking for. Please understand that, we, as a FCA regulated company, must take some decisions that not always we like to do, but are necessary. Hope you can understand where we're coming from here. 29-11-2023 | 09:22:34 But Greek id documents don't have expiration dates. 29-11-2023 | 09:26:32 I know there is no expiry date on the document, however according to Law 3585 (Government Gazette 148-A') passed on 5-7-2007, the validity period of Greek citizens' identity cards is set at fifteen (15) years from the date of their issue (Article 55(3)(a) of Law 3585/2007). You can take a look at the statement from the Greek government here [https://web.archive.org/web/20150820012306/http://www. ypes-dt.gr/index.php? option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Ite] Ισχύει ότι κάθε 15 έτη πρέπει να εκδίδουμε νέα ταυτότητα. Ανεξάρτητα αν εδώ στην Ελλάδα δεν το τηρούν ούτε οι υπηρεσίες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, maglor1981 είπε Ανέφερα ότι οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν ημερομηνία λήξης Λάθος. Έχουν ημερομηνία λήξης. Η οποία κιόλας μειώθηκε, αρχικώς ήταν στα 15 χρόνια και τώρα πήγε στα 10. Αν λες ότι την είχες βγάλει το 2006 τότε έχει λήξει από το 2016. Ακόμη και να ίσχυε η 15ετία, πάλι ληγμένη θα ήταν από το 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, maglor1981 είπε Σήμερα η revolut μου ζήτησε επικαιροποίηση στοιχείων. Ακολουθώντας τη διαδικασία (βγάζει φώτο μπρος και πίσω πλευρά ταυτότητας και μια selfie) αυτή αποτύγχανε συνεχώς (5 φορές), οπότε οδηγήθηκα να απευθυνθώ στην βοήθεια μέσω της εφαρμογής. Στη συνομιλία που είχα μου είπαν ότι είχε λήξει η ταυτότητα. Ανέφερα ότι οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν ημερομηνία λήξης αλλά μου ανέφεραν οδηγία που λέει ότι λήγουν στα 15 χρόνια (η δική μου είχε εκδοθεί 2006 και έχει αγγλικούς χαρακτήρες). παραθέτω τη συνομιλία: 29-11-2023 | 09:12:33 Have tried already 5 time through the app and still cannot verify my id. Pictures I have sent were clear. 29-11-2023 | 09:14:00 Hello M.....s . My name is G......a. Please allow me a few moments to take a first look into your case. 29-11-2023 | 09:21:40 Unfortunately, the document you have provided isn't accepted by us as it is expired. I apologize for this, as I understand this was not the outcome you were looking for. Please understand that, we, as a FCA regulated company, must take some decisions that not always we like to do, but are necessary. Hope you can understand where we're coming from here. 29-11-2023 | 09:22:34 But Greek id documents don't have expiration dates. 29-11-2023 | 09:26:32 I know there is no expiry date on the document, however according to Law 3585 (Government Gazette 148-A') passed on 5-7-2007, the validity period of Greek citizens' identity cards is set at fifteen (15) years from the date of their issue (Article 55(3)(a) of Law 3585/2007). You can take a look at the statement from the Greek government here [https://web.archive.org/web/20150820012306/http://www. ypes-dt.gr/index.php? option=ozo_content&lang=GR&perform=view&id=2367&Ite] Βγάλε νέα ταυτότητα.Ή βάλε διαβατήριο εν ισχύ αν έχεις.Δεν είμαι σίγουρος αν κάνει δίπλωμα οδήγησης. Λέει FCA ,τι ΙΒΑΝ έχεις;Βρετανικό ή Λιθουανικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν είμαι σίγουρος αν κάνει δίπλωμα οδήγησης Εγώ με δίπλωμα οδήγησης άνοιξα λογαριασμό στη Revolut. Το δέχονται. Εννοείται φυσικά το ευρωπαϊκό που είναι σε μορφή κάρτας, όχι το παλιό το χάρτινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τωρα που το σκέφτομαι η βρετανική revolut δεν είναι fca regulated,δεν έχει άδεια τράπεζας 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Εγώ με δίπλωμα οδήγησης άνοιξα λογαριασμό στη Revolut. Το δέχονται. Εννοείται φυσικά το ευρωπαϊκό που είναι σε μορφή κάρτας, όχι το παλιό το χάρτινο. Κάποια στιγμή διάβαζα ότι το σταμάτησαν,εκεί κοντά στο brexit. Oπως και να έχει ας ρωτήσει ο φίλος αν το δέχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τωρα που το σκέφτομαι η βρετανική revolut δεν είναι fca regulated,δεν έχει άδεια τράπεζας Κάποια στιγμή διάβαζα ότι το σταμάτησαν,εκεί κοντά στο brexit. Oπως και να έχει ας ρωτήσει ο φίλος αν το δέχονται. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε άνοιξα τον λογαριασμό, θα σε γελάσω. Αλλά θυμάμαι ότι μου είχαν δώσει εξαρχής λογαριασμό που ξεκινούσε από LT, οπότε είχαν μετακομίσει ήδη στη Λιθουανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ήξερε και νόμο/ΦΕΚ ο τύπος, κάτσε καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε άνοιξα τον λογαριασμό, θα σε γελάσω. Αλλά θυμάμαι ότι μου είχαν δώσει εξαρχής λογαριασμό που ξεκινούσε από LT, οπότε είχαν μετακομίσει ήδη στη Λιθουανία. Αυτό πήγαινε για τον φίλο απο πάνω γιατί του λένε ότι είναι FCA regulated company Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό πήγαινε για τον φίλο απο πάνω γιατί του λένε ότι είναι FCA regulated company A ok, νόμιζα ότι αναφερόσουν στην επικαιροποίηση στοιχείων με δίπλωμα οδήγησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maglor1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δεν το γνώριζα αυτό με την ταυτότητα. Είπα να το αναφέρω εδώ αν εμφανιστεί και σε κάποιον άλλο να μην απορεί όπως εγώ και μπορεί να χρειάζεται άμεσα την κάρτα. Ευτυχώς έχω διαβατήριο οπότε θα το λύσω το θέμα εύκολα. Εμένα ο κύριος λογαριασμός είναι LT (εκτός από τις φορές που κάνεις συνάλλαγμα που μπορεί να είναι της χώρας του νομίσματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα